Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
Redmi 8
stixakakis - - GOOGLE
Μήνυμακαλησπερα σας.εχω redmi 8 και θελω να το κανω pixel 1 για να εχω απεριοριστο google photos.ισχυει;γινεται;πως;
-
σωστα γιατι χανω εγγυηση. Οταν το πηρα ειχα 8.2.10 κ εκανε αναβαθμιση σε 8.5.2 πως εγινε αυτο;ενω τωρα οχι;
-
το εκανα κι αυτο αλλα τιποτα.εκανα κ activate κι αλλο λογαριασμο κ παλι τιποτα
-
ναι συνεχιζει κ δεν μπορω να καταλαβω γιατι.
-
ελαφρα καλυτερα μοιαζει. Γιατι δεν μπορω να παρω αναβαθμιση;
-
το εχω κανει δυο φορες κ με παει παλι σε 8.5.2
-
οχι συσκευη εχω μια και το email ειναι οκ
-
Τον εχω φτιαξει,επαληθευση εχω κανει κ μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου
-
καλημερα σας.εχω προβλημα στο redmi 4x.ενω πηρα δυο αναβαθμισεις κ ειμαι σε 8.5.2 πλεον δεν παιρνω αναβαθμιση Οταν παταω τι νεο υπαρχει μου βγαινει αυτο το μηνυμα. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
-
Xiaomi redmi 4x
Μήνυμασωστο κ αυτο.σε ευχαριστω πολυ φιλε
-
Xiaomi redmi 4x
ΜήνυμαΧανω εγγυηση κ δεν θελω παιδες.καλημερα λοιπον
-
Xiaomi redmi 4x
ΜήνυμαΟκ.καταλαβα.μου φαινεται βουνο αλλα θα το παλεψω
-
Xiaomi redmi 4x
Μήνυμαδηλαδη;απο που την κατεβαζω κ πως το κανω;
-
Xiaomi redmi 4x
Μήνυμαευχαριστω εχω κατεβασει την 8.2.10 κ θα το κανω.ειναι zip το αρχειο,δεν υπαρχει προβλημα; =============== Οκτ 6th 2017, 7:47pm =============== το εκανα κ βγαζει αυτο το μηνυμα
-
Xiaomi redmi 4x
Μήνυματο εκανα μα κ παλι τα ιδια μου λεει
-
Xiaomi redmi 4x
Μήνυμαεχω δημιουργησει κι οταν το πηρα εκανα αναβαθμιση απο 8.2.10 σε 8.5.2 κ πλεον εχω μεινει ετσι στασιμος σε αυτην
-
Xiaomi redmi 4x
Μήνυμαναι το καταλαβα αυτο αλλα γιατι ειναι κλειδωμενο σε update?
-
Xiaomi redmi 4x
Μήνυμακαλησπερα ομαδα Εχω ενα redmi 4x κ πριν λιγο καιρο εκανε αναβαθμιση σε 8.5.2 με αποτελεσμα να εχω χαλια ηχο σε βιντεο ενω με 8.2.10 ειχα τελειο.εκανα επαναφορα εργοστασιακων αλλα κ παλι ειμαι σε 8.5.2 κ θελω να επανελθω στην 8.2.10 η να την αναβαθμισω.αλλα εχω τα εξης προβληματα δεν μπορω να συνδεθω σε pc suite κ εμφανιζεται το ακολουθω μηνυμα οταν παταω τι νεο υπαρχει σας ανεβαζω και φωτο με τα χαρακτηριστικα του κινητου μου