Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.
-
λοιπον, μετα απο 20 προσπαθειες, κατι εκανα. Μαλον το λαθος ηταν στο οτι οταν μετονομαζα το αρχειο σε update.zip, περισσευε το .zip (ενω ηταν ηδη zip). το εγραψα σκετο update στα windows και update.zip σαν ετολη στο Adb. Ολοκληρωθηκε με total xfer:1.03x. απο αρκετη ωρα το κινητο ανοιξε με MIUI8. ζεστενεται και δεν αντιδρα στα πατηματα δακτυλων. Παραπεπτοντος, δεν με ρωτησε για SU.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Gonzo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από kostasrose: “Παράθεση από Gonzo: “Μια βοηθεια βρε παιδια... Εβαλα και το miphone για να ξαναπερασω τα drivers, τιποτα... Εκανα το usb debug, παλι τπτ... ” Δοκίμασε το εξής, σε μένα δούλεψε 2 φορές ενώ αρχικά δεν το έβλεπε.Ενώ το έχεις σε fastboot βγάλε το καλώδιο usb και ξανά βάλε το. Δοκιμάζεις πάλι να δεις αν το βλέπει. Αν δεν σου δουλέψει και αυτό ίσως χρειαστείς edl. Με edl μου το αναγνώρισε με την βοήθεια του geoanto555 ” μου γραφει οτι δεν βρεθηκε driver android... Τι ειναι το…
-
ΜήνυμαΜια βοηθεια βρε παιδια... Εβαλα και το miphone για να ξαναπερασω τα drivers, τιποτα... Εκανα το usb debug, παλι τπτ...
-
ΜήνυμαΚάλο μεσημέρι. Προσπαθώ να κάνω unlock το νέο μου note3 pro. είναι το δεύτερο που κάνω. στην κατάσταση bootloader, το PC δεν βλέπει το κινητό. Δεν βρήκε τα καταληλα driver λεει. Ενω πριν ενα μηνα ήταν ολα καλα... Καμια ιδεα?
-
Καλησπέρα και από μένα. Πάλι έχω θεματάκια με την μπαταριά. ενώ είχε κανονική κατανάλωση για δυο μέρες, ξαφνικά πάλι τα ίδια. 8 ώρες =30% μπαταρίας. Με επανεκκίνηση λύνεται, αλά μετά από κάποιο διάστημα πάλι τα ίδια. 40% kernel, 40% android και το gsam δείχνει held awake πολύ ώρα. έχετε καμία ιδέα που να ψάξω;
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Gonzo: “may day! error7 failed to extract dir from "system" to "/system" τι κανουμε τωρα? ” Κάνε επανεκκίνηση σε ρεκοβερυ, μέσα από το ρεκιβερυ. Δες στο mount μήπως είναι τσεκαρισμενι το system. Αν ναι ξετσεκαρισε. Επίσης μήπως στο mount είναι τσεκαρισμενο κάτω, αυτό πιυ λέει για read only και ξετσεκαρισε το. Ξαναδοκιμασε το install ” Φίλε , Μακεδων, ευχαριστώ για την απάντηση. Προς το παρών το κινητό δουλεύει χωρίς να παρουσιάζει κάποιο κόλλημα. θα το έχω …