Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 144.
-
Σπερα εγώ και ο ξάδερφος μου έχουμε το mi5 και εγώ φοράω ελληνική αυτός global.Το θέμα είναι ότι όταν τον παίρνουν τηλέφωνο είτε παίρνει αυτός (κανονική κλήση/skype call) η οθόνη του μαυρίζει και δεν μπορεί ούτε να κλείσει την κλήση ούτε να δει τίποτα.Ισως σχετίζεται με τον proximity sensor αλλά πώς το κάνεις turn on/off?
-
Τσιμπησα ενα tempered glass,μια θηκη και κατι ακουστικα για το Mi5 μου στις 01/03/2017 και επελεξα να ρθουν με US&EU REGISTERED Εχει 14 μερες που δεν μπορω καν να εντοπισω το πακετο στο 17track.net και μου ειπαν οτι εμφανιζεται μολις φτασει στη Τσεχια,ειναι τοσο αργο οντως? 14 μερες για να φτασει στη Τσεχια?Και μετα αλλο ποσο?Πρωτη φορα παραγγελνω με US&EU registered επειδη ηταν τζαμπε,εχετε παρομοιες εμπειριες?
-
Tracking Gearbest
ΜήνυμαΤσιμπησα ενα tempered glass,μια θηκη και κατι ακουστικα για το Mi5 μου στις 01/03/2017 και επελεξα να ρθουν με US&EU REGISTERED Εχει 14 μερες που δεν μπορω καν να εντοπισω το πακετο στο 17track.net και μου ειπαν οτι εμφανιζεται μολις φτασει στη Τσεχια,ειναι τοσο αργο οντως? 14 μερες για να φτασει στη Τσεχια?Και μετα αλλο ποσο?Πρωτη φορα παραγγελνω με US&EU registered επειδη ηταν τζαμπε,εχετε παρομοιες εμπειριες?
-
Παράθεση από niolaz: “Γεια σας και πάλι, συγγνώμη για την παραπάνω ασάφεια μου. Σας λέω το ιστορικό από την αρχή... απο τον περασμένο Ιούλιο έχω ένα Mi5 , το οποίο δυστυχώς το αγόρασα από κινέζικο σάιτ και τώρα δεν μπορώ να ξεφορτωθώ την Κινεζορομ του... Ο BL είναι κλειδωμένος και το μόνο που θέλω είναι να βάλω Global Stable... Έχει την unofficial ROM 7.8.11.00 (MAACNDB) Stable. Όταν εφαρμόζω τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμέ…
-
Εχει ελληνικα η εκδοση του redmi note 4X με την Official Global Stable Rom? EU Expedited Shipping (recommend!no customs tax and VAT fees 100%,8-15working days) $19.99 Με αυτη την επιλογη μεταφορικης δε πληρωνουμε τελωνειο 100%? ερχεται απο ευρωπη? Registered Airmail(With Tracking Number) Me registered Netherlands το στελνουν? Πρωτη φορα θα παρω αν παρω απο vickmall,το κινητο ειναι για το πατερα μου και επειδη βαριεμαι να το πειραξω θελω να εχει ηδη ελληνικα μεσα.Μαλλον θα προτιμησω το xiaomi red…
-
Xiaomi redmi pro x20
ΜήνυμαΔεν το παρήγγειλα το κιν,απλά λογικά θα έρθει με unofficial. Ψαχνω κινητό για τη κοπέλα μου μέχρι 170 ευρώ με καλή κάμερα και έπεσε ο μάτι μου σε αυτό