Γεια σου φίλε, Το κινητό το εχω περίπου ένα μήνα. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα από τα παραπάνω που ανέφερες. Η οθόνη επίσης μια χαρά φαινεται, τωρα αν εισαι και με γυαλιά ηλίου και με ντάλα ήλιο ναι μπορεί να δυσκολευτείς λιγο, αλλά αυτό το παθαίνεις κ με άλλες συσκευές. Το bluetooth το έχω πάντα ανοικτό και δεν είχα θεμα με την ταχύτητα του ίντερνετ. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι με ακουστικά που υποστηρίζουν Aptx tws+ (σαν τα creative outlier air που έχω), όπου δεν συνδυάζεται σωστά η μεταβολ…
Γεια σε όλους. Αφού παρέλαβα με ενθουσιασμό το κινητό και αναμένοντας να χρησιμοποιήσω το feature που έχει ο 720g για τα ασύρματα ακουστικά (truewireless) διαπίστωσα πως υπάρχει πρόβλημα στο MIUI με τη διαχείριση της έντασης, αφού το bluetooth absolute volume δε δουλεύει. Πριν που είχα το Redmi Note 5 με HavocOS δούλευε κανονικά, αυξομοιώνοντας την ένταση των ακουστικών είτε απο το κινητο είτε από τα ακουστικά, χωρίς να έχω ξεχωριστό range έντασης από το κινητο και τα ακουστικά (Creative Outlier…
Καθαρό πέρασμα σε Redmi Note 5, όλα καλά μέχρι στιγμής πλην της έντασης που έχει αναφερθεί. Μείωσα τα animations στο 0.5 από developer options γιατι μου φαινόταν πως λάγκαρε. Περιμένω να δω και διαχείριση μπαταρίας αλλά φαίνεται οκ προς το παρόν.
Παίδες ξέρετε αν υπάρχει κανένα mod για να κάνει "stereo" τον ήχο; Ειδα στο XDA οτι κατι υπάρχει για να παίζει ήχος και απο το ακουστικό, αλλά δεν εχω δοκιμάσει κάτι.
Πάντως με την xtrv (τελευταία dev) η ένταση είναι όντως χαμηλή. Το ίδιο ισχύει και για προηγούμενες versions. Ποια είναι η καλύτερη λύση για να βελτιώσουμε την ένταση; Viper? Dolby? Τελευταία φορά που τα δοκίμασα δεν μπορώ να πω πως είδα κάποια φοβερή διαφορά. Δυστυχώς και στα ακουστικά είναι πολύ χαμηλή η ένταση (θα έλεγα πιάνει το 70% της έντασης που έχω από τον υπολογιστή με τα ίδια ακουστικά).
Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξηθεί η ένταση στα ακουστικά; Είμαι με την τελευταία dev rom αλλά δεν είδα να υπάρχει και επιλογή για αλλαγή region που θυμάμαι πως ήταν ένα παλιό workaround.
Θα το κάνω μόλις επιστρέψω απο τη δουλειά, ευχαριστώ και πάλι. Θα δοκιμάσω να απεγκαταστήσω και το Miflash και να το ξαναπεράσω. Τι στο καλό developer είμαι κ γω, να έκανα τέτοια πατάτα;
Παράθεση από geoanto555: “Με ποιο Miflash το εκανες? Αν είχες το νέο έπρεπε να μετονομασεις τον φακελο mi ” Mε την έκδοση που είχε ο οδηγός. Και με την τελευταία δοκίμασα κ έκανα μετονομασία στον φάκελο mi, αλλά πάλι το ίδιο λάθος έπαιρνα.
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε τόσο με το πρόβλημά μου. Δοκίμασα και το EDL flashing με βάση τον οδηγο αλλά δυστυχώς έπαιρνα ένα error τύπου "no op and sig" (δεν το εχω προχειρο). Θα ξαναφλασάρω stock μέσω fastboot και θα κλειδώσω κ εφυγε για service. Ελπίζω να μη χανω την εγγύηση.
Αυτό που με ανησυχεί για hardware issue είναι οτι ακόμη και το TWRP αργεί να ανοιξει. Μιλάμε για μεγάλη καθυστέρηση (κάποιες φορές). Γι αυτό ανέβασα και τα αποτελέσματα του benchmark, φαίνεται σαν να διαβάζει κ να γράφει πολύ αργά το storage.
Έπαιρνα κάποια errors τυπου unable to mount data. Μετά το format data έκανα reboot σε recovery και μετά flash τη ρομ και bootαρα κανονικά. Απλά ακόμη έχω lag, ειδικά στο άνοιγμα των εφαρμογών (και το boot) μου φαίνεται πιο αργό.
Ξαναξεκλείδωσα και ξαναπέρασα XTRV DEV, τα πράγματα είναι σχετικά καλύτερα απο πριν αλλά και πάλι έχω πολύ lag. Σκέφτομαι μήπως βάρεσε μπιέλα το τσιπάκι μνήμης, και η αλήθεια ειναι πως τα αποτελέσματα του benchmark δε μου φαίνονται πολύ καλά όσον αφορά στις ταχύτητες.