Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Καλημέρα σας. Διαφορά μεταξύ της 6.3 και 6.4 Ευχαριστώ
-
Μήπως κάνει και για το mi3;
-
Καλησπέρα σας φίλοι Πώς βγάζει τα μεγάλα εικονίδια να αφήσω μόνο τα μικρά στο multitasking
-
Μια απαντηση παιδιά Ποιό είναι το θέμα που να μπορείς να απαντήσεις οριζόντια σέ εισερχόμενη κλήση;
-
mi3
Μήνυμακαλημερα σε ολους φιλοι υπαρχει τροπος να υπαρχει επιλογη απαντησης οριζοντιας και καθετης
-
γεια σας φιλοι ! ποια η διαφορα μεταξυ της stable και της 4.12.02. πολλα bugs διαβαζω ρε παιδια μπορω να εχω στο κινητο kit kat χωρις miui? ευχαριστω
-
καλησπερα στο forum. υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης γραφης? επισης με την οριζοντια απαντηση γινεται τιποτα? σε εισερχομενη κληση. ευχαριστω
-
καλησπερα σε ολους βρε παιδια ενα θεμα που να εχει δυνατοτητα απαντησης οριζοντια. και να ειναι σταθερη η ταπετσαρια ενω η οθονη κινειται. σας ευχαριστω
-
γεια σας παιδια μια βοηθεια στειλτε μου ενα θεμα για το mi3 να εχει οριζοντια απαντηση. ευχαριστω. μπραβο για τη δουλεια σας
-
καλησπερα στη παρεα. μετα τη τελευταια αναβαθμιση μου βγαζει αυτο το μηνυμα,sign in to your mi account. και δεν μπορω να κατεβασω θεμα, ειναι απαραιτητο να κανω λογαριασμο και να βαλω αριθμο τηλεφωνου?
-
mi3 απαντηση
Μήνυμακαλημερα παιδια!!! μια ερωτηση,πως αλλαζεις απο καθετη σε οριζοντια απαντηση? οταν σου ερχεται κληση ευχαριστω