Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 144.
-
New mi5
ΜήνυμαΤο tip μου είναι ως κάτοχος μι5 να μη τρελαινεστε,και εμένα ηρθε με κλειδωμένο bootloader(δείτε οδηγό στο σάιτ αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλειδωτος ο δικός σας) αλλά κατάφερα και έβαλα την ελληνική. Τα παιδιά εδώ θα σας βοηθήσουν και θα το παραευχαριστηθειτε το κινητό
-
New mi5
Μήνυματι εννοεις αν τωρα θεωρειται ανοιχτη? η ειναι ανοιχτη η δεν ειναι η συσκευη
-
New mi5
ΜήνυμαΔοκιμασε να μπεις σε edl mode με έναν από τους τρόπους που προτείνουν εδώ στο σάιτ, εμένα δούλεψε ο πρώτος και δε χρειάστηκε καλώδιο
-
Mi5 music app
ΜήνυμαΝταξει θα χρησιμοποιω αλλο αππ για τη μουσική. Το κινητό δεν ανοίγει όταν είναι κλειστό με δάκτυλικο αποτύπωμα, πρέπει πρώτα να πατήσω τι κουμπί και μετά να βάλω το δάχτυλο μου. Υπάρχει τρόπος να ανοίγει κατευθείαν με το δάκτυλικο?
-
Παράθεση από geozn8: “Τώρα τα είδα τα μηνύματα σου.. Τι έγινε την πέρασες τελικά ? ? Οεο ? ? ” Να ναι καλά ο nasdriver
-
Mi5 music app
ΜήνυμαΈχω θέμα με τo appτης μουσικής, δε μου εμφανίζει όλα τα αρχεία που έχω.σήμερα ηρθε το κιν και πριν λίγο φλασαρα την ελληνική. Δοκιμασα άλλη εφαρμογή και εκείνη τα δείχνει κανονικά όπως και στα αρχεία μουσική μου δείχνει κανονικά 990 αρ εια ενώ στη μουσική δείχνει μόνο τα 100 τα οποία είναι σε mp3 ενώ τα υπόλοιπα είναι σε m4a όμως όλα αναπαράγονται κανονικά
-
Ημουν ηδη σε edl mode και δε χρειαστηκα τα παραπανω βηματα Ολα κομπλε? Αποσυνδεω το κινητο?
-
Σκατα τα παω,δε μου την εμφανιζει την συσκευη στο adb devices...
-
Αν βαλω την προτελευταια θα εχω θεμα? Η τελευταια dev fastboot rom chinese ειναι,η αλλη εχει κολλησει και δε ξερω το γιατι =============== Δεκ 5th 2016, 9:13pm =============== Τωρα να ανοιξω το κινητο και να ενεργοποιησω το usb debugging? Το εβαλα σε EDL mode με τον πρωτο τροπο που προτεινετε στο λινκ σας
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Flawless13: “Mou leei com3 oxi com20 ” Δεν πειράζει, προχώρα .. ” Την σωστη κατεβαζω ετσι? Πατησα την dev απο το λινκ σας
-
Mou leei com3 oxi com20
-
New mi5
ΜήνυμαΘα εισαι εδω για καμια ωρα ακομα αν θελησω κατι...? =============== Δεκ 5th 2016, 8:49pm =============== Finished leei =============== Δεκ 5th 2016, 8:50pm =============== a
-
New mi5
ΜήνυμαΔηλαδη αυτο που θα κανω ειναι να μπρικαρω σχεδον μονος μου το κινητο και μετα να το ξεμπρικαρω με τον παραπανω οδηγο? =============== Δεκ 5th 2016, 8:35pm =============== Για να ξεκινησω τον οδηγο που εστειλες πρεπει να εχω μπει σε EDL mode?
-
New mi5
ΜήνυμαΚαι μετα τι υποτιθεται κανω?
-
New mi5
Μήνυμαhttp://xiaomitips.com/guide/how-to-put-mi-5-into-edl-mode/ φτασω στη λυση να γινω μπομπ ο μαστορας κατι τετοιο θα δουλεψει? =============== Δεκ 5th 2016, 7:58pm =============== Υπαρχει περιπτωση να νεκρωσω το κιν με κατι τετοιο? Πως το καταλαβαινω οτι μπηκα τελικα σε edl mode?
-
New mi5
ΜήνυμαΧριστε μου δηλαδη πρεπει να γινω ηλεκτρολογος για να φλασαρω μια rom? =============== Δεκ 5th 2016, 7:51pm =============== Με τους 3 τροπους που προτεινετε στο link για το edl mode δεν γινεται να φανταστω ε?
-
New mi5
ΜήνυμαΕιναι αναγκη αυτο? Στον οδηγο για να τον ξεκλειδωσεις το κιν γιατι δεν το εχετε ως επιλογη?
-
New mi5
ΜήνυμαΝαι αλλα μου βγαζει couldn't verify update package οταν επιλεγω το πακετο της dev,να κανω ενεργοποιηση ισως το usb debugging? Ειχα κατεβασει την global νομιζω για αυτο δε δουλεψε,κατεβαζω την chin dev και ξαναενημερωνω
-
New mi5
ΜήνυμαΠερναω μια fastboot rom στο κιν αλλα δεν μου την εμφανιζει καν σαν choose update package ενω αν περασω μια απο τα link που εχει ο οδηγος μου λεει couldnt verify update package =============== Δεκ 5th 2016, 7:25pm =============== Οταν περναω την developer στο κιν και παταω choose update package μου λεει μετα couldn't verify update package
-
New mi5
Μήνυμαπαταω unlock now και με βγαζει κατευθειαν για download mi unlock =============== Δεκ 5th 2016, 5:56pm =============== οταν συνδεομαι στο tool λεει checking if your account has permissions και με βαζει κανονικα μεσα και μου λεει connect your phone