Έχω δοκιμάσει όλα τα κανάλια φίλε μου το ίδιο έκανε. Αν και το είχα στο καθαρότερο κανάλι που βρήκα και ήταν το 7. Εκανα παραγγελία από ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest τον xiaomi router 3 για επένδυση και να φτιαχτεί ελπίζω το πρόβλημα.... Θα ενημερώσω άμα έρθει να πωωω διαφορά....
Παιδιά με βασανίζει ένα πρόβλημα μεγάλο με το συγκεκριμένο κινητό. Κατεβάζω κανονικά και όταν έχω ανοιχτό του Bluetooth η ταχύτητα πέφτει ακαριαία. Τι παίζει υπάρχει λύση;; youtu.be/sQ4Ch_rK9N4
Στο κινητό πως μπαίνει σταθερή ip φίλε μου;;; σέ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση =============== Φεβ 19th 2018, 6:50pm =============== Νομίζω το έκανα φίλε μου καλέ συνδέεται ακαριαία τώρα imgur.com/a/rHV68
Αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει και εμενα. Εχω ενα xiaomi redmi note 4 και στο ρουτερ μου μπαινει συχνα κανονικα αλλα μερικες φορες δε παιρνει καν ip και μου πεταει να ξανα βαλω κωδικο σε αλλα ρουτερ κανει συνδεση κανονικα. τι μπορει να φταει? μετα απο πολλες προσπαθειες μπαινει και δεν εχει καλη συνδεση δε φορτωνει . καμια λυση παιδια?