Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-22 από 22.
-
@tora33 σε ευχαριστώ!!! Πιστεύω ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία, γιατί μου έβγαλε εικονίδια OTA, Αναβάθμιση, στις ρυθμίσεις είδα ότι όλα είναι κομπλέ!! Την αλλαγή της ROM την έκανα μέσα από το Mobileuncle.. Μόνο Recovery έγραφε κ όχι recovery TWRP (όπως τέλος πάντων λέγεται)! Γνωρίζω το IMEI της συσκευής.. Στο τηλέφωνο κ στο κουτί γράφει το ίδιο. Ισχύει επίσης και για το s/n.. Μίλησα με κάποιους που αγόρασαν από minideal και μου ανέφεραν ότι δεν πουλάει μαϊμούδες. Οπότε σκέφτομαι ότι είμαι κομπλέ!!…
-
Καλημέρα παιδιά! Χθες παρέλαβα το Redmi Note από Minideal.. Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο "πρόβλημα" με την αναβάθμιση (δεν υπάρχει κουμπί Αναβάθμιση πουθενά και το κουμπί Ενημέρωση συστήματος με πετάει στην αρχική οθόνη), αλλά είδα ότι λύνεται σε παραπάνω post. Αυτό που με προβληματίζει είναι το IMEI. Μπήκα μέσα στη Xiaomi να το κάνω και στο τέλος έλεγε ότι δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος κωδικός αγοράς. Εγκατέστησα το Antutu και μου έβγαλε αποτέλεσμα 31355. Τα χαρακτηριστικά φαίνονται κανονικά. Μπορ…