Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.

• Ή αλήθεια είναι πως τελευταία χρησιμοποιούνται 2 sim στο τηλ... Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το πρόβλημα... Σε κάτι ξένα φόρουμ είδα που λέγαν για το find device και το miui cloud ότι τρώνε πολύ στο miui 8 και αν τα απενεργοποίησεις διορθώνεται λίγο το πρόβλημα... ισχυει κάτι τέτοιο; Γενικά εσάς παιδιά πόσο σάς βγάζει; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά....έχω παρατηρήσει το εξής: με το miui7 είχα μπαταρία 2 με 2,5 μέρες ....από όταν πέρασα σε miui8 αυτό έχει αλλάξει ...1 με 1,5 μέρα πλέον ή μπαταρία με βγάζει με την ίδια χρήση..έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο εσείς; Είναι πρόβλημα γενικό θα το διορθώσουν ξέρετε κάτι; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• οκ ευχαριστω πολυ και παλι.... τον ελιωσα στο διαβασμα πριν το κανω αλλα οταν εφτασα σε αυτο το σημειο δεν υπηρχε δρομος ουτε μπροστα μπορουσα να παω ουτε πισω.....πρεπει προτου ξεκινησω την διαδικασια παλι να μπορεσω να δω αν το τηλ μου το βλεπει στο device manage.

• το καλο ειναι οτι αναψε το τηλ και δουλευει παλι..... ευχαριστω πολυ, εισαι θεος!!!! τα ειχα κανει ολα αυτα τα βηματα...... απο οτι καταλαβαινω πρεπει να τα κανω απο την αρχη....και αν δεν το βλεπει παλι στο device manager? θα μεινω παλι παγωτο με το φωτακι το κοκκινο αναμμενο ??? η με αυτο που καναμε θα το βλεπει τωρα κανονικα????

• οπα χαθηκα λιγο εκανα αυτα που ειπες.... εσβησε το κινητο το βλεπω στο device manager σαν 9008..... τωρα απο δω και περα κανω τα βηματα του οδηγου????

• σε fast boot μπαινει TP link android phone βλεπω sto device manager τωρα που ειναι σε fast boot

• καλησπερα παιδια εχω το εξης προβλημα.... ειχα κινεζικη stable και ηθελα να περασω την global stable εκανα τα βηματα ολα πηγαιναν καλα.... οσπου εφτασα στο εξης σταδιο... στο device manager δεν βλεπει την συσκευη... ουτε μπορω να του κανω update τους drivers.... τωρα εχω μεινει με το τηλ να αναβει το κοκκινο λαμπακι και να μην ανοιγει... τι κανω να το επαναφερω???? παρακαλω βοηθηστε με.

• WIND 4G/LTE

benizz - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Φυσάει το τηλ. Απλά τήν οθόνη νά προσέχεις... νομίζω σπάει εύκολα .... εγώ τήν έσπασα... βάλε τζαμακι μπροστά να τήν προστατεύει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• WIND 4G/LTE

Μήνυμα

Εγώ παιδιά wind έχω και δεν έχω πρόβλημα... Παντού σχεδόν πιάνω 4G στην Αθηνα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έσπασα την οθόνη.

Μήνυμα

Vrs5 πολύ καλή περιπτωση το σάιτ που μου προτείνες.... Και λέει 100% γνήσια οθόνη.... ελπίζω να λένε αλήθεια. . Πάντως έχω να προτείνω κάτι σαν ιδέα... μιάς και είμαστε τόσα άτομα εδώ μέσα να κάνουμε σύμβαση με κάνα ελληνικό μαγαζί για καλές τιμές σε Service xiaomi, αλλαγές οθόνης, ανταλλακτικά. Κτλ. Έτσι μου ήρθε τώρα σαν ιδέα. Πάντως αν κάποιος συμφοριτης αλλάζει οθόνη ερασιτεχνικά αν θέλει ας μου στηλει μην. Ενδιαφερομαι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έσπασα την οθόνη.

