Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 100.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από dim_dim: “Απο την stable 8.0 δοκιμασα την 6.8.11 και μου λεει το ιδιο μηνυμα. Αν ξεκλειδωσω bootloader δηλαδη, flashαρω κανονικα και fastboot dev roms με miflash? ” Την 18 βάλε και θα μπει.....(λέω)Αν δεν..ξεκλειδώνεις και.... MiFlash --Global Developer--FastBoot Mode ” Καλα ειπες φιλε μου.... Λειτουργησε με την 6.8.18!!! Επιτελους λειτουργησε και μπαινει αισιο τελος μετα απο παιδεμα μια ολοκληρης ημερας.... Να εισαι καλα για τις ιδεες σου με εβγαλες απο αδ…

• Παράθεση από geoanto555: “Από την stable 8.0.x μπορείς να πας στην 6,8,18 και ΟΧΙ στις marshmallow....... Αν δεν τα καταφέρεις ,ξεκλείδωσε και πέρνα την με miflash. ” Απο την stable 8.0 δοκιμασα την 6.8.11 και μου λεει το ιδιο μηνυμα. Αν ξεκλειδωσω bootloader δηλαδη, flashαρω κανονικα και fastboot dev roms με miflash?

• τον bootloader? Οχι δεν το δοκιμασα γιατι και την πρωτη φορα πριν 1 μηνα με κλειδωμενο bootloader το εκανα και εγινε κανονικα.

• Καλησπερα παιδια, Χρειαζομαι τη βοηθεια σας γιατι θα μου στριψει εντελως σημερα. Ασχολουμε με της κοπελας μου το κινητο, redmi note 3 pro απο τις 9 το πρωι ασταματητα. Ιστορικο: Στο κινητο ειχα εγκαταστησει εδω και αρκετο καιρο την global dev rom με τη βοηθεια των παιδιων και του οδηγου του νηματος. Ολα πηγαιναν μια χαρα, επαιρνε updates καθε εβδομαδα το κινητο και πηγαινε τελεια.Τελευταια φορουσε την global dev 6.9.22. Χθες καποια στιγμη, κατι πατηθηκε μεσα στην τσαντα(συνδυασμος πληκτρων) και …

• Παράθεση από geoanto555: “ Tools, Tips & Tutorials] [Guide] Unbrick your bricked Xiaomi Mi5! **update to Global w/locked bootloader Για δοκίμασε κάτι τέτοιο... ” Με αυτον τον τροπο καταφερα να το επαναφερω το κινητο. Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! Αν κατεβεις Θεσσαλονικη κερναω καφε. Διαφορετικα μπορει να ανεβω μεσα Σεπτεμβριου Καστορια για μια βαφτιση και να σε κερασω καφε διπλα στη λιμνη! Ευχαριστω πολυ!

• Ευχαριστω πολυ φιλε μου που τετοια μερα καθεσαι και ασχολεσαι με την περιπτωση μου. Περιμενω να μου πεις αν βρεθει κατι!

• το ετρεξα απο fastboot και εσβησε η οθονη και αναψε γραφοντας MI στο κεντρο οπως οταν ανοιγει. Δεν γυρισε σε edl. οταν παω fastboot και τρεξω "fastboot oem edl" ενω τις πρωτες φορες μου το γυρνουσε σε edl μετα αρχισε να λεει failed.Need to unlock the device to use this command.

• Ο οδηγος ειναι ιδια βηματα με αυτα που εχω κανει. Δεν εχει καποια συγκεκριμενη rom που πρεπει να περαστει. Το 2ο προβλημα που μολις μου προεκυψε ειναι οτι δεν μπορω να το βαλω σε edl mode. ουτε με vol+ / - και συνδεση καλωδιου ουτε μεσω fastboot με "fastboot oem edl"

• Τα εχω κανει ολα αυτα... Και πως μπορω να ξερω ποια rom θα επρεπε να περασω? Παιζει ρολο που ο bootloader ηταν κλειδωμενος? Εχει και συγκεκριμενο οδηγο για Mi5?

• Καλημερα παιδια. Χρειαζομαι αμεσα βοηθεια. Εχω ενα Xaiomi MI5 το οποιο ειχε λογισμικο επανω Unofficial με κλειδωμενο bootloader. Ακολουθησα τον οδηγο βημα βημα και μου βγαζει σφαλμα μη επαρκης αποθηκευτικος χωρος. Flashαρα την 7.5.2.0 Μετα ειπα να διαλεξω παλιοτερη εκδοση και Flashara την 7.2.4.0 Παλι παιρνω το ιδιο σφαλμα? Τι κανω??? HELP!!! Ευχαριστω!

