Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από Flawless13: “Μπορεις να μου δωσεις καποιον αναλυτικο οδηγο να ακολουθησω γιατι πρωτη φορα το κανω? ” [XTRV-7.3.23] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 24/3 22:02) ” Αρχικα να flasharw την 6.12.22? =============== Μαρ 29th 2017, 12:39am =============== Επισης η αφη στο twrp μου δε δουλευει,πως μπορω να το ξαναπερασω? Το κατεβαζω απλα και μεσω adb πληκτρολογω την εντολη fastboot flash recovery recovery.img Update:ξαναπερασα το TWRP 3.0.2.0…
Παράθεση από makis1024: “Όπως και να έχει σε συμφέρει, το redmi pro άντε να το εκτιμήσουν 140€-150€. Βέβαια αφαιρούν από τις εδώ τιμές το 24% και το κέρδος. Το ποσό που θα πληρώσεις είναι από 32 έως και 70 έχω ακούσει, μην το κουράζεις όμως, ότι και όταν είναι να έρθει, θα το δεις. ” Δικιο εχεις τζαμπα το σκεφτομαι,εχετε βρει νεους τροπους για να μην περνανε πλεον τα δεματα? Οπως ειχε γινει με το gift δηλαδη?
Παράθεση από zisistil: “Φ.Π.Α. Ελληνικό θα σου κοπανήσουν ναι. 12 ευρώ + 24 τοις εκατό φ.π.α. επί της τιμής + δασμοί. Αυτά. ” Εννοω την τιμη που θα χρεωσουν ΦΠΑ γιατι αν μου χρεωσουν ΦΠΑ σε τιμη 206 ειναι σαν να πληρωνω τον Φπα 2 φορες
YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS YED THES/NIKIS, ITEM IN CONTA YED THES/NIKIS Μπήκε τελωνείο,θα πληρώσω κάτι επιπλέον η τη γλίτωσα? Δέμα 180 ευρώ
Παράθεση από zisistil: “Τριγωνική αποστολή λέγεται αυτό και συνήθως βγαίνει πάνω από 20άρικο έξοδα καθώς πληρώνουν αυτοί το τελωνείο της αντίστοιχης χώρας εισαγωγής. ” Σε κινητο 200 ευρων τοτε αξιζει γιατι το τελωνειο εδω θα ηταν 48+12 εκτελωνισμος,σωστα?