Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από eternity123: “Υπαρχει καποιος οδηγος για καποιον που δεν εχει ιδεα? ” Δεν χρειάζεσαι οδηγό, απλά βγάζεις το SuperSu.zip μέσα απο μια ελληνική rom. To φλασάρεις απο το TWRP μετά κάνεις και Wipe Cache & Dalvik/ART Cache και στο τέλος Reboot -> System ” Αρχικα ευχαριστω για τη βοηθεια. Εχω αυτη τη ρομ hermes_images_GTX-6.5.5_GR μεσα στους φακελου δεν βρισκω κανενα supersu.zip . Πως το φλασαρω απο twrp (Τι ενωεις φλασαρο ειμαι ανιδεος, χρησιμοπεισα ενα προγραμα για …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από eternity123: “.Το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχει εγγυηση οποτε καλοπιοτη η πορτοκαλαδα. ” Βάλε κουμπιά μέσα στην οθόνη αν το κινητό είναι root/. ” Καλησεπρα ,αυτο κανω τωρα. Το θεμα ειναι οτι το τηλεφωνο ηταν δωρο στο αδερφακι μου που δεν εχει ιδεα απο τεχνολογια και επρεπε να μου το στελνει ταχυδρομικος μετα απο την ολη ταλαιπορια που περασε με το κνητο. Αυτη τη στιγμη απλα θελω να το πεταξω στο τοιχο μιας και οτιδηποτε κανω πρεπει να κανω ρεσταρτ για να …