Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
video για twrp 3.0.0.0
Μήνυμαγεια σας! παρακαλώ κάποιος μπορεί να φτιάξει 1 βιντεάκι για την twrp 3 με όλα τα wipes κλπ γιατί έχει νέο περιβάλλον κ προφανώς αλλάζει κ μπερδεύει αρκετά μέλη ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
-
:p :p UMI ROME X MTK6580 1.3GHz Quad Core 5.5 Inch 2.5D HD Screen Android 5.1 3G Smartphone online - coolicool
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
33cent - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαγεια κ από μένα..καμο το δικηγόρο του διαβόλου δλδ με λίγα λόγια ότι κ να κάνουνε στο μιφορουμ δεν πρόκειται να πετύχουνε μια καλύτερη τιμή άντε 10 το πολύ 20 $ πιο κάτω ..στην Κίνα η τιμή παίζει στα 300 $ για το 3/32 αρχική ωραία..οπότε βγάζουνε 33% κέρδος σε κάθε συσκευή στο 300 αρι + ότι τιμή θα πάρουνε από την Μαμά εταιρία κοινός Χιαομί άλλο ένα έξτρα κέρδος (διορθώστε με αν κάνω λάθος)...μήπως έχουμε ξεφύγει τελείως.. .. δλδ έχει το κάθε καλό κινεζομαγαζο 15 έως 20 χιλιάδες συσκευές παραγγε…
-
- γεια χαρά - εγώ λέω να ψηφίσουμε για να δείξουμε στους Ινδούς, από τι είμαστε φτιαγμένοι εγώ δλδ...ειδη ψήφισα στο επίσημο σίτε τις Χιαομι
-
καλησπέρα κ από μένα, καλή χρονιά κ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμμετέχοντες που δημιούργησαν αυτό το τελικό αποτέλεσμα..
-
merry christmas..allos 1 pou psifise ΕΛΛΑΔΑ
-
YI Home 2.10.2.8_20160907 GR
Μήνυμαγεια χαρά..παίδες!! πως κάμω απεκατάσταση αυτού του app..??
-
Παράθεση από navouxodonosoras: “Καλησπερα..Δεν βρισκω το link για να κατεβασω τη ρομ..Καμμια βοηθεια;Αυτο παταω αλλα με ξαναβγαζει στο ιδιο..Δεν μου δινει τη ρομ για download ” πας downloads τέρμα πάνω 3ο σημείο..κ από εκεί διαλέγεις τι τελ. έχεις κ ποια rom θες να βάλεις οκ!!
-
γεια χαρά..μπήκα σε engineermode κ είδα ότι στο connectivity ο fm receiver δεν υπαρχη σε άσπρο φόντο όπως κ στο others το Thermal Stress Test το ίδιο..??? κ δεν πιάνω σταθμό...?? έχω την 5.10.16 περασμένη! ευχαριστώ εκ τον προτέρων!
-
παίδες μέρα λοιπόν έχω την 5.0.2 lollipop κ έβαλα την νέα ρομ gtv - 5.10.8.. πως παο στην 5.1.1 lollipop..??
-
Vickmall και SGpost
33cent - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλημέρα, εδώ έχω από Vickmall όλο το ταξίδι..κ έχω παραγγείλει κ μια θήκη προχθές..πρέπει να πω..είναι πολλή καλοί!!