• Επειδη πηρα φορα και σημερα θα περασω fastboot rom Official και στου αδερφου μου το κινητο το οποιο ειναι το MI5. Υπαρχει καποιο site που να μπορω να κατεβασω παλιοτερες εκδοσεις global stable σε περιπτωση που το mi flash μου πεταξει μηνυμα για τον αποθηκευτικο χωρο? Στον οδηγο του NOTE 3 PRO ειχε μεσα ετοιμο Link και κατεβαζες παλιοτερη ROM. Οπου ψαξω παντου μου βγαζει την latest.

• Παιδια θα ηθελα να σας ευχαριστησω παρα πολυ για τον οδηγο που φτιαξατε. Στο κινητο μπηκε global stable rom με mi flash και μετα περαστηκε global dev μεσω του updater. Κλειδωσε ξανα ο bootloader οπως επρεπε για να τον ξεκλειδωσω με τον official τροπο καποια στιγμη και οχι οπως ηρθε ξεκλειδωτος απο το κινεζομαγαζο. Η global dev εχει και ελληνικα μεσα δεν ειναι πληρως μεταφρασμενη,ειναι στο επιπεδο μεταφρασης σαν την προηγουμενη unofficial που φορουσε το κινητο. Ακολουθωντας τον οδηγο θα τα καταφε…

• Ευχαριστα τα νεα σου... Δε θα μπλεξω καθολου με κινεζικες τοτε.... Ακολουθω βημα 1 και βημα 2 μονο. Ευχαριστω!

• Αυτο θα κανω τοτε φιλε μου: 1) MI FLASH με Global Stable 2) Updater για Global DEV (μηπως και πετυχω με ελληνικα μεσα) και μετα με updater θα βαλω Chinese DEV για να ξεκλειδωσω τον bootloader και να συνεχισω με τις υπολοιπες διαδικασιες για ελληνικη GTV.

• Σας εχω κουρασει το ξερω, αλλα ειναι μεχρι να γινει το βημα... Σημερα θα κανω την αιτηση ξεκλειδωματος στη xiaomi. Αν βαλω προσωρινα global dev ωστε να μην εχω κινεζιες και να εχω playstore για το μεσοδιαστημα αυτο μεχρι να ξεκλειδωσω τη συσκευη δεν θα εχω προβλημα....Σωστα? Εννοειται οτι πριν παω για ξεκλειδωμα συσκευης με τον ιδιο τροπο θα φλασαρω πρωτα την china dev. Με λιγα λογια Βrick θα γινει το κινητο μονο αν παω με global dev να ξεκλειδωσω bootloader και οχι αν απλα φλασαρω μια global de…

• Αν αφησω για μερικες μερες ακομα την ROM την προβληματικη επανω στο κινητο απο την εμπειρια πιστευετε οτι θα εχω σοβαρα προβληματα; Γιατι λογω διακοπων δε θα προλαβω να κανω ολες τις διαδικασιες σημερα. Μπορω με την προβληματικη που εχω τωρα να στειλω αιτημα στη xiaomi για ξεκλειδωμα ωστε να μετρανε οι μερες ή απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχει περαστει πρωτα η china developer για επικοινωνια με το unlock προγραμματακι?

• Γενικα δεν ειναι η πρωτη φορα που θα φλασαρω κινητο ή θα ξεκλειδωσω bootloader, στο παρελθον εχω ασχοληθει και αλλες φορες με αλλα κινητα, αλλα επειδη με xiaomi ειναι η πρωτη μου εμπειρια θελω να ειμαι σιγουρος για τα βηματα. Μαλλον θα ξεκινησω με china Developer και με αγγλικα μερικες μερες μεχρι να ξεκλειδωσω bootloader και να βαλω ελληνικη rom μετα. Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια.

• Θα πρεπει να αλλαχτει η ROM το συντομοτερο παντως γιατι διαβαζω για πολλα προβληματα που μπορει να υπαρξουνε οπως μου ειπες και εχω φοβηθει λιγακι. Αν περασω developer global, υπαρχει πιθανοτητα να εχει και ελληνικα μεσα και θα παιρνει και updates. Μπορω να περασω developer global απ'ευθειας απο unofficial γιατι μεσα στον οδηγο καπου λεει οχι developer γιατι το κινητο θα μπρικαρει. Το κινητο αγοραστηκε απο επωνυμο μαγαζι στο internet g....ing.com, υπαρχει περιπτωση να ειναι η συσκευη να μην εινα…

• Γεια σας παιδια. Καταρχάς θα ηθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη εξαιρετικη δουλεια που εχετε κανει! Αγορασα ενα note 3 pro για δωρο και δυστυχως ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος και η rom του 7.3.6.0.0 stable. Για unofficial την κοβω... Θα ακολουθησω τη δευτερη μεθοδο με fast boot flash και θελω να βαλω ειτε global stable ή global dev. Και οι 2 rom εχουνε ελληνικη γλωσσα μεσα; Και οι 2 περνουνε ota updates? Ευχαριστω εκ των προτερων!