Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-3 από 3.

• Παράθεση από kosmasdel: “Από τότε που αναβάθμισα σε Nougat το Redmi Note 4X μου συνεχώς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα μου κλείνει το Gadgetbridge και χάνω ειδοποιήσεις. Έκανα όλες τις ρυθμίσεις για την μπαταρία και τα δικαιώματα και έχω κλειδώσει την εφαρμογή αλλά πάλι την κλείνει και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στο app που μου διαφεύγει; Το κινητό πάντως δεν είναι πολύ φορτωμένο. ” Ειναι παλια έκδοση της εφαρμογής gadgetbridge που θα την βρεις στο f-droid.. Η τελευτ…

• Μετα απο λίγες παραπάνω μέρες χρήσης του gadgetbridge παρατήρησα καποια πράγματα: 1) Το πρόγραμμα κρασαρει καθε φορα που μια ειδοποίηση εχει progress bar (πχ οταν κατεβαίνει κατι στο playstore) 2) Στέλνει τις ειδοποιήσεις που ειναι μόνιμες δηλαδή αυτές που δεν σβήνουν (πχ mi fit, messenger "chat heads active", κλπ) κατι το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.. Ξαναλέω η έκδοση του gadgetbridge ειναι πολυ παλια γιαυτο και εχει τοσα προβλήματα....

• Καλησπέρα. Κατέβασα το ελληνικό gadgetbridge και παιζει κανονικά. Ειναι ομως παλια έκδοση και εχει μερικα προβλήματα. 1) εχει ενα bug και ολες τις ειδοποιήσεις τις στέλνει x2 (εικονίδιο-κειμενο, εικονίδιο-κειμενο) 2) δεν εχει τα εικονίδια των εφαρμογών. Βγάζει μόνο το εικονιδιο του chat (ενω υπάρχει δυνατότητα να δείξει Messenger, Facebook, κλπ που υπάρχει ίδη στην τελευταία έκδοση του gadgetbridge (απλα εχει τα κενά στα ελληνικά η κανονική έκδοση)) Εννοείται ολοι ευχαριστούμε τον @lousou για τη…