Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 129.

• Παράθεση από geo88: “Παράθεση από Antonis95gr: “Για όσους σταματάνε να συνδέονται εφαρμογές στο Internet με το σβήσιμο τις οθόνης ίσος σας βοηθήσει αυτή η ρύθμιση... Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Μπαταριά>Διαχ. χρίσης μπαταρίας εφαρμογών ” Εκεί επιλέγεις σε κάθες εφαρμογη να μην απενεργοποιείται το wifi όταν κελιδώνει η οθόνη.Δοκίμασε το αλλά απ ότι διαβαζω και εδώ και σε αλλα forum της miui το πρόβλημα παραμένει. ” Το έχω δοκιμάσει, δεν λειτουργεί. Σε κάθε περίπτωση η ρύθμιση "keep wlan on duri…

• Σε ποιο setting αναφέρεσαι;

• Δυστυχώς και εγώ επιβεβαιώνω ότι το πρόβλημα παραμένει...

• Απώλεια σήματος 2G/3G

linuxovios - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Μια υποψία: Έχεις την fdd-lte έκδοση ή την tdd (για ασιάτικα δίκτυα);

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geo88: “Ναι μονο wi-fi ενεργοποιημένο.Το πρόβλημα υπήρχε με αρκετές προηγούμενες dev αλλά και stable.ΟΙ ρυθμίσεις της μπαταριας που ήταν στα κινέζικα έχουν μεταφραστεί.” Θα τη δοκιμάσω αύριο και θα δώσω feedback Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geo88: “Μέχρι στιγμής έρχονται κανονικά push notifications.Μια δυο φορές καθυστέρησαν αλλά σε κανονικά πλαίσια.” Όλα αυτά με απενεργοποιημένο mobile data και ενεργοποιημένο μόνο wifi; Να υποθέσω το είχες το πρόβλημα με την προηγούμενη dev; redmi note 2 έχεις; Sent from my Cube U65GT using Tapatalk

• Δεν φαίνεται τίποτα στο changelog που να αφορά στο wifi, οπότε εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να την περάσω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• @alwsi 1) Άλλαξε τον τίτλο του thread σε κάτι πιο εξειδικευμένο σε σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. 2) Κάνε καθαρή εγκατάσταση ελληνικής rom σύμφωνα με τον οδηγό, ακολουθώντας τις οδηγίες κατά γράμμα.

• Να ρωτήσω κάτι; Έφαγε καμιά πτώση η συσκευή σου;

• προβλημα με ηχειο

Μήνυμα

Αν έκανες καθαρή εγκατάσταση ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του αντίστοιχου οδηγού και εξακολουθεί να μην δουλεύει, τότε επικοινωνείς με τον πωλητή και το στέλνεις πίσω για αντικατάσταση, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα λάβεις.

• Παράθεση από pangius: “Γεια σας. Έχω το εξής πρόβλημα. Το κινητό χάνει τυχαία το σήμα του είτε το έχω σε 2G είτε σε 3G. Η κάρτα sim είναι καινούργια. Ζήτησα αλλαγή μήπως ήταν αυτο το προβλημα. Είναι hardware πρόβλημα? Πώς να το φτιάξω? Έχω περασμένη την τελευταία stable rom απο το xiaomi.eu miui7. Καμια ιδέα?” Αυτό γίνεται παντού? Πχ αν είσαι σε κάνα υπόγειο, λογικό είναι.... Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Όταν κάνεις αναφορά bug σου επιτρέπει να δηλώσεις μόνο μία συσκευή. Μπορείς να κάνεις ένα reply αναφέροντας ότι συμβαίνει και στη συσκευή σου. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Παρακαλώ όσοι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, κάντε confirm ----> wifi turns off during sleep even I have set "wlan always on during sleep - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum

• Μετά από ενδελεχή έλεγχο και δοκιμασία κάθε πιθανής ρύθμισης στo apps battery manager, στα wlan settings, στα app permisions, στα developer options, καταλήγω στο ότι πρόκειται περί bug. To wifi απλά απενεργοποιείται σε sleep mode, ακόμα και αν η επιλογή keep wlan on during sleep είναι ρυθμισμένη στο always. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7506/ Η "λύση" είναι Παράθεση από maddoctor: “έχε και την απ' κάτω επιλογή για το Google, ενεργοποιημένο. ” Δηλαδή αν ενεργοποιήσω την επιλογή "scan…

• Έ τότε, μήπως είναι θέμα συνεργασίας με συγκεκριμένα router? Παράλογο μου φαίνεται, αλλα ποια άλλη εξήγηση μπορεί να υπάρχει; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Αν έχεις απενεργοποιημένο το mobile data και το αφήσεις στο wifi μόνο, θα το καταλάβεις. Α) δεν θα έχεις notifications όσο είναι σε sleep β) με το που το επαναφέρεις από sleep θα δεις ότι λείπει το σύμβολο του wifi (θα περάσουν λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να συνδεθεί ξανά). Εγώ έτσι το αντιλήφθηκα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• όχι, το έχω στο πάντα...

• Αν είναι έτσι λοιπόν, απλά δεν υπάρχει τρόπος να ορίσω να μην κλείνει το wifi σε sleep mode. Η ρύθμιση στο wlan "keep wlan on during sleep" είναι ενεργοποιημένη και την ΑΓΝΟΕΙ!!!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από linuxovios: “Παράθεση: “Μα δεν επιρεάζει το Wifi αυτή η ρύθμιση! Είναι εντελώς άσχετη με Wifi. Δοκίμασέ το ενδελεχώς και εάν ισχύει αυτό που λες τότε είναι bug! ” Γιατί λες ότι είναι άσχετη; Στη "μετάφραση" τουλάχιστον φαίνεται το "restrict networking" Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Γιατί όπως σου εξήγησα είναι ΑΝΑ εφαρμογή!!!! Έστω κάνεις restrict στο whatsapp και permit στο Viber Το Wifi τι θα είναι ανοιχτό η κλειστό?” H 2η επιλογή (default) τουλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “Μα δεν επιρεάζει το Wifi αυτή η ρύθμιση! Είναι εντελώς άσχετη με Wifi. Δοκίμασέ το ενδελεχώς και εάν ισχύει αυτό που λες τότε είναι bug!” Γιατί λες ότι είναι άσχετη; Στη "μετάφραση" τουλάχιστον φαίνεται το "restrict networking" Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk