Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 67.
-
στειλε μου σε παρακαλω το λινκγ!
-
καλησπερα.. για REDMI NOTE 4X με τον Helio x20 τις media tek.. θα βγει τιποτα? ευχαριστω!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαευχαριστω
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλησπερα παιδια!! μια ερωτησει! εχω το redmi note 4x mediateck 4 giga ram 64 rom..εχω την stabele 8.2..official τωρα το ποιρα το κινιτο...(αφου το προηγουμενο που ειχα mi3 εκανε βουτια σε εναν κουβα με νερο)..ποια rom κατεβαζω τωρα? mido η nikel? θελω miui9..εχω την 8.2.1.0 και androit 6.η να περιμενω να κανει update μονοτου το κινιτο! οταν το πητα μολις το ανοιξα ειχαι 8.1..και μετα απο 1 μερα μπηκε η 8,2..τι με προτεινετε?ευχαριστω..
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαβασικα το πηγα σε ενα μαγαζι να μου το ανοιξουν και να κοιταξουν.. επομονος ειμαι στην αναμονη μεχρι την παρασκευη θα ξερω.. αλλα εχω ηδη παραγγειλει το redme not 4x 4g64r.. αλλα και αυτο εχει 1,5μινα και δεν εχει ερθει ακομα..αργησε πολυ.. το παριγγειλα απο aliexpress... δεν ξερω αν σταμασισε στο τελωνειο και γιαυτο αργη...
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλησπερα.. εχτες το mi3 μου εκανε βουτια σε εναν κουβα με νερο!!!! εχουμε κανενα καλο γιατρο στιν λαρισα για xiaomi...δεν bootari..καθολου..και οτι ελεγα να αλαξω rom στην συναντηση τιν κυριακι .. εμινα απο xiaomiiii
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαοκ! να εχω καλωδιο otg μαζι μου και την rom που θελω σε ενα usb? ευχαριστω
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλησπερα θα ηθελανα ρωτησω πως απο stable ..περναω σε developer ..εχω το mi3..stable xtrv 8.5.2.0....το ριχvω το zip αρχειο στο κινιτο κανω απο το twr fr και install το zip?.. η πρεπει να κανω κατι αλλο?δεν θημαμαι εχω καιρο να αλαξω rom... ευχαριστω..λεω να δοκιμασω τιν 9 ...xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_V9_arΩma_7.9.14.zip
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλησπερα παιδια αγορασα redmi note 4x με 4 giga ram και 64 rom..αλλα εχει τον helio x20!τι γνωμη εχετε ..tnx
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ!!αυτο ηταν το προβλημα!! εχανε της ρυθνησεις το internrt και παλι ευχαριστω
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλησπερα στα παιδια περασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_XTRVbeta1_Stable_V8.2.1.0.zip στο mι3 και δεν μπορουσα να συνδεθω στο internet με τα δεδομενα!με το wifi ολλα κανονικα. ειχα την xtrv stable 8.1.3 που τιν περασαμε μαζι στον καφε ξερη κανενας τι μπορει να γινετε?η να φερω την κυριακι το otg καλωδιακι να την περασουμε παρεα την κυριακη στο καφε!!!! να κανουμε μια foull clear εγκαταστασι!!
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κωλώνουν ωρε τα παλικάρια???? ” δεν ξερω για αυτο SWIPE TO ALLOW MODIFICATIONS >που το βρησκω και αυτο εναλλακτικά OTG ή SD card >γιαυτο κωλωσα =============== Φεβ 5th 2017, 12:31pm =============== Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.αντε και την αλλη κυριακη παλι καφεδαρες!!!1 και παλι ευχαριστω!!και ιδικα στον @derveni
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμααπλα δεν ειμαι σε κανενα σταδιο δεν το ξεκινισα ακομα!!!! κολοσα
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαοκ τωρα καταλαβα!!! τα σβηνω ολλα απο το κινιτο
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμαοχι .θα ηθελα εναν αναλιτικο οδηγο για να μιν κανω καμια βλακια ειμαι ασχετος. ευχαριστω =============== Φεβ 4th 2017, 8:15pm =============== θελη να συνδεσο και το τηλεφονο με το pc
-
ευχαριστω!! θα ηθελα αν ειναι ευκολο εναν αναλιτικο οδηγο για να μην κανω καμια βλακια..ευχαριστω και παλι.. ειμαι βλεπετε ασχετος
-
xiaomi & MIUI Θεσσαλίας
Μήνυμακαλησπερα σε ολους
-
καλησπερα παιδια!! λιγο βοηθεια με το πως περναω απο 8.0.2 σε V8_XTRVbeta1-1.3.0.zip!!! προσπαθησα απο το update του κινιτου και δεν εκανε τιποτα .πρσπαθησα και απο το twr του με factory reset . και παλι τιποτα μου γραφη faile update μεσα με κατι κοκκινα γραμματα .καμια βοηθεια? ευχαριστω εχω το mi3