Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από akath: “Στο συγκεκριμένο κινητό (Redmi 6 pro) όταν δίνω την εντολή fastboot flash recovery μου βγάζει failed. ” Έχεις ξεκλειδώσει bootloader ? Γιατί δεν βλέπω κάτι τέτοιο. ” Ναι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader. Επίσης έχω δοκιμάσει να περάσω με βάση τα βήματα του XDA. Bootαρα την recovery αλλά δεν μπορώ από μέσα να την κάνω Install. Επίσης μου εμφανίζει φακέλους και αρχεία (δεν μπορώ να δω όμως τα αρχεία που έχω βάλει εγώ στο κινητό) και στο size μου βγάζει 0 …

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Στο συγκεκριμένο κινητό (Redmi 6 pro) όταν δίνω την εντολή fastboot flash recovery μου βγάζει failed. 59429-23-png

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Το πρόβλημα με το εν λόγω κινητό (Redmi 6 pro) είναι ότι δεν μπορώ να flashαρω την TWRP ώστε να βάλω την αρώμα! Οπότε ψάχνω τρόπο για να περάσω την TRWP. Ο geotop μου είπε να βάλω το αρχείο μέσα στο κινητό και να το flashάρω ενώ έχω κάνει απλά boot την TWRP. Απλά κάνοντας boot το TWRP(και όχι flash), το κινητό δεν μου δείχνει τα αρχεία και φακέλους του κινητού.

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “twrp, wipes, format data (κουμπάκι), reboot to recovery, αντιγραφή την ρομ στο κινητό, install (πόση πιο συμπυκνωμένη γνώση πΧια!” Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Ακολουθώντας τις οδηγίες σου μετά το format data πάτησα reboot to recovery και με έβαλη στην Mi Recovery.

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Βάλε το twrp μέσα στο κινητο χύμα και στον φάκελο adb του υπολογιστη. Μπες σε fastboot mode και δώσε. fastboot boot twrp.img Αν μπει μπορείς απο κει μέσα να το κανεις flash. Ποια ρομ έχεις? ” Καλησπέρα και πάλι, Συγγνώμη που άργησα τόσο αλλά λόγο δουλειάς δεν μπορούσα να το πιάσω. Ακολούθησα την οδηγία σου bootαρα την twrp και προσπάθησα να την flashάρω από εκεί αλλά δεν γινόταν διότι δεν αναγνώριζε τα partitions της συσκευής. Μου έδειχνε φακέλους αλλά όταν προσπάθησα ν…

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Βάλε το twrp μέσα στο κινητο χύμα και στον φάκελο adb του υπολογιστη. Μπες σε fastboot mode και δώσε. fastboot boot twrp.img Αν μπει μπορείς απο κει μέσα να το κανεις flash. Ποια ρομ έχεις? ” @geoanto555 Η ρομ που έχω είναι η 10.0.2.0. Έχω κάνει unlock το bootloader και τώρα ψάχνω πως να flashαρω το TWRP για να περάσω την ARWMA. Βάζω δηλαδή το αρχείο TWRP στο κινητό και στο φάκελο adb, του δίνω εντολή να κάνει boot, μπένει και μετά τι κάνω flash; Το twrp ή την rom; Έχω …

akath - - Recoveries

Μήνυμα

ναι παιδιά το sakura ειναι... με έχει βγάλει την ψυχή...2 μήνες το παλεύω αλλά άκρη δεν έχω βγάλει

akath - - Recoveries

Μήνυμα

@NasDriver Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις προηγούμενες συμβουλές. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την dummy από το anti-4-whyred.zip, αλλά και πάλι μου έβγαλε FAILED. Όταν δίνω την εντολή getvar anti μέσω cmd η απάντηση που παίρνω είναι κενό. Παρακάτω παραθέτω και screenshot. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή γιατί έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και είμαι σε απόγνωση.

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από makislog: “Akath, αυτός ο οδηγός είναι κάπως διαφορετικός από αυτόν που μόλις διαβάζω για να φλασάρω την ελληνική ROM. Που τον βρήκες; Υποτίθεται πέρασα το twrp, μπορείτε να δείτε αν είναι ΟΚ; Δεν βλέπω κάποιο error ” Καλημέρα, μου το έστειλε ο spiderman. Δεν προλαβα ακομα να το τρέξω...και από ότι είδα έχετε κάνει πρόοδο οπότε έχω διάβασμα...

