Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΤελικά είναι απλή διαδικασία η αναβάθμιση. Μου φύγε η ψυχή με το πάγωμα που μου έκανε χθες το βράδυ. Θα ήταν rom Μ έκαψες. Πέρασα σήμερα από πάνω την καινούργια rom κ έφτιαξαν όλα. Είμαι πλέον με miui 12.1 ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες σας. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΚατάφερα κ πέρασα την miui12 με τις οδηγίες σας. Όλα καλά. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Gasin: “Παράθεση από amavroudis: “Εδώ θα βρεις το τελευταίο twrp για το nitrogen. Download TWRP for nitrogen Κάνε το μια αναβάθμιση και κατέβασε και τη Xiaomi eu που σου έγραψα από εδώ download ” Είμαι άσχετος με αναβαθμίσεις, φοβάμαι μήπως το διαλύσω το τηλέφωνο.... Ευχαριστώ πολύ πάντως. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά. Τελικά το σκάλισα το τηλέφωνο και το χάλασα. Κατέβασα μια αναβάθμιση για miui 12 και την πέρασα με αρχείο zip σ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Εδώ θα βρεις το τελευταίο twrp για το nitrogen. Download TWRP for nitrogen Κάνε το μια αναβάθμιση και κατέβασε και τη Xiaomi eu που σου έγραψα από εδώ download” Είμαι άσχετος με αναβαθμίσεις, φοβάμαι μήπως το διαλύσω το τηλέφωνο.... Ευχαριστώ πολύ πάντως. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΑυτοματοποιημένα δεν γίνεται δηλαδή ε; Εννοώ να κατέβει το downloading 1.9Gb Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΜου αναφέρει all mirrors are offline, try later... Ξέρει κανείς γιατί δεν κατεβαίνει η αναβάθμιση; Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΟ updater μου βγάζει αυτό αλλά δεν κατεβαίνει η ενημέρωση. Τι μπορεί να φταίει;90db3e5cdaf5e294b560dec97a34d8f4.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “@Gasin Και όμως υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος να περάσεις google services” Δοκίμασα πολλούς τρόπους αλλά πάντα κάτι έλειπε. Ησύχασε το κεφάλι μου με το mi max... Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΝα κ η πίσω όψη του κουτιού... Σχόλια ευπρόσδεκτα.907dd318c492d543be343b887dece81a.jpg Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση, θα ανεβάσω το βράδυ και φωτό από το κουτί του.
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Η ρομ που έχεις είναι custom, από το φόρουμ xiaomi.eu και συγκεκριμένα η developer rom. Η συγκεκριμένη δεν πρόκειται να λάβει άλλες αναβαθμίσεις, σε αντίστοιχη stable πιθανόν να υπάρχει και νεότερη. Το μόνο θέμα είναι ότι για να έχεις custom rom, πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader με δικό σου mi account κάτι στην περίπτωσή σου δεν έχει γίνει. Κουτί σου έδωσε ? Αν ναι, μπορείς να βάλεις μία φώτο από το ταμπελάκι με τα τεχνικά στοιχεία αφού σβήσεις τα ΙΜΕΙ ? ” Ναι μου έ…
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΝαι μεταχειρισμένο. Είναι η έκδοση 6/128. Ανεβάζω μία φωτό αν μπορείτε να μου πείτε για την αναβάθμιαση. Ευχαριστώ πολύ.
-
Νέος στη xiaomi
ΜήνυμαΚάτοχος εδώ και λίγες μέρες του πανέμορφου Mi Max 3. Έρχομαι από το Huawei p40lite που μου έβγαλε το χτικιό με την απουσία των google services και ομολογώ βρήκα την υγειά μου με το νέο μου απόκτημα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πάρει κάποια αναβάθμιση. Φοράει την Miui 11.2 by hiaomi eu 20.1.21 beta. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα.