Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 38.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Σε άλλο κινητό λειτουργεί κανονικά; Αποκλείω δηλαδή τη περίπτωση να μην είναι ολοκληρωμένο το otg;” Το συνδέσα με το λάπτοπ και μετά το είδε αλλά δεν κάνει αντιγραφή-επικόλληση από το κινητό στο usb.ενω το βλέπει δεν μου δίνει επιλογή εκτός από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να αντιγράψω ένα αρχείο στο usb. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανονικά. Μέσω usb otg καλώδιο...αν μπορει κάποιος να το τσεκαρει.. Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, σε εσάς λειτουργεί κανονικά το usb otg? Εμένα δεν βλέπει τίποτα... Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολλά μπράβο παιδιά... Εξαιρετική, άμεση και επιτυχημένη προσπάθεια!!!!. Κάτοχος Mi mix 3. Εκτός από την αφή στην Μπάρα του ήχου που δεν λειτουργεί σωστά (αλλά με τα κουμπιά λειτουργεί κανονικότητα), το Android auto(crashαρει),την εφαρμογή την Πειραιώς και ένα mod που βάζεις το ρολόι στην μέση, και το σήμα του κινητού δεξιά (μην το δοκιμάσετε κανείς γιατί μετά σε στέλνει recovery και πρέπει να περάσεις ξανά την ρομ) Όλα λειτουργούν άριστα και ταχύτατα!!!! Έκανα dirty install από recovery χωρίς κ…
-
Τίποτα ... Αυτό είναι το περίεργο...c6514bac71dcb21f035ff8e7f4232916.jpg Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρες... Δεν μπορώ να βρω την επιλογή για να διαλέξω ποια app θα είναι dark και ποια όχι.... Το Κιν μου είναι mix 3 και φοράει την τελευταία ρομ 11.2 20.3.26. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.a0406b0c01129022efa37f5e77935522.jpg Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.... Όλα πλέον δουλεύουν ρολόι... Πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα με το Κιν. Όλα άψογα. Θα ήθελα να μοιραστώ ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα μαζί με την λύση του φυσικά μετά από 3 σχεδόν μέρες "πονοκεφάλου"... Μετά την ρομ έβαλα magisk πιο πολύ λόγο adaway... Αλλά επειδή ήθελα κάποιες αισθητικές παραμετροποιήσεις έβαλα και το exposed για να προσθέσω και το customiuizer.. μετά παρατήρησα ότι είχα θέμα με το magisk και το safenety... Αλλά ψάχνοντας στον γουγλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Aroma Script για android >9 δεν υπάρχει. Και ούτε θα υπάρξει. Τι το θελεις; Με το Aroma Script απλά έκανες κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις και μηχανικά. Τι σου λείπει;;; Για το dark mode δες μέσα στο settings, display, dark mode και κάτω έχει ρύθμιση για individual apps. Μη τη φοβάσαι τη developer. Μην αλλάξεις, δε χρειάζεται...” Μηχανικά πως???π.χ. θα ήθελα να αλλάξω τα εικονίδια από τα quick settings, να βάλω την ώρα στην μέση κ.λ.π.. Επίσης exposed μπορώ να βάλ…
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους παιδιά με υγεία. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Υπάρχει xtrv stable με aroma rom για την συσκευή μας? Έχω περάσει την 20.3.26 αλλά μάλλον είναι η Beta και την ψιλοφοβαμαι αν και προς το παρών τρέχει απροβληματιστα αν εξαιρέσεις κάποιες εφαρμογές που με dark theme κάποια χρώματα μπερδεύονται.... 2. Μπορώ να εξαιρέσω εφαρμογές να μην γίνονται dark? Και αν ναι πως? Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μόνο το μικρό update δεν μπορείς. Μπορείς να περάσεις το μεγάλο update που θα κατεβάσεις από τη σελίδα της xiaomi MIUI ROM for Mi MIX 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum ,αλλά θα χάσεις το twrp και root. TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Πρέπει να τα περάσεις πάλι με υπολογιστή.” Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα. Ταλαιπωρία. Για να περάσω την rom των παιδιών από εδώ μέσα απλά μπαινω twrp κάνω format όλα εκτός από internal και zipαρω την rom? Τα updates θα γίνοντα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από samy_roula: “Παιδιά sorry αλλά κατι δεν καταλαβαίνω σωστά. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να με παραπέμψει σε κάποιον σύνδεσμο. Έχω root το τηλ με twrp.Μου ήρθε official αναβάθμιση . Προφανώς όταν την κατεβάζει και την ανοίγει μέσω twrp μετά μου βγάζει σφάλμα στην διάρκεια της εγκατάστασης. Τι πρέπει να κάνω? Χρειάζομαι οπωσδήποτε υπολογιστή για να την κάνω? Ευχαριστώ. ” Η Αναβάθμιση που σου κατεβάζει είναι η μικρή Incremental OTA εφόσον έχεις την officia…
-
Παιδιά sorry αλλά κατι δεν καταλαβαίνω σωστά. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να με παραπέμψει σε κάποιον σύνδεσμο. Έχω root το τηλ με twrp.Μου ήρθε official αναβάθμιση . Προφανώς όταν την κατεβάζει και την ανοίγει μέσω twrp μετά μου βγάζει σφάλμα στην διάρκεια της εγκατάστασης. Τι πρέπει να κάνω? Χρειάζομαι οπωσδήποτε υπολογιστή για να την κάνω? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostas_7: “Παράθεση από samy_roula: “Αυτό ναι... Εγώ δύο μέρες τώρα έχω δει μεγάλη διαφορά .. Κάπου το διάβασα στο XDA και προς το παρόν ισχύει. Από το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα ήθελα πάλι φόρτιση... Και το σύστημα android μαζί με τον kernel να δουλεύουν στο full... πληροφορίες μέσω gsam battery monitor. Τώρα τρέχουν όλα φυσιολογικά. Πλέον βγάζει μια μέρα με αρκετό γαργάλημα... Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τότε έχει "θέμα" η συσκευή σου. Το δικό μου …
-
Αυτό ναι... Εγώ δύο μέρες τώρα έχω δει μεγάλη διαφορά .. Κάπου το διάβασα στο XDA και προς το παρόν ισχύει. Από το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα ήθελα πάλι φόρτιση... Και το σύστημα android μαζί με τον kernel να δουλεύουν στο full... πληροφορίες μέσω gsam battery monitor. Τώρα τρέχουν όλα φυσιολογικά. Πλέον βγάζει μια μέρα με αρκετό γαργάλημα... Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk