Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-108 από 108.
-
Το πήρα. Εχω συντεθεί ήδη στο ΜΙ λογαριασμό από το τηλεφωνώ και έχω ήδη την έγκριση για ξεμπλοκάρισμα. Θα είχα ξεκινήσει τα βήματα, αλλά είδα το μνμ σας και τα βάζω εδώ.. Έχω κατεβάσει και έχω βάλει στο PC τα: MI flash, MiPhone20151028.exe,adb.zip,twrp 3.0.2-2 by mic. εχω συνδέσει το κινητό μεσώ USB me PC και το βλέπει σαν ενα φλασακι. Δεν έχω κανει usb debug. Αυτά προς το παρόν. Πιστεύω ότι το έχω, άλλα αφού έχετε την καλοσύνη να βοηθήσετε, θα κάνω υπομονή.
-
μπορεί να μου πει κάποιος αν τα stable rom είναι στα Ελληνικά? Ευχαριστώ.
-
Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ
Gonzo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαLallasGR ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Και επειδή οι έξυπνες σκέψεις δεν έρχονται μαζί και γρήγορα, μου μείνανε μερικές απορίες. Μπορω να περάσω την νέα ROM με windows7 x86? Γιατί κάπου διάβαζα ότι θέλει χ64.
-
Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ
Gonzo - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΧαιρετώ όλη την παρέα. Έχω τον σκοπό να αγοράσω το Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Ήμουν στο πάρα πέντε και ευτυχώς διάβασα το φόρουμ σας. θα τω πάρω απο vickmall.com, και επιλογες rom που μου δινει ειναι: 1. Official Developer Rom (Only Chinese&English language) 2. Official Global Rom&Google play store(No Greek language) 3.Mulit-language ROM&Google play . Θα ήθελα τα ελληνικά και ήμουν έτοιμος να πάρω την 3τη επιλογή. Άλλα διάβασα ότι είναι προβληματικά αυτά. Θα του περάσω το Ελληνικό rom από το site …