Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-34 από 34.
-
Καλή επιτυχία XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 2 PRIME 32GB ROM MTK6795T 2.2GHz 64bit Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Ναι αυτό Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά μια εφαρμογή που υπήρχε σε παλιότερη Ρομ σαν το xiaomi cloud , είχε ένα πράσινο εικονίδιο πως την έλεγαν ! . Γιατί περασα την καινούργια Ρομ και δεν υπάρχει . Από K άρχιζε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έβαλα και εγώ την καινούργια και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα μικρό lag σε σχέση με πριν ,δεν τρέχει smooth το κινητό . Την πέρασα χωρίς να καθαρισω dalvik cache κλπ. Θα δοκιμασω αύριο να την ξαναπερασω. Edit Οκ εστρωσε, ολα μια χαρα τωρα
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από Tredor: “Την έβαλα και εγώ και πάει για δοκιμή . μια ερώτηση μόνο στο TWRP .ενώ τα μενού λειτουργούν κανονικά ,όταν θέλω να κανω reboot κλπ , η όταν κλειδωνει ή οθόνη στο TWRP σέρνεται το κινητό ή και κολαει . τώρα πχ που πέρασα την Ρομ έγινε κανονικά την εγκατάσταση αλλά κολλησε όταν πατησα reboot ” Φίλος, δεν ξέρω εάν έχεις βρει λύση στο πρόβλημά σου (καθόσον η δημοσίευσή σου είναι παλιά και κατά λάθος έπεσε στα μάτια μου) και επειδή ταλαιπωρήθηκα και 'γω…
-
Την έβαλα και εγώ και πάει για δοκιμή . μια ερώτηση μόνο στο TWRP .ενώ τα μενού λειτουργούν κανονικά ,όταν θέλω να κανω reboot κλπ , η όταν κλειδωνει ή οθόνη στο TWRP σέρνεται το κινητό ή και κολαει . τώρα πχ που πέρασα την Ρομ έγινε κανονικά την εγκατάσταση αλλά κολλησε όταν πατησα reboot Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “wipe cache και wipe user data αλλά μόνο την πρώτη φορά που θα περάσεις την Ελληνική ROM. Στο επόμενο Update που θα κάνεις δεν χρειάζεται. ” Γεια χαρά , πέρασα την Ελληνική rom με τα παραπάνω βήματα , και όλα φαίνεται να λειτουργούν άψογα . Μια ερώτηση μόνο , χρειαζόταν να κάνω Factory reset πρώτα ? , την έβαλα με του παρέλαβα το κινητό
-
Καλησπέρα . Μολις παρέλαβα το κινητό , πέρασα την Ελληνική Ρομ με τον 2ο οδηγό , από το recovery εκανα ότι έλεγε στα βήματα user wipe κλπ . Προς το παρόν δεν φαίνεται να λειτουργεί κατι λάθος .. Δεν έκανα factory reset όμως . είναι προτιμότερο να το ξαναπερασω με τον υπάρχων οδηγό , ή δεν έχει διαφορα ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk