Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 100.

• Nillkin λέω να δω αύριο απλά ήθελα και κάποιον ακόμα να επιβεβαιώσει ότι ειναι οκ.

• Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα ένα Mi A2 Lite για συγγενικό πρόσωπο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πήγα σε κατάστημα το οποίο είχε tempered glass της εταιρίας Senso το οποίο έγραφε Mi A2 Lite/Redmi 6 Pro όπως το ίδιο γραφουνε και όλα όσα βλέπω στην αγορά. Το tempered glass ήταν λίγο μεγαλύτερο από την οθόνη και δεν το πήρα γιατί προεξείχε από το κινητό στο μάκρος. Μπορείτε να μου πείτε όσοι φοράτε tempered glass ποιας μάρκας έχετε και αν είστε ευχαριστημένοι από την εφαρμογή του;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Για όποιον ενδιαφέρεται. Πέρασα την ZCX σε Mi 5s plus Natrium από το παραπάνω link ακολουθώντας τα βήματα του οδηγού. Αναγκαστικά έγινε format data για να φύγει ο κωδικός που ζητούσε το ZCX TWRP μετά την αρχική του εγκατάσταση. Τσεκαρα κανονικά τις επιλογές που χρειάζονται στα settings για OTA miui και το dm verify. Έκανα wipe cache και dalvik και πέρασα από το install του ZCX TWRP την official global Dev 8.3.1 που κατέβασα από το επίσημο site σε zip αρχείο. Άνοιξα το κινητό μου ζήτησε update 12…

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Αρκει μονο να εγκαταστησω το ZCX για να μη χαθει ξανα με τα Updates ή πρεπει να κανω και ρυθμισεις μεσα στα settings του οπως γραφει στον οδηγο το en.miui.com? Εγκατεστησα ξανα ZCX και εκανα format Data, ολα οκ. [ZCX TWRP] Mi 5s Plus - Natrium Recovery TWRP 3.0.2-X 20161226 - Xiaomi Mi 5s Plus - Xiaomi MIUI Official Forum Ακολουθησα τις οδηγιες που βρηκα σε αυτο το thread βαζοντας στα settings το support MIUI-OTA και το disable boot system dm verify Με μπερδευει η διαδικασια που αναφερει οτι την…

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Για την zcx λέω που μπορείς να το κάνεις. Αλλιως θέλεις lazyflasher

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Χρειάζεται από ότι ειδα μετά το format data να περασεις την official global Dev από zip μέσω Twrp για μια φορά ώστε να αναγνωρίσει κάτι και να μην το ξανά σβήσει;

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

αρα παμε για format data για να φυγει ο κωδικος το link που εστειλες αναφερεται στην twrp του φορουμ οχι την zcx απο οτι καταλαβα. Με την TWRP που εχω απο εδω λειτουργικα δεν εχω κανενα θεμα. Απλα μου σβηνεται στο φλασαρισμα της rom.

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

to zcx twrp που εβαλα μου ζηταει κωδικο για να κανει decrypt τα δεδομενα αλλιως δεν με αφηνει να κανω τιποτα. Ξερεις καποιος τι κωδικο βαζω?

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Θα το παρακολουθήσω και την άλλη εβδομάδα πιο προσεκτικα

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Μετα την 1η ενημέρωση που έκανα τα 125 mb δεν είχε χαθεί. Γιατί μου ξαναζήτησε να κατεβάσω όλη τη rom? Μετά από αυτό το βήμα το επαθα;

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Καθε φορά μετά από ενημέρωση αυτό θα γίνεται;

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Απορια... Μετά από το παιδεμα που είχα πριν μερικές μέρες λύθηκε και δούλευαν όλα τέλεια Official global Dev+Twrp+lazyflasher Έρχεται σήμερα ενημέρωση 125mb 8.3.8στη. Official την κατεβάζω και ζητάει επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση μου ανοίγει στην αρχική εικόνα του Twrp. Κλείνω ανοίγω το κινητό κατά ευθείαν και μπαίνω στο Android. Μου ζηταει ξανά ενημέρωση με την 8.3.8 αλλά αυτή τη φορά 1.3gb. Την κατέβασα έκανε επανεκκίνηση και άνοιξε το Twrp μόνο του, κάτι αντικατέστησε στο cache/recovery…

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip - Google Drive SuperSU-v2.82-201705271822.zip ” Ευχαριστω πολυ Το κινητο ανοιξε με τον lazyflasher που μου εδωσες Τωρα μενει και το root και θα το αφησω να ξεκουραστει μετα γιατι το εχω ταλαιπωρησει τελευταιες μερες.

