Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• Καλησπέρα, ποια είναι η τελευταία έκδοση που έχετε στο κινητό? Του έχω βάλει recovery twrp και root.Αν βγάλει καινούργια θα μου την εμφανίσει? Αν ναι θα μπορώ να κάνω εγκατάσταση κανονικά και απλά θα ακυρώσει το magisk και μετά θα πρέπει να το ξαναπεράσω μέσω twrp ή θα φάει κανένα σκάλωμα? Έχει δοκιμάσει κάποιος? Ευχαριστώ... Επίσης να ρωτήσω αν θέλω να περάσω αλλά fonts μπορώ να τα περάσω μέσω recovery? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

samy_roula - - Mi-Mix 3 (Perseus)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πάρε ένα βαρβάτο backup και μετά διάβασε ( βασικο ) και πέρνα ότι έχει δοκιμαστεί και είναι οκ.” Οκ σε ευχαριστώ. Τότε θέλει ψάξιμο... Απλά ρώτησα γιατί στο OnePlus πέρναγες χαλαρά εξωγενείς kernels Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξανά καλησπέρα ... Μια ερώτηση ακόμα είναι με official rom,root και custom recovery. Μπορώ να βάλω άλλον kernel ή θα τα κάνω όλα ώπα??? Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Έρχομαι από OnePlus όπου ήταν όλα πιο χύμα... Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από samy_roula: “Παράθεση από geoanto555: “Το format δεν έχει να κάνει με το stock recovery - twrp, Πέρνα μέσα στο κινητό το magisk που σου έδωσα Βάλε το κινητό σε fastboot , πέρνα το twrp με flash και μετά boot --> να μπεις σε περιβάλλον twrp Κάνε flash το magisk και reboot system. Μπουταρε κανονικά και δες αν είναι όλα οκ. Αν βρεις το magisk manager μέσα στις εφαρμογές σου θα ειναι όλα οκ. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα γιατί ίσως χρειαστεί και δεύτερο reboot. Μετά δοκίμασε να μπε…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Το format δεν έχει να κάνει με το stock recovery - twrp, Πέρνα μέσα στο κινητό το magisk που σου έδωσα Βάλε το κινητό σε fastboot , πέρνα το twrp με flash και μετά boot --> να μπεις σε περιβάλλον twrp Κάνε flash το magisk και reboot system. Μπουταρε κανονικά και δες αν είναι όλα οκ. Αν βρεις το magisk manager μέσα στις εφαρμογές σου θα ειναι όλα οκ. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα γιατί ίσως χρειαστεί και δεύτερο reboot. Μετά δοκίμασε να μπείς πάλι σε twrp και δες αν…

• Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω. Να περάσω την twrp με official rom και όταν λίγο αργότερα θέλω να πειραματιστω να μπορώ να περάσω και άλλη ρον.Το magisk το έχω κατεβάσει αλλά πες θα το περάσω με ένα usb stick όταν θα είμαι μέσα στο twrp... σωστά? Μετά θα μου μείνει η twrp? Δεν θα πρέπει να κάνω format? Μόλις κάνω format δεν θα με αρχίσει από stock recovery??? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατι γίνεται με τους twrp.αυτην με το ενσωματωμένο ροοτ δεν την περνάει καθόλου, την άλλη δε, την περνάει αλλά μολις κάνω φορμάτ δεν ξαναμπαίνει σε twrp.... Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απίστευτα πράγματα.....η ώρα είναι 2:10 , έχω καταφέρει να βάλω την twrp ΑΛΛΑ μόλις ακολουθώ τις οδηγίες που λένε να κάνω format μόλις μπω στο twrp αμέσως μετά ψιλό στήνω την συσκευή (WiFi-mi account κλπ) και τσουυυυυυπ παπαλα μετά το twrp...με volume up και turn off με πάει στην στοκ recovery ....Τι γίνεται.....τα νεύρα μου.... Sent from my iPad using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Θα το ξαναδοκιμάσω το βράδυ... Και πάλι σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου... Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν κάνεις αυτό που σου είπα κ πατήσεις enter θα το περάσει” Τι κάνω λάθος...8e9650091e5fd927b7c6ed2790eb6e4d.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μήπως πρέπει να περάσω τίποτα drivers? Δεν νομίζω βέβαια γιατί το αναγνωρίζει κανονικά ο υπολογιστής. Έτσι δεν είναι ή λέω χαζομάρες? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για να μην παιδευεσαι γράψε fastboot flash recovery κ σύρε το twrp αρχείο μέσα στο cmd..” Τίποτα.... Μου πέρασε όλη την διεύθυνση... C:program files κλπ Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέχασα 8bfccbce5f04c9190f9cd42b6bb9d128.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος... Μέσα στο φάκελο adb βάζω την recovery αλλά τίποτα... Έχω κάνει rename σε twrp.img. Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση... Θα το δοκιμάσω και τα επανέλθω... Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα.... Χτες ξεκλείδωσα τον bootloader... Αλλά δεν βρίσκω το official Twrp για να το βάλω έτσι ώστε να βάλω και magisk. Έχεις κάποιος κάποια ιδέα? Έχουν προβλήματα? Υπάρχει εύκαιρο κάποιο link? Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Νέος κάτοχος Mi mix 3. Ερχόμενος από oneplus 3 αρχικά πρέπει να πω πως είναι τουλάχιστον εντυπωσιασμένος... Ερωτήσεις: 1ον για να κάνω root (δεν παλεύονται οι διαφημίσεις) πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? 2ον αν γίνει root αναβαθμίσεις συνεχίζει να κάνει το τηλέφωνο ή πρέπει να τις περνάω χειροκίνητα? 3ον εγγύηση παπαλα? Ή αν τον ξανακλειδωσω δεν θα υπάρχει θέμα... Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων... Στάλθηκε από το Mi MIX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk