Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.

• Βασικά ψάχνω για κάτι που θα δουλεύει ρολόι. Το κινητό θα πάει στην Μάνα μου. δεν θέλει κάτι τρελό: να μην κολλαει και να αντέχει μπαταριά. Ούτε θα σερφαρει, ούτε θα κυνηγάει Πόκεμον... χα χα. Viber, Skype, αντε και googlemaps. Έβαλα την stable για αυτό το λόγω.

• Παράθεση από geoanto555: “@Gonzo καλύτερη για μένα αυτή τη στιγμή είναι η 6.7.21 Ρίξτην στον αποθηκευτικό, κάνε advanced wipe / dalvik,cacke,data,system και install.. ” όλα του γάμου δύσκολα.. ποια ειναι η 6,7,21? βρικα μονο 7. και πανω..

• Παράθεση από geoanto555: “Από την στιγμή που έβαλες μόνο viber ξανα κάνε μία καθαρή εγκατάσταση,, Πότε την έβαλες; Το φόρτισες καθόλου; @NasDriver το shell εμφανίζεται σε developer ρομς... Λες να ήρθε και από εδώ;; Απ ότι διάβασα πριν δεν έχει εγκαταστήσει το supersu.. ” Καλησπέρα. έλειπα 2 μέρες. Κινητό κρατάει 24 ώρες. θερμαίνεται αρκετά. στις 12 ώρες εργασίας έχει καταναλώσει 50% και το CPU ήταν ενεργό 3 ώρες σύνολο. Τελικά κάνω εγκατάσταση ξανά? αν ναι τότε ποιο ROM? και τι wipe να κάνω?

• Εμένα δεν μου απάντησε κάνεις... Ελληνικη stable -V7.5.2.0. Εδώ και 3 μέρες. Από εφαρμογές που κατέβασα είναι μόνο το VIBER. το Κινητό είχε κινεζικό dev ram οταν το πηρα. έκανα εγκατάσταση Ελληνικής Rom σύμφωνα με οδηγίες. Το κινητό έχει πάρα πολύ μεγάλη κατανάλωση. αντέχει μόνο 24 ώρες σε αναμονή, χωρίς καθόλου χρηση. Εχει δυο sim κάρτες και έχει ενεργοποιημένα τα δεδομένα και wifi. Όλη την μπαταριά την τρώνε τα Andriod. Ακούω της απόψεις σας.

• παιδιά μια βοήθεια. έχω την rom (τελευταια Ελληνικη stable) 3ημερες. ζεσταίνεται και πέφτει μπαταριά. όταν έκανα εγκατάσταση διάλεξα οχι SU. παρόλα αυτά που μπορώ να δω και αν είναι να κλείσω το SU?

• Αρχίζει και με κουράζει αυτό το κινητακι... Αμα είναι να χορεύουμε γύρο απο φωτιά με ένα τύμπανο όπως τα Σαμαν για να δουλεύει όπως το θέλουμε, τότε άστα να πάνε... 3 μέρα εμπειρίας: κατανάλωση 30% σε 8 ώρες εργασίας. Χρήση - αναμονής. δυο sim ενεργές, και δεδομένα κινητής ενεργά. Τίποτα άλλο. παρατηρω

• Παράθεση από spirosgm: “Παράθεση από Gonzo: “ξέρω ότι σας ζάλισα, άλλα πρέπει να ενημερώσω οτι το θέμα λύθηκε. δεν ξερω πως. Επέτρεψα στο viber να βλέπει την τοποθεσία μου και μετά έβαλα μια εικόνα προφίλ. Και στης ρυθμησεις viber επέτρεψα την αυτόματη λήψη μέσων με χρηση δεδομένων κινητής. Ηταν οι μόνες αλλαγές που έκανα... Άλλα οτι και αν άλλαξα, γιατί το PC то έβλεπε κανονικά, και τα άλλα κινητά οχι;... κάλο βράδυ σε όλους. ” Ερωτηση μονο, δοκιμασε καποιος αλλος χρηστης να σου στειλει μηνυμα …

• ξέρω ότι σας ζάλισα, άλλα πρέπει να ενημερώσω οτι το θέμα λύθηκε. δεν ξερω πως. Επέτρεψα στο viber να βλέπει την τοποθεσία μου και μετά έβαλα μια εικόνα προφίλ. Και στης ρυθμησεις viber επέτρεψα την αυτόματη λήψη μέσων με χρηση δεδομένων κινητής. Ηταν οι μόνες αλλαγές που έκανα... Άλλα οτι και αν άλλαξα, γιατί το PC то έβλεπε κανονικά, και τα άλλα κινητά οχι;... κάλο βράδυ σε όλους.