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Ο φίλος μας έχει το R6PRO @akath σε παραθέτω τον οδηγό του RN5 πως γίνεται η εγκατάσταση του twrp: 1. Βρίσκετε το TWRP Recovery που κατεβάσατε και το ρίχνετε στον φάκελο C:\adb Update 16/07/2018: Εδώ υπάρχει ένα λεπτό σημείο στο οποίο χρειάζεται προσοχή και έχει να κάνει με την αιφνίδια (και χωρίς προειδοποίηση) εφαρμογή του λεγόμενου Anti-Rollback policy στις Whyred συσκευές όπως και στην δική σου. Αρχικά δώστε την εντολή: fastboot getvar anti Θα πρέπει να δείτε στην οθ…

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από akath: “FAILED (remote: rollback version downgrade) ” Θα πρέπει να κανεις πρώτα flash το dummy.img (φαντάζομαι) όπως και στο note 5. ” το dummy.img που θα το βρω? υπαρχει καποιος οδηγος για αυτο?

akath - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα Redmi 6 pro με china rom και θέλω να περάσω την ελληνική rom. Ωστόσο, αντιμετωπίζω πρόβλημα με το φλασάρισμα της twrp. Δεν έχω εντοπίσει twrp στην δικιά μας κοινότητα για αυτή τη συσκευή οπότε δοκίμασα xda κτλ... Η διαδικασία φλασαρίσματος αποτυγχάνει και παίρνω το παρακάτω μνμ: C : \ adb> fastboot flash recovery sakura . img sending 'recovery' (47604 KB)... OKAY [ 1.562s] writing 'recovery'... FAILED (remote: rollback version downgrade) finished. total time: 1.578s Να …

• Πρόβλημα με Redmi 6 pro

akath - - RedMi 6 Pro (Sakura)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ αλλά όταν κάνω αποσυμπίεση το αρχείο δεν έχει μέσα twrp...οπότε πώς θα κάνω flash τη ρομ? σε όσες προσπάθειες έκανα μέχρι στιγμής με άλλες twrpω έπαιρνα το παρακάτω μνμ: C : \ adb> fastboot flash recovery sakura . img sending 'recovery' (47604 KB)... OKAY [ 1.562s] writing 'recovery'... FAILED (remote: rollback version downgrade) finished. total time: 1.578s όπως θα δείτε παραπάνω στα screenshots το abr δείχνει απενεργοποιημένο....

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ, άρα έτσι ξεπερνάμε το screen μετα κινέζικα...όσο αναφορά την twrp που πρέπει να περαστεί για να μπεί η rom τι κάνουμε?

Μήνυμα

Λοιπόν...επανέρχομαι και πάλι...έψαξα να βρω twrp για το κινητό αλλά δεν βρήκα στην κοινότητά μας οπότε πήγα εδώ [Recovery] TWRP 3.2.2.0 for redmi 6 pro ( sa… | Xiaomi Redmi 6 Pro ακολούθησα την διαδικασία αλλά έβγαζε fail. Να αναφέρω επίσης ότι μετά το ξεκλείδωμα του bootloader το κινητό βγάζει κινέζικα, οποιαδήποτε βοήθεια θα είανι χρήσιμη ! Ευχαριστώ πολύ!

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ!

Μήνυμα

Bootloader ξεκλείδωσα... Ρομ για να περάσω τα ελληνικά δεν βρίσκω δυστυχώς.. το μόνο που έχω εντοπίσει είναι αυτό το άρθρο [Guide][Gsi]HOWTO flash any gsi with redmi 6… | Xiaomi Redmi 6 Pro αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ταιριάζει στην περίπτωση μου..

Μήνυμα

ναι να περάσω μία ρομ που να έχει ελληνικά...δεν με νοιάζει αν είναι custom ή global...απλά να έχει ελληνικά και gapps απλα δεν βρίσκω κάτι...

Μήνυμα

Καλησπέρα, Έχω το ίδιο πρόβλημα. Παρακάτω επισυνάπτω τα screenshots. Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή.