Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-129 από 129.
-
Ευχαριστούμε για τον οδηγό! Ερωτησούλες: Παράθεση: “Επειδή ακόμη μέχρι τώρα είναι κλειδωμένη η ROM με Private Keys από την Xiaomi, είναι αδύνατον να γίνει το Flash της ROM, με το Recovery που συνοδεύει την συσκευή σας. Ο μόνος τρόπος είναι να κάνετε Flash με ειδική Version του Mi-Recovery.” Εννοείς ότι οι "ελληνικές" rom δεν γίνονται flash με τον updater του miui, ούτε και με το "μαμά" recovery; Παράθεση: “Στην συνέχεια θα κάνουμε προσωρινή και ΟΧΙ μόνιμη εγκατάσταση του TWRP Recovery, μόνο και …
-
Παράθεση από villasg: “Παράθεση από johnnyman: “Καλημέρα. Το redmi note 2 δεν θα πάρει stable??.?” Παράθεση από MIUI_ART: “............................- Redmi 2/ Prime ” ” Άλλο το redmi 2 και άλλο το redmi note 2. Σύμφωνα με το αρχικό post η V7 δεν θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση για το redmi note 2
-
Δεύτερο πρόβλημα
ΜήνυμαΘεωρητικά πάντως recoveries όπως το twrp πρέπει να είναι partition agnostic, δηλαδή ανεξαρτήτως partitioning, απλά πρέπει να περνάνε image της rom. Το γράφω αυτό βέβαια μη γνωρίζοντας και τη δομή των zip που φλασαρουμε. Sent from my Cube U65GT using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “ Σε οποιαδήποτε άλλη μάρκα κινητών, συμφωνώ απόλυτα. Οπως και για τα Xiaomi μέχρι πρότινος και μέχρι που άρχισαν πχ να εμφανίζονται κινητά Redmi 2 που λένε πίσω από την μπαταρία 2014811 και φοράνε ROM 2014813 ή και το ανάποδο. Από ότι ανέφερε και ο @softwareas εδώ, φαίνεται ότι το κινητό που έχει πάρει έχει μέσα 2 partition table (sdhci). Ακόμα δεν γνωρίζουμε αρκετές πληροφορίες τι ακριβώς είναι αυτό και αν όντως είναι δύο partition table ή κάτι άλλο γιατί δεν έχουμε τέτο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από FreddyK: “Aφού μου ζητήθηκε τόσο κομψά, θα το κάνω, αλλιώς δε θα έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω. Μπορούσε ο οποιοσδήποτε να γράψει "hey, αντιμετώπισα κι εγώ αυτό το πρόβλημα, μπορείτε να μου πείτε τελικά πώς το λύσατε;" και η απάντηση θα ερχόταν πολύ πιο άμεσα και με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Το TWRP που έχει αυτή η ρομ είναι λίγο καθυστερημένο και τα μηνύματα που εμφανίζει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης της ρομ είναι σκαλωτικά καμιά φορά, έτσι την πάτησα κι εγώ και κατά τη διά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από FreddyK: “Το λύσαμε το πρόβλημα με το μοναδικό MIUI-ART. Σε ευχαριστώ και πάλι.” 2o thread που βλέπω ότι κάποιος λύνει πρόβλημα και δεν αναφέρει τον τρόπο, ενώ ζητούσε λύση. Μόνο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο? Sent from my Cube U65GT using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “ Καλώς όρισες στο φόρουμ και με το καλό να παραλάβεις τη συσκευή σου! Η stable που αναφέρεσαι για την συγκεκριμένη συσκευή είναι ακόμα μια έκδοση πίσω. Βρίσκεται στην V6. Αν υποθέσουμε ότι οπωσδήποτε κάποιος θέλει να μείνει πίσω και να κάνει root με το supersu, θεωρητικά θα μπορούσε. Το κοινό λάθος που κάνουν κάποιοι χρήστες και μπρικάρουν τις συσκευές τους είναι ότι κάνουν εγκατάσταση το .apk, ενώ στην συγκεκριμένη συσκευή, αφού κάνουμε πρώτα flash custom recovery (TWRP), …
-
Root σε stable rom
ΜήνυμαΠαρήγγειλα χθες το redmi note 2 και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το root. Απ'ό,τι διαβάζω οι developer roms είναι rooted. Όμως αν κάποιος θέλει να μείνει με stable rom, πώς μπορεί να ρουτάρει? Ρωτάω γιατί διάβασα κάποια posts για μπρικαρίσματα με χρήση SuperSU. Εκτός και αν κάποιοι πήγαν να περάσουν SuperSU σε ήδη rooted roms.... Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Sent from my Cube U65GT using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από proklos: “Πράγματι έιχα απελπιστεί. Ομως με την καθοδήγηση του φιλου "Bodai" που ανέχτηκε και υπόμεινε την ασχετοσύνη μου δοθηκε λυση στο προβλημα μου. ΦΟΒΕΡΟΣ Το τηλεφωνάκι ειναι πάλι ζωντανο και έτοιμο για ...αναβαθμιση... Xιλια ευχαριστώ. Οτι και να πω είναι λίγο. Υ.Γ. Όσο υπάρχει αυτή η κοινοτητα και τέτοιοι άνθρωποι μη φοβαστε τίποτα” Μήπως να έγραφες πώς αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα και για όσους αντιμετωπίσουν κάτι ανάλογο στο μέλλον? Είναι αγενές να ζητάς βοήθεια και όταν αντ…