Μήνυμα

Το dragon-tt λέει 100% γνήσια οθόνη καλό αυτό.... και η τιμή είναι καλή σε σχέση με άλλα που είδα γύρω στα 20 δολάρια αλλά με συμβατές οθόνες...δεν θα ήθελα να υστερεί σε χρώματα και ποιότητα εικόνας από το μαμά... οπότε το dragon-tt με ψήνει.... Είδα και βίντεο στο youtube πώς την αλλάζουν πιστεύω βήμα βήμα θα γίνει ή δουλειά. Απλά αν κάποιος έχει αλλάξει δύο τρεις φορές θα το έχει καλύτερα πιστεύω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Έσπασα την οθόνη.

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά έσπασα τήν οθόνη και σκέφτομαι να πάρω μία από κινα και να την βάλω μόνος μου... εδώ ζητάνε ότι να ναι τα μαγαζια .... μέχρι 140€ μου είπαν.... εντομεταξυ το αγορασα 205€ έλεος...το θέμα είναι που θα βρω γνήσια οθόνη ξέρει κανένας συμφοριτης να με καθοδηγήσει; Και αν υπάρχει κανένα δικό μας παιδί που περνάει οθόνες ερασιτεχνικά πολύ ευχαρίστως να μου την βάλει πάνω με το αζημιωτο βεβαίως. Περιμένω νεα σας. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• παιδια να σας πω και την δικια μου περιπτωση.... ειχα ρομ απο κινεζομαγαζο στο redmi note 3 pro... me to mipc suite σε recovery mode ειδε update μονο ενα ....stable 7.3.2.0 LHOCNDD το εκανα...... απο οτι καταλαβα ειναι κινεζικη stable με αγγλικα.... μετα δοκιμασα να ξεκλειδωσω και τα καταφερα κανονικα.... εκανα και το τεστ και λεει true...

• Παράθεση από lallasgr: “@benizz κάνε Wipe cache & dalvik (ΜΟΝΟ) και μετά προσπάθησε πάλι να αφαιρέσεις τον λογαριασμό! ” συγνώμη που σας παιδευω βρε παιδια αλλα πως το κανω αυτο δεν γνωριζω.

• Παράθεση από lallasgr: “@antonis99006 και @benizz βλέποντας τα δύο παρακάτω video νομίζω θα σας λυθεί το πρόβλημα που έχετε! ” δεν καταφερα τιποτα εγω.... πηγα να σβησω την λογαριασμο οπως δείχνει το βιντεακι το πρωτο και δεν με αφηνει.... λεει το εξης" this change isnt allowed by your administrator"... πρεπει να ρυθμισω τιποτα να με αφησει? @antonis99006 εσυ βρηκες ακρη?

• Παράθεση από antonis99006: “παιδια εχω ενα xiaomi redmi note 3 pro και εκανα την διαδικασια που εκανε και ο epamakris και μου εχει μπλοκαρει το play store μου λεει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων RH-01.ξερετε τι πρεπει να κανω? ” το ιδιο επαθα και εγω..... εχουμε καμια λυση για αυτο? περασα την 7.3.2.0 LHOCNDD μονο αυτη εβλεπε το mipc suite σε recovery mode

• ουαου πολυ γρηγορα απαντησατε ...σας ευχαριστω πολυ.....ξεκιναω με αιτηση βαζω και μια γνησια για αρχη και περιμενω να ξεκλειδωσω να βαλω την ελληνικη. οπου κολλαω θα σας ενοχλω παιδια. ευχαριστουμε πολυ για την βοηθεια που προσφερετε!

• καλησπερα στην παρεα..... νεος και εγώ στο αθλημα... εχω παρει το redmi note 3 pro απο κινεζομαγαζο και φοραει την εξης ρομ 7.17.9.0(LHOCNCL) απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι official ρομ ούτε updates κάνει. διαβασα αρκετα στο φορυμ σας και ψαχνω να βρω μια ακρη. δεν ειμαι πολυ εμπειρος αλλα κατι σκαμπαζω κουτσα στραβά... λοιπον στο θεμα μας. εκανα το τσεκ πού λέει αυτό το νήμα και μου έγραψε τα εξής device unlocked :falce για να καταλαβω τωρα αυτο συμαινει οτι ειναι κλειδωμενο ετσι? τι κανω τωρα…