Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
"hristidis" Καλή επιτυχία μας
-
Λοιπόν λοιπόν... Παρέλαβα σήμερα. Μου τηλεφώνησαν από ταχυδρομείο να πάω να παραλάβω και μου ζήτησαν 40 ευρω. Το πακέτο ήταν κλειστό. Η αξία στην οποία μπήκε το φπα ήταν ότι να ναι. Δε μου κόστισε πολλά και δέχτηκα. Παίζει να έπαιρνα 1000 ευρω κινητό και να τιμολογούσαν πάλι το ίδιο. Καμία συσχέτιση, καμία λογική. Ακόμα κι αν σε σκάνερ είδαν πως είναι κινητό είναι αδύνατο να κατάλαβαν και το μοντέλο. Μάλλον βάζουν ένα νούμερο ότι να ναι και σου λέει αν είναι πολλά θα μας πάρει τηλέφωνο και θα το…
-
Παράθεση από osalonikios: “Στο ΥΕΔ Θεσσαλονικης απο 2/12 παρελαβα σήμερα 30/12. 2.700 δεματάκια είχαν. Τώρα εκτιμω πως έχει πέσει ο άριθμος οπότε δεν θα φας έναν μηνα εσύ. Σε κάθε περιπτωση με το νέο έτος θα ” Χρεώθηκες τίποτα ; Γενικά επικοινώνησαν μαζί σου ή απλά ήρθε μετά από 10 χρόνια χωρίς πρόβλημα; Γιατί τόσα που χω ακούσει δεν ξέρω τι να περιμένω ...
-
Στην ΥΕΔ από τις 20/12/16 κι ακόμα τίποτα. Το δέμα είναι πλέον στη Θεσσαλονίκη τόσες μέρες όσες έκανε να ρθει από Κίνα. Από κινητό έγινε ακίνητο. Πληροφορίες το θέλουν να βρίσκεται σε ένα βουνό με πάνω από 500 δέματα για τα οποία δουλεύει μία (!!!!) υπάλληλος σε περίοδο εορτών. Άγνωστο ακόμη αν τελικά θα χρειαστεί να πληρώσω και πόσο για να το παραλάβω. Τα συμπεράσματα δικά σας. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους σας! Μόλις έχω νεότερα θα σας ενημερώσω.
-
Παράθεση από gto: “Λοιπόν, τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Του φίλου μου, που προανέφερα ποιο πάνω, του ήρθε ο λογαριασμός. +30% περίπου. Λογικά 24% ο φπα συν κάτι ψιλά για τελωνείο. Από περίπου 240 ευρώ (2 τηλέφωνα όπως έγραψα ποιο πάνω) του ζήτησαν να να δώσει 80 ευρώ. ” Καλησπέρα. Είμαι και γω σε αναμονή για ένα redmi 4 prime. Η κατάσταση είναι από χτες "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ" όπως ήταν κι εσάς. Ποια διαδικασία ακολουθήσατε; Σας κάλεσαν αυτοί ή επικοινωνήσατε εσείς μαζί τους ; Το κουτί τί έγραφε…