Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 176.
-
XIAOMI Mi 5.1V 3.6A 20000mAh Lightweight Li-ion Power Bank Portable External Battery Charger with Dual USB Output Support Quick Recharging for Smartphone and Tablet online - coolicool Καλή επιτυχία !
-
Παράθεση από maddoctor: “Να ρωτήσω και εγώ κάτι...ήθελε ένας γνωστός μου να του πάρω κάτι από το Amazon, γιατί εκείνος δεν είχε paypal. Το πήρα, αλλά μόλις διαπίστωσα ότι η αποστολή γίνεται από Κίνα με DHL!!! Το αντικείμενο είναι αυτό, μία λάμπα/ηχείο, αξίας 27€! Λέτε να την γλυτώσω....!? ” Λογικά θα την γλυτώσεις. ! Πάντως με EMS 2 χρόνια τώρα ο πατέρας μου ΔΕΝ πέρασε ΠΟΤΕ τελωνείο!
-
Καλορίζικο φίλε μου!
-
Παράθεση από pechr: “πιστευω οτι αυτο το τοπικ θα ηταν καλο να διαγραφει απο τον admin διοτι αποτελει μια μαυρη σελιδα στο forum ανεξαρτητως του ποιος εχει δικαιο ή αδικο. Αν πιστευετε το ιδιο παρακαλω επιβεβαιωστε απο κατω οι 2 βασικοι συμμετεχοντες ” Γιατί να διαγραφεί? Μεγάλα παιδιά είμαστε. Έγινε κάτι, το λύσανε, και όλα καλά. ο καθένας έχει την άποψη του. Ο μακεδόνας μας ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω οτι είναι ΥΠΕΡΧΡΗΣΙΜΟΣ σε αυτό το σαιτ.
-
YouTube στο background
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι σε μένα γίνεται αυτό. Νομίζω έτσι λειτουργεί το youtube ( για τισ διαφημήσεις) .
-
Ξέρεις κανείς κανά καλό ασύρματο ακουστικό ψείρα ??? ( για τρέξιμο και γυμναστήριο) ? Έχω δει διάφορα αλλά πραγματικά δεν ξέρω, Παράδειγμα iPad :: Ακουστικά :: Ακουστικό Bluetooth :: JOGGER Bluetooth V4.0 Wireless Stereo Headset with MIC for iPad / iPhone / Samsung / Nokia / HTC / Xiaomi(White) Ευχαριστώ την παρέα!
-
Καλή τύχη σε όλους!
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαDaredevil ( πολύ καλό για όποιον θέλει σούπερ ήρωες) Γενικά παλιές αλλά καλές σειρές είναι The shield The wire The corner ( αργότερα θα γράψω και άλλες γιατί έχει θέμα το pc)
-
Πραγματικά μπράβο στην ομάδα!!!
-
Ό,τι να 'ναι (Off Topic)
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜετά από καιρό μπορώ και ξανασυμμετέχω στην παρέα!!! Είμαι πολύ χαρούμενος! Στον θέμα μας λοιπόν! Συμφωνώ! Βασικά ΟΛΑ τα φόρουμ έχουν OFF-TOPIC ( με τους γνωστούς περιορισμούς) . + 1 από μένα!
-
έχω ψηφίσει και εγώ αλλά λόγο δουλειάς δεν το έγραφα εδώ ! Πάμε πατρίδα!
-
Ετοιμος! Ελπίζω να φτάνουν 25 κρεντιτ όπως είπατε!
-
Ένας μήνας με Xiaomi!!!
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Εαν το εκοψες μονος ναι θα τα έχεις αυτά!!! Κάνε αντικατασταση σε μαγαζί... ” Ναι θα την αλλάξω. Κάτι σχετικό με τα άλλα που έγραψα?
-
Ένας μήνας με Xiaomi!!!
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣυνεχίζονται τα σιμ ρεσετ. Λέτε να φταίει η σιμ ? Eιναι υπερβολικα παλιά ( 10 + χρονια). Λέτε να την αλλάξω? Επίσης κάτι που παρατήρησα και ανησυχώ. Κάποιες φορές σαν να κρασάρει η όθόνη. Ειδικά σε κλήσεις ( αλλά όχι μόνο τότε) ΔΕΝ αντιδράει σε καμία κινησή μου. ότι και να πατήσω αυτό εκεί "νεκρό".
-
Από σήμερα , με περασμένη την τελευταία ρομ, ενώ σταμάτησαν τα reboot και τα sim reset, ΔΕΝ μπορώ να κλείνω οποιαδήποτε κλήση.!!! Μεγάλο πρόβλημα! Κάποια λύση ?
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από Antonis95gr: “Παιδιά το Mi3 τρώει τρελά reboot με καθαρό install με TWRP οταν ειναι κλειστή η οθόνη...έχει κανείς αλος το πρόβλημα? υπάρχει fix? ” Το έχω εγώ στο mi4 σήμερα μόνο μου έκανε 5 reboot.. ” και το δικο μου μι4 τρωει reboots
-
έχουν περάσει αρκετές ώρες χωρίς σιμ reset. Ας ελπίζω να μην γίνει ξανά!
-
μόλις έβαλα την καινουρια ρομ, δηλαδη χτες , το μι4 μου, επαθε 5 σιμ ρεσετ. Ποτε δεν το ειχε παθει πριν.