Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-24 από 24.

• Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Όλα τα έκανα, αλλά τίποτα! Την διαδικασία αυτή με τα screenshots και τα e-mails την γνωρίζω, αλλά δεν ήθελα να μπω στο κόπο...Είναι περίεργο όμως το error που βγάζει! Ισχυρίζεται ότι ο λογαριασμός και οι πληροφορίες του κινητού είναι διαφορετικά, ενώ δεν βρίσκω διαφορά! Θα έπρεπε το μήνυμα να είναι πιο επεξηγηματικό, ώστε να δράσεις ανάλογα... Και ένα σχόλιο: Οι οδηγοί που δίνονται εδώ, ενώ είναι καλοπροαίρετοι, κάπου ξεφεύγει μία λεπτομέρεια που κάνει όλη τη ζημιά…

• Εγώ πήρα το Μi4C σήμερα και είχα το γνωστό πρόβλημα με το unlock: σταματάει στσ 50% γιατί λέει ο λογαριασμός στο unlock είναι διαφορετικός από αυτόν του κινητού! Κατά τα άλλα έχω κάνει την αίτηση πριν καμιά βδομάδα και πήρα o.k. Οι λογαριασμοί στο τηλέφωνο και στο unlock είναι οι ίδιοι, ήταν locked, έβαλα την official dev και το τηλέφωνο αναγνωρίζεται κανονικά από το PC. Βλέπω και στο en.miui.com το ίδιο πρόβλημα απασχολεί πολλούς! Καμιά ιδέα?

• xiaomi-kK6F--621x414@LiveMint.jpg Την “ανάσα του ανταγωνισμού” από ανερχόμενα brands νιώθουν πιο έντονα - ίσως - από κάθε άλλη στιγμή στην ιστορία του κλάδου, οι βασικοί κατασκευαστές της αγοράς των smartphones. Samsung και Apple μπορεί να συνεχίζουν τον αγώνα για τις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια λίστα με τους πιο ισχυρούς παίκτες της αγοράς, ωστόσο, οι αναλυτές παρατηρούν ότι ο μεταξύ τους ανταγωνισμός περνά σταδιακά σε δεύτερη μοίρα... ...Στην Κίνα, ωστόσο, τη μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη για …

• Χαιρετώ την κοινότητα και συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Καταλαβαίνω ότι οι ερωτήσεις εδώ κατά 90% έχουν απαντηθεί αλλού, αλλά με τόσους οδηγούς και τόσες παραπομπές είναι λογικό να χάνεται κανείς! Όσο περισσότερο ψάχνω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι, αφού ανακαλύπτω και άλλες διαφορετικές μεθόδους... Έχω ξετινάξει το forum τις τελευταίες 10 μέρες, μιας και παρήγγειλα και είναι καθ' οδόν το Mi4C με official CN ROM (το ζήτησα). Έχω τεράστια εμπειρία από θέματα υπολογιστών, από την εποχή του DOS…