Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 149.

• Αγορά Redmi 4X (Απορίες)

CyNote - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Και καλά θα κάνεις ” Στην επόμενη φόρτιση με βλέπω να κάνω unlock κλπ.

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Τίποτα φίλε μου!! Αφού έχεις βολευτεί με την official και λογικά δεν έχεις διάθεση να δοκιμάσεις κάτι άλλο, μείνε εκεί που είσαι Αργά ή γρήγορα βέβαια θα βάλεις custom και προσωπικά εγώ μιας που έχουμε και το ίδιο κινητό από τότε που έβαλα την ARΩMA δεν βρίσκω το λόγο πλέον να γυρίσω σε official αφού μόνο θετικά βλέπω σε σχέση με την επίσημη. ” Είμαι σίγουρος 101% ότι θα επιστρέψω σε Custom ROM Απλά για την ώρα λέω να το παίξω λίγο Official

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και τη βοήθεια σας. Για την ώρα θα μείνω με την Global Stable ROM 8.5.2 αφού δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και ίσως μετά άμα βρω διαφορές να ρθω στην Ελληνική. Για την ώρα έχω ότι χρειάζομαι.

Μήνυμα

Έχω πάρει και αναβάθμιση 8.5.2 και όλα καλά μέχρι στιγμής. Αυτό που σκέφτομαι είναι, άμα έχω Custom ROM, πως αναβαθμίζονται οι εφαρμογές MIUI ?

Μήνυμα

Ισχύει αυτό για μένα μάλλον. Δοκίμασα ψες και μου έλεγε να δοκιμάσω ξανά σε 60 ώρες.

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@CyNote Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος =============== Σεπ 18th 2017, 6:08pm =============== Αν είσαι Κύπρο είναι και το @mixaliscy από το νησί ” Αν δεν περίμενα το SMS της Xiaomi, θα έκανα Flash TWRP κλπ μέχρι τώρα Περιμένω για να κάνω Lock και Unlock απο το δικό μου Mi Account =============== Σεπ 19th 2017, 9:06pm =============== Source: Mi Devices Bootloader Unlocking FAQ: Announcement, Troubleshoot, and Tips - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum forums.xiaomi-miu…

• Magic WormHole

CyNote - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παλί καλά που σας βρήκα εδώ και βαριέμαι σπίτι σήμερααα !!!

• Magic WormHole

CyNote - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Σκουλήκιααα Καλημέρα !!!

Μήνυμα

Παράθεση από 8@nos: “Φίλε μην τρελαίνεσαι, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ'ότι τα φαντάζεσαι Ακολουθείς αυτό τον οδηγό για ξεκλείδωμα bootloader (με τον δικό σου Mi λογαριασμό) ==> Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ. Όπως μπορείς να δεις σ'αυτό τον οδηγό ==> Παρέλαβες κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader? Δες εδώ... αν βάλεις official rom και το κινητό έχει ξεκλειδωθεί με μη επίσημο τρόπο,τότε θα κλειδώσει...αν δεν κλειδώσει σημαίνει ότι είχε ξεκ…

Μήνυμα

Έχω διαβάσει στο xda ότι αν προσπαθήσω να κάνω unlock το device μου, δεν θα με αφήσει γιατί η συσκευή μου θα είναι ήδη συνδεδεμένη με άλλο λογαριασμό... !!! =============== Σεπ 18th 2017, 3:19am =============== Παράθεση από NasDriver: “Μπαίνεις fastboot mode και δίνεις την εντολή fastboot oem lock σε παράθυρο εντολών adb ΟΜΩΣ !!! Αυτό είναι καλό να το κάνεις αφού κάνεις αίτηση > πάρεις έγκριση πρώτα...αυτό σου έγραψα και πιο πάνω ” Φίλε NasDriver, εύχομαι να είσαι καλά! Αν κάνω lock το Bootloade…

Μήνυμα

Αν περάσω Developer ROM ή ξανά Stable ROM απο Updater, όπως είναι τώρα το κινητό μου που δεν γνωρίζουμε πως έγινε unlocked. Θα γίνει brick η συσκευή ή θα περαστεί η ROM κανονικά;

Μήνυμα

Είσαι Δάσκαλος! Άρα πρέπει να ξεκλειδώσω Officially και μετά όλα τ' άλλα! Μας βασανίζει η Xiaomi. Θα τα μελετήσω απόψε και θα συνεχίσω όπως με καθοδηγείς. Μόλις έχω νεότερα θα γράψω εδώ. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις !!! =============== Σεπ 16th 2017, 3:18pm =============== "Πληροφορία: Για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε θα χρειαστούμε οπωσδήποτε να έχουμε περάσει στο κινητό Official Developer rom." την περνάω απο Updater -> Select package update -> update.zip ?

Μήνυμα

Υπάρχει τρόπος εύκολος να κλειδωθώ Officially με Global Stable ROM; Έστω για αρχή να παραμείνω Official, και άμα δω ότι ζορίζομαι, να έρθω σε custom rom απο εδώ όπως είχα με το RedmiNoteW.

Μήνυμα

Νομίζω θα το συνεχίσουμε Τρίτη ή Τετάρτη που θα έχω περισσότερο χρόνο ή όταν μπορείς και συ. Φοβάμαι να αρχίσω πράγματα τώρα και να μείνω χωρίς κινητό

Μήνυμα

Είμαι σπουδαστής ακόμη Άν το ξεκλείδωσε ο πωλητής με το δικό του Mi Account και κάνω και γω αίτηση για ξεκλείδωμα αφού είναι ήδη ξεκλείδωτο, θα μου δώσουν κλειδί για ξεκλείδωμα;

Μήνυμα

Το έχω για φόρτιση τώρα, είχε 2% και το έχω στο ρεύμα. Φοράει την 8.2.10 (MAMMIEA) αλλα ναι αργότερα θα ανεβάσω και φώτο.

Μήνυμα

Γεια σας φίλοι μου, Αγόρασα το Redmi 4X 3GB RAM/32GB ROM Bαπο Ali. Το τηλέφωνο ήρθε με Global Stable ROM. Ενεργοποιήσα το Developer Options πατώντας 3-5 φορές στο MIUI version. Λέει, Device unlocked! Αυτό σημαίνει ότι ο πωλητής το ξεκλείδωσε; Μπορώ να ξέρω αν ξεκλειδώθηκε νόμιμα; Είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα αυτό για μένα; Ευχαριστώ πολύ!

• Παράθεση από mpoulieris: “Έκανα σήμερα update την καινούργια ρομ, κολλάει αρκετά το κινητό μπορώ να πω. ” Φίλε, έχω βάλει την 8.2.1 στο Redmi Note 3G απο την πρώτη μέρα που βγήκε, στο Developer Options Memory Optimization βάλε αντί Low στο Ηigh ή Middle. Μπορώ να πω ότι είμαι 100% ευχαριστημένος με αυτή τη ROM.

• Παράθεση από sonic4s: “έχω την stable 40 gtv ακόμα. πως θα περάσω αυτήν xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.0.1.0.zip Αναλυτικά όποιος μπορεί. ” Για την συγκεκριμένη ROM την οποία ζητάς, εγώ αλλά και ο φίλος pavlidisc αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο φλασάρισμα της. Δες λίγο το θέμα αυτό απο την αρχή. (Σελίδα 1)

• MIUI 8.2 Global Stable / China Stable Released !!! MIUI 8.2 China Stable ROM Rolling Out: Changelog, Downloads, Supported Devices! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum - Redmi Note 3G Enhanced