• το πρωι που το εβαλα απο app store ηταν ενεργο κανονικα, δεχοταν μηνυματα,αλλα ειχε θεμα στο μικροφονο του τηλεφωνου κατο την κληση. Αλλαξα το viber σε παλαιοτερη εκδωση και αρχισε να δουλευει κανονικα κατα την κληση, αλλα απεκτησα το θεμα με τα ΜΝΜ. Τορα εκανα αναβαθμηση στο τελευταιο viber παλι, δουλευει η τηλεφωνια, αλλα συνεχιζει να μην δεχεται μηνηματα.Σημειωση- στο κινητο απο το οποιο στελνω, δεν γραφει Απεσταλει! γιατι ο χρηστης ειναι ofline... τι να πω;...

• Λοιπόν, ακόμα πιο τρελό.... από το δεύτερο κινητό δε ν περνάει τίποτα και δείχνει το xiaomi ofline, ενώ απο το PC που είναι ζευγαρωμένο με το δεύτερο κινητό- βλέπει το xiaomi κανονικά και στέλνει μηνύματα κανονικά... το πρόβλημα ομως παραμένει και όταν προσπαθω να κανω αλληλογραφία και με τους φιλους μου. με βλέπουν και αυτοί ofline..

• Παράθεση από spirosgm: “Παράθεση από Gonzo: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gonzo: “Καλησπέρα, έχει συμβεί σε κανέναν άλλον να μην δουλεύει το μικρόφωνο στο Viber? ενώ λειτουργεί κανονικά στην κανονική τηλεφωνία? rom-xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0 είναι η δεύτερη συσκευή που αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα. Πaντα redmi note 3 pro ” Βάλε παλιότερη έκδοση viber και μην την αφήνεις να κάνει update.. Έχει θέμα η τελευταια ” Έβαλα την παλαιά έκδοση viber και έχω τα αντίστροφο αποτέλε…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Gonzo: “Καλησπέρα, έχει συμβεί σε κανέναν άλλον να μην δουλεύει το μικρόφωνο στο Viber? ενώ λειτουργεί κανονικά στην κανονική τηλεφωνία? rom-xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0 είναι η δεύτερη συσκευή που αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα. Πaντα redmi note 3 pro ” Βάλε παλιότερη έκδοση viber και μην την αφήνεις να κάνει update.. Έχει θέμα η τελευταια ” Έβαλα την παλαιά έκδοση viber και έχω τα αντίστροφο αποτέλεσμα. Δουλεύει συνομιλία και δεν έρχονται ειδο…

• geoanto555- άγρυπνος φρουρός! Πόσο παλαιότερη έκδοση και που να την βρω?

• Καλησπέρα, έχει συμβεί σε κανέναν άλλον να μην δουλεύει το μικρόφωνο στο Viber? ενώ λειτουργεί κανονικά στην κανονική τηλεφωνία? rom-xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.2.0 είναι η δεύτερη συσκευή που αντιμετωπίζω ίδιο πρόβλημα. Πaντα redmi note 3 pro

• Τα εκανα ολα, νομιζω οτι σωστα. Τωρα στο πρωτο reboot αγχωθηκα λιγο γιατι αργουσε, αλλα τελικα αναψε! Ολα καλα! πολλα ευχαριστω σε ολους που βοηθησαν. ξεκιναω την χρηση του κινητου. θα σας πω τις εντυπωσεις, Και παλη ευχαριστω πολυ!

• xmmm..λοιπον, εχω θεμα... εκανα flash recovery απο cmd, με αποτελεσμα ok se sending & writing recovery. το την\λεφωνο ομως παραμενει σε fastboot χωρις καμια ανταποκρηση σε πατηνα volume up

• ηρθα σπιτι του αδερφου μου και το κανω στο δικο του pc, το ειδε σαν eb5240bo, προχωραω στο επομενο βημα

• οχι, 32 αλλα μου ειχαν πει εδω οτι δεν υπαρχει προβλημα

• ειναι αδύνατον για μένα να καταλάβω τα Ινδικα-αγγλικα... εχω ενα λαπτοπ με ΧΡ, θα δουλέψουνε εκεί τα προγραμματακια αυτά?

• τώρα που έκλεισα το bluestacks, το adb δεν βλέπει τίποτα.