Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 67.
-
καλησπερα παιδια! βγηκε κανενα νεο updete .εκτος απο αυτο Mi-3W (Cancro) => xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V8.0.2.0.zip ευχαριστω
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από fotis: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fotis: “το τσεκαρο ακομα 1 μερα και σας λεω παλι εντιποσεις ” Δες το άλλη μία μέρα.. Επίσης μπες χρήση μπαταρίας και δες αν είναι κάτι ανεβασμένο.. ” χρηση μπαταριας ... συστημα android 29.8 ==androit 13.4---υπηρεσιες google play 12,8...αυτα ειναι τα μεγαλα ποσοστα τα αλλα μεσω ορο 1,2 ” Φίλε ξανά πέρασα την ρομ με clear davlink cache και ησυχασα ” το εκανα και αυτο τωρα κραταει 1 μερα!!! χωρις να κανω τιποτα πα…
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fotis: “το τσεκαρο ακομα 1 μερα και σας λεω παλι εντιποσεις ” Δες το άλλη μία μέρα.. Επίσης μπες χρήση μπαταρίας και δες αν είναι κάτι ανεβασμένο.. ” χρηση μπαταριας ... συστημα android 29.8 ==androit 13.4---υπηρεσιες google play 12,8...αυτα ειναι τα μεγαλα ποσοστα τα αλλα μεσω ορο 1,2
-
παιδια καλησπερα . εβαλα την stabe 8,0,2,0 stable και εχει πολυ μεγαλη καταναλωση !!1,5 μερα με το ζορι.,, ενο πρωτα 4 με την stable 7.5.. εκανα καθαρη εγκατασταση!το τσεκαρο ακομα 1 μερα και σας λεω παλι εντιποσεις
-
ευχαριστω πολυ !!! τελικα βρηκα τον κωδικο μετα απο πολες δοκιμες!!! και παλι ευχαριστω
-
help.εκανα Factory Reset και δεν εχω γραμμενους τους κοδικους απο το mi acaount πως μπορω να παραλιπσο αυτο το σιμιο για να μπω στο κινιτο?
-
ολλα καλα εβαλα την 8 απο το update του κινιτου. μονο που τα θεματα ειναι στα κινεζικα . μπραβο παιδια για την δουλεια σας. σας ευχαριστω
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “το sms mod 160 δεν δουλεύει! Γράφω κεφάλαια... ” Δοκίμασε να περάσεις μόνο το mod από εδώ. Παράθεση από stavregos: “Μπορω να κάνω εγκατάσταση της νέας rom χωρίς να κάνω factory reset?? ” Αν είσαι με developer ή πολύ παλιά stable, θέλει factory reset. Αν είσαι με πρόσφατη stable, ναι την περνάς από πάνω χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο ” καλησπερα! μπορω να την περασω απο το update του κινιτου αν καταλαβα καλα?αν εχουμε new stable 7.2-- 7.5. ελληνικη,,…
-
καλησπερα! εχω 7.5 stable για να παω στην stable 8, δεν την περναω απο το upedate του τηελεφωνου?απος εκανα παντα? εχω το mi3.ευχαριστω.και αν οχι θα ηθελα εναν αναλυτικο οδηγο..ειμαι ασχετος και φοβαμαι να μην χαλασω το κινιτο.
-
Παράθεση από gkalen: “@fotis Εδώ δεν είναι το τοπικ για τη GTV .. Πρέπει να πας στο τοπικ με τη GTV να ρωτήσεις ότι σ'ενδιαφερει .. Εδώ έχουμε Stable Custom Roms THUNDER , όπως μπορείς να διαβάσεις στο πρώτο ποστ .. Εδώ θα πας για τις GTV .. [Ενημέρωση 15/9/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” ευχαριστω, ειμαι ασχετος.
-
Παράθεση από gkalen: “@nikosv Δεν αλλάζει το TWRP , το γράφω στο πρώτο ποστ στο changelog.. @fotis Είσαι σε λάθος νήμα , θα πας στο νήμα της GTV .. ” δεν ειμαι σε λάθος νημα ( ετσι νομιζω) . απο stable 7.5,3 την ελληνικη. θελω να παω σε stable 8.0.2.0.,,και ρωτω αν μπορω να βαλω την 8 απο το update του κινιτου πως ακανα και με τις αλλες τι rom. ευχαριστω. αν δεν κανω λαθος GTV ειναι η developer .. εγω εχω stable
-
παιδια την 8 δεν μπορω να την βαλω απο το update του κινιτου οπως εκανα και με τις αλλες αναβαθμισεις? εχω την stable 7.5 cancro. mi3.γιατι με αυτα στην 1 σελιδα που διαβασα με μπερδεψαν λιγο. ευχαριστω.. ειμαι τελιος ασχετος
-
καλησπερα! εχω stable 7.5 για να παω στην stable 8, δεν την περναω απο το upedate του τηελεφωνου?απος εκανα παντα? εχω το mi3.ευχαριστω
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
καλησπερα!!! εχω την 7.2.8. stable 6.0.1 την ΜΜ ..για να βαλω την 7.2.11 το κανω μεσα απο το upedate του κινιτου? η χρειαζεται καποιος αλος τροπος? ευχαριστω!
-
εχω την 3.2.1.3111
-
καλησπερα εχει κανενας παρομιο προβλημα με εμενα! εχω stable 7.2.8. και το pc suit δεν βλεπει το κινιτο μου..το pc μου το βλεπει κανονικα.εχω δοκιμασει πολλα αλλα τιποτα (εχω ενεργοποίηση το εντοπισμο σφαλματων usb και εχω κατεβαση παλι το pc suite)
-
παλι τιποτα το εκανα και αυτο!!! και το pc suit μου γραφη ... you need to update your device to use mi pc suit update your device before connecting....παντοσ ευχαριστω για τον χρονο σου!!!