Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
-
καλησπερα!! εβαλε κανενας την 7? εντυπωσεις?
-
αν θελω να βαλω την 6,3 stable που θα την βρω? υπαρχει κανενα link εδω στο hiaomi-miui-hellas.. ευχαριστω!
-
παιδια τι να πω!!!!! απλα ειναι τελειοοοοοο!!!το 6,4 σας ευχαριστω πολυ
-
ευχαριστω.. ειμαι λιγο στα χαμενα αλλα θα την βρω την ακρη.καθε αρχη και δυσκολη.
-
να κανω μια ερωτηση? το κινιτο μου ειναι καινουριο και η εκδοση που εχω ειναι 6,11 και γραφη stable!!! δεν Θα κανει αυτοματα update?θα πρεπη να την περναω μονος μου συνεχεια?λεμε τωρα αν βγη η v7 δεν θα την εχω αυτοματα? θα πρεπη να την ψαξω να την βρω μονος μου και να την εγκατασησω? ευχαριστω εχω το mi3w.υπαρχει καποια rom που να κανει αυτοματα τα update?
-
καλησπερα εχω το xiaomi mi3w και το πηρα προσφατα εδω και ενα μηνα ..εχω την εκδοση v6,11 stable. αλλα εχω προβλημα με την γραματοσηρα. και δεν τα δειχνει ολλα ελληνικα πολη μπερδεμενα.. για να βαλω την 6,4 απλα την αντιγραφω στο κινιτο και κανω το update?η χρειαζετε και αλλα ειμαι ασχετος με αυτα, και δεν θελω να διαλυσω το κινιτο...το κανω με αυτον των τροπο Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM)? ...ευχαριστω
-
kalispera exo sta xeriamou edo kai 1 mina to xiaomi mi3w exo tin egkosi 6.11.2.0 kai exo fobero problima ne tin gramatosira!!! ta dixni poli area ta gramata kai oxi olla ellinika!kai grafi oti einai (stable)..poia mou protinete na balo? kai an balo kapia allh tha exo enimerosis? eyxaristo ek ton proteron