Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-144 από 144.
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαΟκ αύριο θα κάνω τις διαδικασίες, απλα μια τελευταία ερώτηση. Στο unlock tool δε μου βγάζει αυτό που έχει στην εικόνα, πατησα download agent και το έβαλα το DA_SWSEC.bin,χρειαζεται να κάνω κάτι άλλο η είμαι οκ?
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΜήνυμαChina Developer (V6.3.24) : Download Here Παταω αυτην ετσι? Η να μπω στο επισημο site να κατεβασω αλλη?
-
ΜήνυμαΟκ βαζω την κινεζικη fastboot developer κανω unlock τον bootloader και μετα? ΥΓ: Το permission για unlock εχει ερθει εδω και 4 μηνες,λετε να υπαρχει θεμα?
-
ΜήνυμαΚαλησπερα κι απο μενα,εχω κανα 5μηνο το redmi note 3 και εχω την multilanguage rom αλλα εχει bugs και δε δουλευει πλεον το gps οποτε θελω να την αλλαξω. Ποια ρομ να διαλεξω? Μπορω να παω κατευθειαν με τον οδηγο στην stable rom china/developer rom η πρωτα να εγκαταστησω μια fastboot rom? Και αν πρεπει να την εγκαταστησω την fastboot πρωτα,μετα υπαρχει καποιος οδηγος για να παω απο fastboot rom σε κανονικη? Εχω κωδικο για να ξεκλειδωσω τον bootloader αλλα δε μπορω γιατι δεν εχω την καταλληλη ρομ. …