Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από LIVAS: “χρειαζομαι λιγη βοηθεια ” Μην κολλάς έχουμε το παιδί για όλες τις δουλειές εδώ...@takisfrag ” ολα ετοιμα περαστηκε η ρομ,αν και στην αρχη ειχα θεμα με το miflash τελικα κατεβασα παλιοτερη εκδοση γιατι με την τελευταια δεν εβλεπε την συσκευη....ευχαριστω για την βοηθεια παιδια....

• Παράθεση από demakhs: “ξεκλείδωτο bootloader έχεις miflash έχεις fastboot global developer έχεις (kenzo_global_images_6.8.18_20160805.0000.29_5.1_global_99c49f07f7.tgz) κότσια γιατί δεν έχεις? ” θα το φτιαξω εχω τα κοτσια,απλως δεν εχω ασχοληθει ξανα τωρα ξεκινησα που αγορασα το κινητο και χρειαζομαι λιγη βοηθεια γιατι εχει πολλα διαφορετικα πραγματα να κανεις και εχω χαθει... κατεβαζω την ρομ και θα ξεκινησω την προσπαθεια

• Παράθεση από demakhs: “Παράθεση από LIVAS: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από LIVAS: “παιδια καλησπερα εχω περασει την thunder rom gkalen,πως μπορω να περασω την official/dev rom? δοκιμασα μεσω recovery αλλα κολλησε στο mi logo και ξαναεβαλα του gkalen ” αν εννοείς την Global official τότε ο πιο αξιόπιστος τρόπος είναι με fastboot rom σε fastboot mode με miflash ” δεν ξερω λογικα αυτες πρεπει να ειναι....θελω να εχω ota updates ” global developer fastboot rom.... @pavlidisc απλά τέλειο στα δικά …

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από LIVAS: “παιδια καλησπερα εχω περασει την thunder rom gkalen,πως μπορω να περασω την official/dev rom? δοκιμασα μεσω recovery αλλα κολλησε στο mi logo και ξαναεβαλα του gkalen ” αν εννοείς την Global official τότε ο πιο αξιόπιστος τρόπος είναι με fastboot rom σε fastboot mode με miflash ” δεν ξερω λογικα αυτες πρεπει να ειναι....θελω να εχω ota updates

• παιδια καλησπερα εχω περασει την thunder rom gkalen,πως μπορω να περασω την official/dev rom? δοκιμασα μεσω recovery αλλα κολλησε στο mi logo και ξαναεβαλα του gkalen