Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.
-
SOS... αναπάντεχο πρόβλημα.... Μετά απο προσπάθεια σύζευξης έξυπνου ρολογιού μέσο bluetooth, δεν ανταποκρίνεται οθόνη αφής, ούτε τα κουμπάκια αφής κάτω. Στην προσπάθεια επανεκκινήσεις - τίποτα... Μπήκα TWRP πάλι δεν έχω ανταπόκριση. Το σύνδεσα στον υπολογιστή και ενω βλέπει το RN3P, δεν το ανοίγει - δείχνει κενό φάκελο... Βοήθειά PLS...
-
καλησπερα στη συνέχεια της συζήτησης περί 4g και wind. Τελικά ήταν θέμα παλαιάς σιμ. Την οποία αντικατέστησα σήμερα και έχω 4g δίκτυο. Πρώτες εντυπώσεις είναι περίεργες. Ζεσταθηκε αρκετά στην πρώτη σύνδεση. Ή ταχύτητες πολύ πιο πάνω απο αναμενόμενο. Το περίεργο είναι, ότι κατά φωνητική κλήση το αλλάζει σε 3g. Είναι αναμενόμενο αυτό ή είναι τα καμώματα της wind και του RN3P? Θα το τρεξω μία δυο μέρες για να δω πως θα συμπεριφέρεται η μπαταρία.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gonzo: “Μήπως κάτι κάνω λάθος; ” Δεν νομίζω να κάνεις κάτι λάθος... Υπάρχει ένα θέμα με το 4g ..Δες και αυτό...xiaomi-miui.gr/community/index…E%B5-REDMI-Note-3-Pro-SD/ ” Μάλλον βρήκα το πρόβλημα. Έχει να κάνει με την sim μου που είναι παλαιά και δεν βλέπει 4g.η καινούργια σιμ στην 2 υποδοχή μία χαρά βλέπει 4g. Πήρα την WINDκαι μου το επιβεβαίωσαν. Μόλις αλλάξω σιμ, θα σας πω τι γίνεται στην υποδοχή 1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gonzo: “Τι γίνεται με το RN3PRO και 4g σε δίκτυο wind? ” Είπανε ανάλογα την περιοχή... Που μένεις; ” νεα σμυρνη. Αλλά και στην Αθηνά που κυκλοφορεί, δεν ειδα πουθενά 4g. Ούτε στην αναζήτηση άλλων δικτύων είδα. Μήπως κάτι κάνω λάθος; Κάτι άσχετο στην εφαρμογή της κοινότητας αυτό το "υποβολη" στα αριστερά και "ακύρωση" στα δεξιά, μπερδεύει παρά πολύ. Τα μισά μηνύματα μου έχω διαγράψει αντί να τα ποσταρω...
-
Καλησπερα. Μου φαίνεται οτι ο ήχος κλήσης και γενικά το ηχείο παίζει σε μέτρια ένταση ακόμα και αν το βάζω σε μέγιστο. Υπάρχει κάποιος τροπος να αυξήσουμε την ένταση πέραν του εργοστασιακού? Έχω χάσει αρκετές κλήσεις όταν το τηλέφωνο ειναι σε άλλο δωμάτιο... ( Για τους ποιο έξυπνους να επισημαίνω οτι η ακοή μου είναι μια χαρά)
-
Παιδια, με συγχωρητε για πιθανο Off top. Υπαρχει καποιο θεμα εδω με το πως δουλευει το MIUI τα κρυφα μυστικα του, ρυθμισεις κτλ? Ή τα γραφουμε εδω ολα? Εχω αρκετες αποριες με τα σερβις της xiaomi.Αν μου ειναι χρησημα και τι κανει το καθενα; ΚΑι αν ειναι ευκολο απαντιστε εδω στο εξεις που με εντιαφερει: σε καπιες εφαρμογες μου ζητα να επιλεξω κατι Διακομιστες -Κινα ταιβαν ινδια κτλ... Εγω μονο ενα "Διακομιστη" ξερω, τον *************...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gonzo: “Το κανω αφοβα? ” Όχι μην το κάνεις..... Δεν υπάρχει λόγος. Άσε που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. ” Νομιζω πως το εκανε χωρις να με ρωτησει... γιατι τωρα γραφει superuser SU εγκατεστημενο και οχι ενημερωση. ΝΑ το αφησω ως ειναι? επο εδω και περα ειναι απενεργοποιημενες αυτοματες ενημερωσεις...
-
καλησπερα. Χτες παρελαβα το δευτερο μου Note3 pro, του περασα xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.8.18. δουλευε μια χαρα μεχρι να το συνδεσω στο PC. Με συνδεση στο PC ξεκινησε να ζεστενεται αμεσος και αντι να φορτηζει, να ειναι σταθερη η μπαταρια με το κινητο να ζεστενεται. με το που το αποσυνδεσα η μπαταρια επευτα και το κινητο ζεστενωταν. Ο φτεχτης-SHELL !!!. με το που του εκανα επανεκκινηση, ολα στρώσανε. Ειναι κανεις μς ιδιο πρόβλημα εδω?
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχει ανοίξει τώρα ? Είσαι μέσα στα μενού ? Αν ναι, δες εάν μπορείς να ενεργοποιήσεις usb debugging και να περάσεις την ρομ χύμα στον εσωτερικό χώρο. Μετά μπες ξανά TWRP κάνε factory reset (wipe cache + dalvick/art cache + data) και πίσω να κάνεις install την ρομ ξανά ” Φιλε NAsdriver, σε ευχαριστω για την υπομονη σου. Αυτο ακριβος κανω τωρα. system δεν πηραζω? EDIT εβαλα το xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.8.18, το οτι δεν με ρωτησε για SU και απο οτι ειδα το περασε…