Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.

• καλησπέρα στην παρέα. ΅Έχω μείνει εδώ και καιρό με το XTRVbeta2-6.12.29, Αξίζει να το αλλάξω και να βάλω κάτι ποιο πρόσφατο? Το τηλέφωνο λειτουργεί μια χαρά, δεν έχω παράπονο. Μην πάω για καλύτερο και βρεθώ με εκπλήξεις... ΚΑι αν ναι, τότε στην εγκατάσταση τι να διαγράψω για να μείνουν η ρυθμίσεις? Ευχαριστώ.

• Γεια σας. Αν υπάρχει κάποιος που δεν κοιμάται τέτοια ώρα, ξέρει κανείς πώς μπορώ να κανω το youtube να συνεχίσει να παίζει μουσική οταν σβήνει η οθόνη;

• Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ασχολούνται και βοηθάνε! Όλα πήγαν ρολόι. V8_XTRVbeta2_6.12.29. Κάνω τώρα επαναφορά ρυθμίσεων και ελπίζω να είναι σταθερό.

• Αγαπητε geoanto,την ώρα που έγραφα, δεν ειχει ανανεωθεί η σελίδα και δεν είχα δει το δικο σου μνμ. Ευχαριστώ.

• Να και οι ερωτήσεις: όταν κάνω buckup μεσο twrp, είναι για επαναφορά τηλεφώνου σε αρχική κατάσταση αν στραβώσει κάτι. Αν θέλω να κρατήσω αρχεία φωτογραφίες κτλ, πρέπει να κάνω αλλο buckup ή απο αυτο μπορώ να βγάλω μόνο τα αρχεία χωρίς να καταστρέψω το marshmallow? Το δεύτερο σκέλος της ερώτησης με ενδιέφερε ποιο πολύ.

• Να και οι ερωτήσεις: όταν κάνω buckup μεσο twrp, είναι για επαναφορά τηλεφώνου σε αρχική κατάσταση αν στραβώσει κάτι. Αν θέλω να κρατήσω αρχεία φωτογραφίες κτλ, πρέπει να κάνω αλλο buckup ή απο αυτο μπορώ να βγάλω μόνο τα αρχεία χωρίς να καταστρέψω το marshmallow?

• Παιδιά, μέχρι τι ώρα θα έχουμε σήμερα το support ? Γιατί πρέπει να φύγω και μάλλον θα κάνω τις αλχημείες μου μετά τις 23.30...

• Παράθεση από geoanto555: “Το αν ειναι κλειδωμένο το κινητό το βλέπεις και στο πρόγραμμα Miflash unlock οπότε δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις cmd.. ” Η αλήθεια είναι οτι δεν είδα κάτι. Πάτησα το unlock και έβγαλε αυτό, στο στάδιο του verifying devise. Στην αρχική οθόνη δεν έγραφε ουτε locked ουτε unlocked. Αν δεν ήμουν σαφής, το ερώτημα μου είναι αν έχω ακόμα την έγκριση. Το είχα ξεκλειδώσει το καλοκαίρι. Δεν ξερω αν είναι μόνιμη η άδεια η έχει ημερομηνία λήξεις.

• Καλησπέρα και Χρονια πολλα και απο εδω. Εχω ενα RN3P με lilipop 5.1.1 miui8 6.7.2.1dev. Θελω να του περασω τα ΜΜ. Διάβασα οδηγό και το τσατ μέχρι την 10σελιδα. Έχω μερικούς ενδοιασμούς: επειδή εχω στο PC Android emulator, στο ADB εχω θεματακη. ΚΑι δεν θελω να ξηλώνω τα παντα. Εκανα ελεγχο αν ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ με εμμεσο τροπο που εγραφε στον οδηγο για stable ver. Δεν θα εχω δινατοτητα να ελεγξω αν ειναι κλειδωμενος απο ABD. Αν προχωρήσω σε εγκατάσταση και κάνω ξεκλείδ…

• Παράθεση από demakhs: “αν αναβαθμίζεις σε "ίδιου τύπου" rom μέσω twrp, κάνοντας μόνο wipe cache & dalvick, δεν χάνεις τίποτα ούτε από ρυθμίσεις, ούτε από προγράμματα, ούτε από αρχεία! ” Ευχαριστω. Απο οτι ειδα, εχει πανω του το Miui8 6.7.2.1 και android 5.1.1, και ηθελα να του βαλω κατι ποιο προσφατο. android 6. διαβαζα το σχετικο topic Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και ειδα οτι εχει αρκετη βαβουρα...

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Ερώτηση, όταν κάνεις αναβάθμιση ελληνικής Ρομ μέσο twrp, χάνεις ρυθμίσεις?

• Παιδιά, είστε υπέροχοι, σας ευχαριστώ απο την καρδιά μου. Για το χρόνο και αφοσίωσή σας. τώρα μένει να ρυθμίσω το Miui.

• παιδιά, κάτι γίνεται. την είχα στην μνήμη του κινητού. Πάλι καλά που ειχα μια SD. Τώρα κάνω reboot to system και σας λεω το αποτέλεσμα

• Παράθεση από demakhs: “τώρα ήρθε η ώρα που χρειάζεσαι τη βοήθεια της Αγγελικής Νικολούλη!! εμάς η αποστολή μας έχει τελειώσει εδώ.... ” Θυμάσαι το τηλέφωνο της Αγγελικής?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gonzo: “Τι κανω τωρα? Αν κανω επανεκκινηση θα παρω τουβλο??? ” Κανε format data από wipe και μετά reboot recovery... Για αρχή.. Μετά κανε ξανα τα wipe ” Αγαπητέ Geoanto, έκανα φορματ και μετά το wipe έγινε χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι οτι τώρα δεν βρίσκω την ΡΟΜ

• είναι κανεις άμεσα διαθέσιμος για βοηθεια? στην προσπαθεια wipe Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache filed to decript data unable to decrypt with default password. You may need to perform format data. Updating partition details... done. Unable to mount storage Full Selinux support is present Filed to wipe davlic Updating partition details... done. Unable to mount storage Filed to wipe davlic Updating partition details... done. Unable to mount storage Δεν ειχα κανένα πρόβλημα με εγκατάσταση…

• Καλησπέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το RN3p το οποίο το είχα στείλει πίσω για επισκευή. μου ήρθε πίσω με MIUI 8 global 6.10.13/beta. Να φανταστώ οτι το bootloader είναι πάλι κλειδωμένος? το είχα ξεκλειδώσει πριν με το επίσημο τρόπο. Αν όχι, πρέπει να ξανακάνω αίτηση ξεκλειδώματος, ή ισχύει η παλαιά? Δεύτερη ερώτηση είναι πια από της ελληνικές ρομ να περάσω; Νομίζω οτι μέσα σε 2 μήνες που ήμουν χωρίς ενημέρωση άπο εδώ, θα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα..

• Καλησπέρα. Με τα απο επικοινωνία με wickmall μου είπαν να το στείλω για έλεγχο και επισκευή. Σήμερα το έστειλα με ΕΛΤΑ. θα σας ενημερώσω για οτι νεότερο. Ευχαριστώ για της συμβουλές.

• Οκ. Ευχαριστώ. Θα δω τι θα καταφέρω...

• Παράθεση από geoanto555: “Ωχ... μάλλον είναι για εγγύηση... ” Το έχω πάρει από vikmall. Έχετε καμιά ιδέα τι γίνεται? Ίσα που έχω κλείσει ένα μήνα με αυτό..