Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 144.
-
New mi5
ΜήνυμαΚλειδωμενος ειναι =============== Δεκ 5th 2016, 4:03pm =============== Οταν παω στο miui.com και παταω unlock δε μου βγαζει να κανω την αιτηση,ισως επειδη ειχα κανει ηδη μια φορα για το redmi note 3?(στο οποιο εχω περασμενη την ελληνικη).Θα χρειαστει να κανω νεα αιτηση για το νεο κινητο? =============== Δεκ 5th 2016, 4:13pm =============== με το δικο μου mi acc εχω ξεκλειδωσει το redmi note 3,αν περασω την κινεζικη dev θα μπορεσω να ξεκλειδωσω και το μι5 η θελει να κανω νεα αιτηση?
-
New mi5
Μήνυμαπως το βλεπω αυτο?
-
New mi5
Μήνυμαηρθε και φοραει την miui global 7.2.8.0.0,ειναι επισημη η κινεζομαγαζου?
-
New mi5
ΜήνυμαΑυριο ερχεται το mi5 απο geekbuying ενω εχω ηδη το redmi note 3 το οποιο θα δωσω στη μανα μου.το account που εχω στο note 3 θελω να το παω στο μι5,απλα αποσυνδεομαι απο το κινητο και το συνδεω στο αλλο? Και δημιουργω νεο ακκ για το note 3? =============== Δεκ 4th 2016, 10:49pm =============== Επισης πρωτα να βγαλω την sim και μετα να αποσυνδεθω η το αντιθετο?
-
Earphone Jack
ΜήνυμαΜπα τα ιδια...Οταν καθομαι και δεν κουνιεμαι η περπαταω δεν εχει θεμα το ακουστικο αλλα αμα ειμαι εν κινηση ο ηχος χαλαει.Μπορω να βαλω 3.5mm jack απο αλλο κινητο zte στο δικο μου η θα εχει θεμα συμβατοτητας?
-
Earphone Jack
Μήνυμασε ολα το ιδιο ειναι φιλε μου...
-
Earphone Jack
Μήνυμακαλησπεραα,χθες μου παρουσιαστηκε ενα θεμα με το xiaomi redmi note 3 μου.Οταν εβαλα τα ακουστικα μου ακουγοταν ενα τουκ τουκ τουκ(ξερετε οπως οταν δε τα συνδεςι καλα στον υπολογιστη) και μολις το βγαζα λιγο και το ξαναβαζα σταματουσε αλλα δεν ακουγεται καθαρα ο ηχος απο τα ακουστικα χαλαει αρκετα. Δεν θα μου ειναι δυσκολο να το ανοιξω καθως το χω ξανακανει, τι προτεινετε να κανω πριν σκεφτω τα ανταλλακτικα?
-
Τα βηματα που εκανα αν καποιο αλλο παιδι εχει το ιδιο προβλημα 1)Παταω cd C:\adb ,συνδεω τη συσκευη(ανοιχτη) 2)adb devices,την αναγνωριζει και μου βγαζει ενα κωδικο 3)Κλεινω το κινητο και μπαινω σε fastboot mode πατωντας volume down και power button 3)Πληκτρολογω fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img 4)Πληκτρολογω fastboot reboot και εχω κλειστο το κινητο σε fastboot mode με κρατημενο το volume up και παταω εντερ και κρατω το volume up μεχρι να δω mi logo(πρωτα εχεις πατημενο το volu…
-
error cannot load twrp βγαζει τωρα Screenshot by Lightshot το αλλαξα και εβαλα αυτο που ελεγε ο οδηγος και το πηρε ετσι edit:τα καταφερα και τωρα περιμενω να δω αν τα εκανα σωστα,μπηκα σε twrp μετα το recovery και πατησα install το zip αρχειο της rom που ειχα περασει και τωρα περιμενω edit no2:ολα οκ ανοιξε κανονικα
-
Θα πρέπει πρώτα να έχετε εγκαταστήσει τους Drivers της συσκευής σας ώστε να μπορέσετε να κάνετε το Flash του Recovery μέσα από FastBoot. Αυτό μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα απλά αν κένουμε εγκατάσταση το MiPhone που σας δίνουμε κάτω. => MiPhone2015731.exe - Google Drive Στο κινητο το κανω εγκατασταση η στον υπολογιστη?
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
Μήνυμαμα αμα το εχω κλειστο και παταω το volume down μπαινει σε fastboot mode
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΝα το κραταω το volume down οσο δουλευει ακομα και αν εχω μπει σε fastboot mode?
-
ΜήνυμαScreenshot by Lightshot Τα κανα αυτα που ειπες,εμενα αυτο μου βγαζει και το κινητο μπαινει σε fastboot me to volume down αλλα δε γινεται κατι στο sp flash tool
-
ΜήνυμαScreenshot by Lightshot Eγω παταω download και μου βγαζει αυτο,το κινητο το συνδεω πριν πατησω download η μετα? Τα βηματα που κανω Downloa,παταω το κατω κουμπι στο κινητο ενω ειναι κλειστο και με πεταει σε fastboot mode και το συνδεω στον υπολογιστη. Τι κανω λαθος?
-
ΜήνυμαΤο κινητο μου ειχε ερθει με την multilanguage καθως το ειχα ζητησει απο εκει που το πηρα,συνεχιζω κανονικα με τον οδηγο η θα φαω κανα hardbrick?
-
ΜήνυμαΑπλα άνοιξα to so flash tool δεν εκανα ακόμα τις διαδικασιες γιατί δεν είχα χρόνο