Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 176.
-
Pay pal
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από apmi78: “Με κάρτα Mastercard alpha bank Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Χμμ. Χωρις να κανεις το κολπο δλδ. Ωραια. Καλοριζικο:-)
-
Pay pal
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από apmi78: “Οι αγορές από το εξωτερικό άνοιξαν μέχρι 500.Ενημερωση από φίλο τραπεζικό. Το Σάββατο παράγγειλα το mi note pro.:) Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ισχύει ; με τι καρτα το πηρες ;
-
5000 Μέλη
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Kserw: “Χαχα εσυ στην απέψω ε;;” Εγώ είμαι μικρός ακόμα....... ;-)Attachment (ID: 5704) ” Χαχα οκ μικρέ;-)
-
5000 Μέλη
ΜήνυμαΧαχα εσυ στην απέψω ε;;
-
5000 Μέλη
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια σε ολους! Μπράβο! ειδικά στους μεγάλους που όντως βοηθάτε τους παντες τοσο πολύ:-)
-
note 2
ΜήνυμαΠαράθεση από vagpaliour: “γεια σος!!! περιμενω να μου ερθει η συσκευη το πηρα πριν κανα 2 μερες μινιντιλ.. οταν θα το παρω στ χερια περιμενω να τελειωσει η μπαταρια και μετα να το φορτισω 12ωρες??? οπως λενε αυτοι απο γερμανο η βονταφον ή το φορτιζω κανανονικα οσο θελει να παει στο φουλ?” Πλέον τα κινητά έρχονται με μισοφορτισμένη μπαταρία. Ετοιμα για χρηση δλδ. Παρτο , φορτισε το να παει εκατο ωστε να εχεις μπαταρια για να περασεις την ρομ απο εδω. Αν δεν την περασεις αμεσως ειναι ετοιμο για χρ…
-
Παράθεση από barcelonistas1899: “Δωσ΄μου περισσοτερες λεπτομεριες σε παρακαλω πολυ! θα με βοηθησεις πολυ ! ξαναγραφω οτι ο λογαριασμος Paypal εχει Unverified καρτα , και τα λεφτα τα περασα με το γνωστο τροπο απο δευτερη καρτα . αλλα θελω να τα περασω σε λογαριασμο ξανα,” Withdraw μπορεις να κανεις και με unverified. Με unverified ΔΕΝ μπορείς να φορτόσεις στο ππ.
-
Όλα τα xiaomi
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΞέρει κανείς σας κανά καλό σάιτ που να έχει όλα τα προιόντα της xiaomi? Συγκεντρωμένα. όχι αναγκαστικά εμπορικό. Σαν πληροφορίες. Ευχαριστώ
-
Vickmall και SGpost
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜήπως για να γλυτώσει κάτι ψιλά στο στέλνει με νόρμαλ μειλ ; γιατί με νόρμαλ δεν εχει τρακινγ.
-
Μπράβο σου και σένα:-)
-
Συγχαρητηρια!!!
-
Μπράβου μαντ:-)
-
Προς τους νέους Moderators...
Kserw - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣυγχαρητηρια!!!
-
Ελάτε και κρήτη ρε κοπέλια.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Kserw: “Δεν βλεπω γιατι να σε κλεψουν. Επισης οσοι πηραν με γουεστερν γιουνιον πηραν και τα κινητα τους. Και με γουεστερν σε κλεβουν ανετα αμα θελουν. ας περιμενουμε να δουμε.” Δεν λέμε ότι ντε και καλά θα τον κλέψουν τον άνθρωπο. Αλοίμονο! Αλλά λέμε ότι αγοράζοντας με paypal, έχεις πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και δικαίωμα να διεκδικήσεις τα χρήματά σου πίσω εάν κάτι πάει στραβά, απ'ότι αν τα καταθέσεις απλά στο τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή...” Eννοειται και κα…