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Η επίσημη rom με το twrp δε συνεργάζεται, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει το κινητό. Εαν σκοπέυεις να μείνεις με αυτή τη rom θα πρέπει ή να περάσεις, μέσα από το twrp, το lazyflasher είτε να το κάνεις root, για να ανοίξει. Εαν σκοπεύεις να περάσεις στην ελληνική, μπαίνεις στο twrp και την κάνεις flash, με τα απαραίτητα wipes. ” Επειδη ηθελα να δω και λιγο την official μια και δεν την ειχα βαλει ποτε, σκεφτομαι να κανω αυτο με το lazyflasher. Μπορεις να μου πεις που θα βρω το αρχε…

dim_dim - - Recoveries

Μήνυμα

Καλημερα παιδια. Βοηθεια!!!!! Ξεκλειδωσα τον bootloader μου σημερα το πρωι, ολα καλα. Φοραω official global dev Περασα το TWRP recovery που κατεβασα για το κινητο μου (Natrium) ακολουθωντας τον οδηγο μπηκα στο TWRP με την τελευταια εντολη Πηρα backup Πηγα να ανοιξω το κινητο μου και δεν ανοιγει Κολλαει στο MI Unlocked δεν παει παρακατω. Να σημειωσω οτι μετα το ξεκλειδωμα του bootloader ανοιξε κανονικα και η διαδικασια μου κολλησε μετα την εγκατασταση TWRP Δοκιμασα να σβησω dalvik και cache αλλα …

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια βραδιάτικα. Θα το ξεκινήσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά!!! =============== Μαρ 4th 2018, 9:59am =============== Τα πρωινά νέα. Έκανα τη διαδικασία ήταν απλή ακολουθώντας τον οδηγό που είχε στο βίντεο πιο πάνω. Περάστηκε πολύ εύκολα η fastboot global dev σε 3 λεπτά και κλείδωσε ξανά ο bootloader. Τώρα πήρα το μήνυμα ότι περιμένω για 72 ώρες, ξεκλείδωμα και μετά twrp Ευχαριστώ πολύ και πάλι

• Και το τελευταίο που δεν ααπαντήθηκ ή δεν κατάλαβα εγώ, όντως μετά από 72 ωρες θα μπορέσω να ξεκλειδωσω ή παραβλέπω το μήνυμα και προσπαθώ 2η φορά ξανά κατευθείαν;

• Οχι οκ θα κατεβάσω fastboot και miflash. Απλά ελπίζω η τελευταία fastboot να ταιριάζει και να κάτσει με την πρώτη χωρίς σφάλματα στο φλασαρισμα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια George

• Με το miflash εχω κακές εμπειρίες σε άλλο xiaomi που μου έβγαζε σφαλμα και έκανα συνέχεια αλχημείες με διάφορες εκδόσεις. Τώρα αν κατευθείαν κατεβάσω την τελευταια official global Dev fastboot και τη φλασαρω θα έχω θέμα;

• Αρα θα το κάνω θα μου βγάλει το μήνυμα και μετά από 3 μέρες ουσιαστικά θα το ξεκλειδώσω; Ειναι απαραίτητο να περάσω official global Dev με fastboot ή μπορώ και μέσω του Recovery? Αν το περάσω μέσω του Recovery θα χάσω λογικά twrp και μετά δεν θα μπορώ να εγκαταστήσω το lazy flasher αν πέσω σε bootloop.Τωρα είμαι με XTRV