Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.
-
Καλησπερα στη κοινοτητα! Εχω ενα θεμα, προσπαθω να κανω επαναφορα και μου ζηταει κωδικο. Οτι κωδικο και να βαλω μου βγαζει "ανεπιτυχης πιστποιηση" Εχω αλλαξει τον κωδικο μου (μου εχει επιλογη διπλα "ξεχασα τον κωδικο μου") αλλα δε μου δεχεται κανεναν. Επισης προσπαθω να συνδεθω στον ΜΙUI λογαριασμο μου και παλι το ιδιο μου ζηταει και δε μπορω να μπω, ενω απο πισι μπορω μια χαρα. Ξερει κανεις τιποτα ρε παιδια? Το κινητο μου ειναι το Redmi Note 3 pro.
-
Δεν λειτουργει το μικροφωνο των Hands-Free - δε με ακουνε Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Elfie - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΤο εκανα επανεκκινηση το πρωι και απο τοτε στο video δεν υπαρχει κανενα προβλημα, στα hands-free ομως παραμενει. Μηπως αν επαιρνα της xiaomi θα ηταν περισσοτερο συμβατα; οπως και να χει ναι θα περιμενω και θα δω. Σας ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκατε και με το δικο μου προβλημα και συγγνωμη αν σας κουρασα
-
Δεν λειτουργει το μικροφωνο των Hands-Free - δε με ακουνε Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Elfie - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΟταν μιλαω χωρις hands-free με ακουνε κομπλε. Tα ακουστικα ειναι Belkin (ειναι πολυ καλα 35 ευρω τα χα παρει ). Στο video ακουγομαι παααρα πολυ χαμηλα εως και καθολου. Επισης το βυσμα ειμαι σιγουρη οτι το χω βαλει καλα, τι να πω δε παει αλλο
-
Elfie - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαBluetooth hands-free δεν εχω για να δοκιμασω, δοκιμασα και καποια αλλα hands-free μονο και παλι το ιδιο..απλα αμα δεν ειχε κουμπωσει καλα το βυσμα δε θα ειχα και γω προβλημα να ακουσω καλα; Εγω ακουω μια χαρα και μουσικη και τους αλλους, οι αλλοι δε με ακουνε. Update: τελικα δεν ακουγομαι και οταν τραβαω video..(χωρις ακουστικα η hands-free)
-
Elfie - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠηρα σημερα το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, ο τυπος μου το εφερε με MIUI 8 Global 6.9.9. | Beta, και γενικα ολα κομπλε. Οταν μιλησα ομως με hands-free δε με ακουγαν η με ακουγαν πολυ χαμηλα επειδη τελικα δε λειτουργουσε το μικροφωνο των hands-free αλλα το μικροφωνο του τηλεφωνου σαν κανονικη κληση. Τελικα καταλαβα οτι τα hands-free μου τα αναγνωριζει ως απλα ακουστικα. Πηγα και στις ρυθμισεις ακουστικων αλλα δε λεει τιποτα περι hands-free εχει να διαλεξεις τυπο ακουστικων αλλα ολα ειναι το ιδιο. Καμ…