Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 176.
-
Επαφες
Kserw - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Kserw: “στις επαφές μου , μου βγάζει και τις επαφές του yahoo . πως μπορώ να τις αφαίρεσω. Ακόμα να μάθω καλά το miui. ” Άβυσσος η ψυχή του ...Miui! Η μία λύση είναι αυτή: Πήγαινε "Επαφές". Πάτα το αριστερό screen button (με τις τρεις παυλίτσες) να σου βγει το μενού. Οργάνωση επαφών-->Συγχώνευση ομοίων επαφών Η άλλη λύση είναι να απενεργοποιήσεις το συγχρονισμό επαφών στο Yahoo. Δηλαδή σβήνεις ΟΛΕΣ τις επαφές (ομαδική διαγραφή). Απενεργοποιείς το συγχρονισμό επ…
-
Επαφες
Kserw - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυμαστις επαφές μου , μου βγάζει και τις επαφές του yahoo . πως μπορώ να τις αφαίρεσω. Ακόμα να μάθω καλά το miui.
-
Απορία για μι4
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυμαen.miui.com/thread-94810-1-1.html Και εδώ πολλά άτομα έχουν το ίδιο θέμα. Κάποια λύση ?
-
Απορία για μι4
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυματο ότι έχει χαμηλό σήμα είναι σίγουρο . απλά το δικό μου , όπως και αλλά έχουν το bug και απόσυνδέονται. Μεγάλο θέμα. Και για να ξαναμπω σε δίκτυο κάνει χρόνο. Μπαίνει οπότε του έρθει...
-
Απορία για μι4
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίναι γνωστό bug λένε στο φορουμ της xiaomi. Κανείς άλλος να το έχει παρατηρήσει ;
-
Απορία για μι4
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυμαπως μπορώ να τσεκάρω αν λειτουργεί το wifi μου καλά και σωστά;;; γιατί ενώ η γραμμή connex είναι μια χαρά παρατηρώ απόσυνδέσεις του μι4; το ταμπλετ συνεχίζει ακάθεκτο.
-
Μπέρδεμα.με singapore post
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όπως ακριβώς τα είπες είναι, αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνεις Factory Reset πρώτα, αφού έχεις προφανώς την Global Stable V6 στην συσκευή σου. ” stable εχω ; νομιζα οι σταμπλε το γραφουν. Και πως γινετε factory reset? ! Ευχαριστώ.
-
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΘα γράψω εδώ για να μην ανοίγω νέα θέματα και ενοχλώ κόσμο. Ήρθε το mi4 μου ! Τέλειο. Τρομερή κατασκευή! παρατήρησα οτι είναι από miindia. Με ενοχλεί εμένα πουθενά αυτο ; φοράει miui-v6.11.2.0 KXDCMBJ. Αν έμαθα τιποτα εδώ μέσα , είναι developer, και αφου έχω updater, ακολουθώ τον πρώτο τρόπο; επειδή χάλασε το πισι μου απλά να κατεβάσω την ρομ στο κινητό ε ;; ευχαριστώ και πάλι.
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕγω παλιοτερα εφερα κινητο απο κινα με dhl και δεν περασε τελωνειο.
-
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ ! Του αδερφού μου είναι ! Μόλις.έρθει το δικό μου θα το φτιάξω!
-
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ !!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο! Και τα καταφέραμε ΠΡΙΝ πάω δουλειά! ΑΛΑΝΙ ΜΟΥ!
-
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “O φάκελος δημιουργείται αυτόματα από τον Updater αν κατεβάσει αυτός την ROM ή τα OTA. Εσύ απλά πέτα την ROM χύμα στην συσκευή σου και όχι σε κανέναν φάκελο.” Νομίζω πως τα κατάφερα ! Λίγο διαφορετικά από τον οδηγό ( πχ δεν μου ζήτησε ποτέ να κάνω RESTART , έκανε βέβαια μονο του.). Μου λέει updated se MIUI 7. Όλα καλά ε?
-
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν βρίσκω πουθενα τον φάκελο downloaded_rom.
-
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Βασικά αν υπάρχει στην συσκευή σου ο Updater (Αναβάθμιση) της MIUI τότε ακολουθείς τον παρακάτω οδηγό... => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) Στις Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI μπορείς να δεις αν φοράει Stable ή Developer ROM” Κατεβάζω την ρομ ! Εκεί που μου είπες λέει MIUI 5.5.8 BETA. Ευχαριστώ τους πάντες για την βοηθειά σας.! Θα σας ενοχλήσω λιγο ακόμα
-
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν η συσκευή σου αναφέρεται ως 20140813, τότε η ROM σου είναι η παρακάτω... ...versteckter Inhalt... ” Δεν πρέπει να ξέρω αν φοράει stable h dev? Με ποιο τρόπο να την περάσω την ρομ που μου έδειξες? Σορρυ για τις απορίες, τα έχω διαβάσει χίλιεσ φορές αλλά πρώτη φορά πάω να περάσω...!
-
Kserw - - Ο καφενές μας
Μήνυμακοιτώντας το κουτι βλέπω να γράφει FDD άρα είμαι καλά πιστευώ , Ακόμα να βάλω ΡΟΜ γιατί δεν ξέρω ποια. Πρέπει να σας δείξω ποια φοράει για να μου πείτε? Τώρα βάζω και ΣΙΜ.
-
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗΡΘΕ! ειναι το 2γιγα 2014813. Ένα πράγμα που με τρομάζει........ Πίσω γράφει TD LTE... Αν θυμάμαι έπρεπε FDD. Σωστά ? Αν ναι την ήπια ?