Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 21.

• Ειδοποιήσεις

tonydevolani - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Στην αρχή είπα να μην ασχοληθω Αλλά πλέων το μι4 μου αρχίζει και γίνεται όλο και λιγότερο εύχρηστο.. Το κύριο πρόβλημα μου είναι πως δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις από καμιά εφαρμογή εκτως κι αν τρέχει εκείνη τη στιγμη(χαίρω πολύ) Όλες οι ρυθμίσεις είναι έτοιμες και προσαρμοσμένες στο να μου στέλνουν ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές που χρειάζονται χωρίς καμία ανταπόκριση Με το iphone δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα με το που ανοιγα μία εφαρμογή μετά την εκλεινα αλλά έτρεχε στο παρασκήνιο και με το κινητό…

• Mi4 => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_V6.7.1.0.KXDMICH.zip αυτη εδω Καταρχην με εκανε να δω για πρωτη φορα Lagg στο κινητο η εκκινηση εγινε πιο αργη και αλλα διαφορα bugs οπως error στην ληψη εφαρμογων(εφτιαξε λιγο αργοτερα) αυτοματη απεγκατασταση εφαρμογων μετα τη ληψη η εφαρμογη βιντεο και πλοηγος αφαιρεθηκαν ενω και οι εφαρμογες που εφερε μαζι της η ελληνικη ρομ μετα απο μια επανεκινηση αφαιρεθηκαν κι αυτες γενικα μου αφηνει μια αισθηση προχειροτητας και θελω να αφαιρεσω καθε αρχειο που εχει…

• Το θελω εργοστασιακο

• Εκανα το λαθος λοιπον και εβαλα custom rom στο κινητο πως την αφαιρω?

• Για αυτό δεν βάζω ξένες Ρομ στο τηλέφωνο και το κραταω εργοστασιακό. Εξαιρετικό τηλέφωνο, φορτίζει σε μόλις μια ωρα Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βλέπω πως σε κάθε απορία ή σχόλιο από νέο χρήστη οι παλαιότεροι του παροτρύνουν να εγκαταστήσει την ελληνική rom. Σαν νέος κάτοχος μι4 κι εγώ λοιπόν αναρωτιέμαι ποιες οι διάφορες με την Ρομ που μου είχε προεγκατεστημένη το βικμολ Γιατί να προτιμεισω την ελληνικη,?? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Τέλος καλό όλα καλά Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Υπαρχει προβλημα αν κατσει το πακετο στα ελτα για περιπου 2 εβδομαδες πριν την παραλαβη? Μπορω να τους ειδοποιησω να μου στειλουν το πακετο σε καποιο αλλο ελτα χρησιμοοιοντας αρ. Αποστολης και ονομα? Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Ολα καλα. Το πακετο βρισκεται στο ελτα της περιοχης μου. Κριμα που δεν βρισκομαι εκει να το παραλαβω.. Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Παιδια ο αριθμος ενημερωθηκε αλλα στη σελιδα της sgpost στο status μου γραφει Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εννοει? Απεκτησα νεο πονοκεφαλο? Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Ποιο νουμερο παραγγελιας το μονο που εχω ειναι αυτο το τρακινγκ ναμπερ Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Επιμενει πιστευω με εκνευρισμενο υφος να με παρακαλαει να μην ανησυχω.. τι διαολο? Δεν την ρωτησα για το αν θα ερθει η οχι αλλα για τον αριθμο πορειας του στον οποιο δεν αναφερθηκε καθολου.. Θα περιμενω να συμπληρωθουν οι 15-25 μερες Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Και τωρα αφου την ενημερωσα το μονο που μου λεει ειναι να μην ανησυχω και πως θα το παραλαβω 100% Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Οχι η ολη παραγγελια εγινε μεσω σκαιπ, της εδωσα μοναχα ονοματεπωνημο, διευθηνση και τηλεφωνο Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Vickmall και SGpost

Μήνυμα

Καλημερα και παλι Απο την πεμπτη που η σελινα μου εδωσε το tracking number στη σελιδα της sgpost οταν κανω αναζητηση για το πακετο μου, μου βγαζει σφαλμα, ητε πως ο αριθμος ειναι ακυρος ητε πως η διαδρομη του δεν εχει ανανεωθει ακομη.. Γνωριζει κανεις κατι;;; Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενταξει παιδια ολα καλα πρως το παρον. Μου εξηγησε πως δεν ειχε διαθεσιμη συσκευη και πως μου τη στειλανε σημερα, ενω μου εδωσε και to tracking number Το ξερω πως ηταν αφελες το να καταθεσω χρηματα σε καποιον αγνωστο αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη λογο καπιταλ Τωρα το πακετο θα σταλει μεσω sgpost Εγω λογο του οτι βρισκομαι σε επαγγελματικο ταξιδι εθεσα ως σημειο παραλαβης τα ελτα της πολης μου. Πιστευετε πως θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την παραλαβη απο το ταχυδρομειο; Στάλθηκε από το HTC One …

• Προκειτε για το Μι4 αφου βρηκα εναν πολλυπλοκο τροπο να στειλω τα χρηματα στην Selina (προσωπικο λογαριασμο τραπεζας) εχασα την πολυ συχνη και αμμεση επικοινωνια . Τα χρηματα σταλθηκαν την περασμενη πεμπτη και αφου με ειδοποιησε πως τα ελαβε μου ειπε πως αυριο θα στειλουν το πακετο. Επειτα την παρασκευη ρωτησα την Selina αν θα μου δωθει καποιο tracking number η καποιο στοιχειο τελοσπαντων και απο τοτε δεν εχω λαβει απαντηση. Χθες τριτη ξαναεστειλα μυνημα ρωτοντας αν εχει καποιο "νεο" με την παρα…

• RE:

tonydevolani - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από FreddyK: “Παράθεση από tonydevolani: “Redmi note2 η mi4?? Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εξαρτάται αν προτιμάς 5 ή 5.5 inches” Σοβαρα η μονη διαφορα? Η σιαομι λεει κατι για 55χιλιαδες αντουτου ενω το μι4 απο οτι εχω δει βγαζει περιπου 35 Να μη δινω πολυ βαση σε αυτο? Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi note2 η mi4?? Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αγορα xiaomi mi4

Μήνυμα

Λ βρισκομαι ενα βημα πριν την αγορα του ΜΙ4 και θα ηθελα καποιες πληροφοριες Γνωστο κινεζοκαταστημα μου εχει δυο επιλογες ROM Multi-language ROM(install google play) Original ROM(only has English) Ποιο διαλεγω και γιατι? Επισης επειδη η αγορα θα γινει απο το vickmall γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω για την αξιποιστια του? δινουν το ΜΙ4 στα 212 ευρω ενω στην ελλαδα το εχουν στα 479(????) να ειμαι επιφυλακτικος σε πιθανη απομιμιση η δεν παιζει κατι τετοιο? xie xie