Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 176.

• Επαφες

Kserw - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Kserw: “στις επαφές μου , μου βγάζει και τις επαφές του yahoo . πως μπορώ να τις αφαίρεσω. Ακόμα να μάθω καλά το miui. ” Άβυσσος η ψυχή του ...Miui! Η μία λύση είναι αυτή: Πήγαινε "Επαφές". Πάτα το αριστερό screen button (με τις τρεις παυλίτσες) να σου βγει το μενού. Οργάνωση επαφών-->Συγχώνευση ομοίων επαφών Η άλλη λύση είναι να απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό επαφών στο Yahoo. Δηλαδή σβήνεις ΟΛΕΣ τις επαφές (ομαδική διαγραφή). Απενεργοποιείς το συγχρονισμό επ…

• Επαφες

Kserw - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

στις επαφές μου , μου βγάζει και τις επαφές του yahoo . πως μπορώ να τις αφαίρεσω. Ακόμα να μάθω καλά το miui.

• πλεον με τα εμβάσματα αξιζει πολύ σε πειπαλ και στο revolut app από google play. Εμβασμα από ebanking με κόστος ένα ευρώ. Καθυστέρηση 2με6 μέρες. Μόλις βρω χρόνο θα τα αναλυσω.

• μετρα με για δυο αμα εν τελει το κανουμε. Αν τα στειλει δηλαδη αυτος σε πολλες περιοχες

• Απορία για μι4

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

en.miui.com/thread-94810-1-1.html Και εδώ πολλά άτομα έχουν το ίδιο θέμα. Κάποια λύση ?

• Απορία για μι4

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

το ότι έχει χαμηλό σήμα είναι σίγουρο . απλά το δικό μου , όπως και αλλά έχουν το bug και απόσυνδέονται. Μεγάλο θέμα. Και για να ξαναμπω σε δίκτυο κάνει χρόνο. Μπαίνει οπότε του έρθει...

• Απορία για μι4

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Είναι γνωστό bug λένε στο φορουμ της xiaomi. Κανείς άλλος να το έχει παρατηρήσει ;

• Απορία για μι4

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

πως μπορώ να τσεκάρω αν λειτουργεί το wifi μου καλά και σωστά;;; γιατί ενώ η γραμμή connex είναι μια χαρά παρατηρώ απόσυνδέσεις του μι4; το ταμπλετ συνεχίζει ακάθεκτο.

• Μπέρδεμα.με singapore post

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Όπως ακριβώς τα είπες είναι, αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνεις Factory Reset πρώτα, αφού έχεις προφανώς την Global Stable V6 στην συσκευή σου. ” stable εχω ; νομιζα οι σταμπλε το γραφουν. Και πως γινετε factory reset? ! Ευχαριστώ.

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Θα γράψω εδώ για να μην ανοίγω νέα θέματα και ενοχλώ κόσμο. Ήρθε το mi4 μου ! Τέλειο. Τρομερή κατασκευή! παρατήρησα οτι είναι από miindia. Με ενοχλεί εμένα πουθενά αυτο ; φοράει miui-v6.11.2.0 KXDCMBJ. Αν έμαθα τιποτα εδώ μέσα , είναι developer, και αφου έχω updater, ακολουθώ τον πρώτο τρόπο; επειδή χάλασε το πισι μου απλά να κατεβάσω την ρομ στο κινητό ε ;; ευχαριστώ και πάλι.

• Παράθεση από zefs: “Απ'ότι φαίνεται το bug αυτό έχει λυθεί στις τελευταίες developer roms οπότε είτε βάζεις developer είτε περιμένεις για καινούρια stable. Επίσης μπορείς να βγάλεις το sim pin. ” μόλις το έκανε του αδερφού μου που φοράει την τελευταία dev από εδώ. Αυτό με το sim pin από settings?

• Ο πιο γλυκός Κινέζος...

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Εγω παλιοτερα εφερα κινητο απο κινα με dhl και δεν περασε τελωνειο.

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ ! Του αδερφού μου είναι ! Μόλις.έρθει το δικό μου θα το φτιάξω!

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ !!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο! Και τα καταφέραμε ΠΡΙΝ πάω δουλειά! ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ!

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “O φάκελος δημιουργείται αυτόματα από τον Updater αν κατεβάσει αυτός την ROM ή τα OTA. Εσύ απλά πέτα την ROM χύμα στην συσκευή σου και όχι σε κανέναν φάκελο.” Νομίζω πως τα κατάφερα ! Λίγο διαφορετικά από τον οδηγό ( πχ δεν μου ζήτησε ποτέ να κάνω RESTART , έκανε βέβαια μονο του.). Μου λέει updated se MIUI 7. Όλα καλά ε?

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Δεν βρίσκω πουθενα τον φάκελο downloaded_rom.

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Βασικά αν υπάρχει στην συσκευή σου ο Updater (Αναβάθμιση) της MIUI τότε ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό... => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) Στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI μπορείς να δεις αν φοράει Stable ή Developer ROM” Κατεβάζω την ρομ ! Εκεί που μου είπες λέει MIUI 5.5.8 BETA. Ευχαριστώ τους πάντες για την βοηθειά σας.! Θα σας ενοχλήσω λιγο ακόμα

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Αν η συσκευή σου αναφέρεται ως 20140813, τότε η ROM σου είναι η παρακάτω... ...versteckter Inhalt... ” Δεν πρέπει να ξέρω αν φοράει stable h dev? Με ποιο τρόπο να την περάσω την ρομ που μου έδειξες? Σορρυ για τις απορίες, τα έχω διαβάσει χίλιεσ φορές αλλά πρώτη φορά πάω να περάσω...!

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

κοιτώντας το κουτι βλέπω να γράφει FDD άρα είμαι καλά πιστευώ , Ακόμα να βάλω ΡΟΜ γιατί δεν ξέρω ποια. Πρέπει να σας δείξω ποια φοράει για να μου πείτε? Τώρα βάζω και ΣΙΜ.

Kserw - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ΗΡΘΕ! ειναι το 2γιγα 2014813. Ένα πράγμα που με τρομάζει........ Πίσω γράφει TD LTE... Αν θυμάμαι έπρεπε FDD. Σωστά ? Αν ναι την ήπια ?