Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 109.
-
Αστα να πάνε..
-
Παράθεση από demakhs: “Στον @ChristosMajesty θα ρθει μετά από 3 μήνες, είμαι 100% σίγουρος γι αυτό!! ” Παντως έχουν περάσει 2 μισή μέρες και ακόμα δεν έχουν δώσει εγκριση
-
Προσπαθησα να κανω την αιτηση απο το κινητο χθες το βραδυ και τελικα πετυχε.Μπορει να τραβηξει μεχρι και 10 μερες που λεει;
-
Εκανα νεα αιτηση ναι και μου βγαζει το failed για τον κωδικο που πρεπει να στειλει στο κινητο.
-
Εχω περασει την τελευταια china dev τωρα
-
Με το updater πως μπορω να το τσεκαρω;Μου λεει οτι Νο updates available miui 8.0.7.0 |Stable. Edit. Το βρηκα μεσω Updater.Βιαστηκα να ρωτησω.. =============== Νοε 22nd 2016, 10:05pm =============== Εκανα προσπαθεια και απο αλλο pc και παλι μου βγαζει αυτο το μηνυμα. .png
-
Μεχρι να γινει αυτο πως μπορω να βαλω china dev για να ειμαι ετοιμος;
-
Κανω την αιτηση και μου βγαζει failed στο να στειλει τον κωδικο στο κινητο!
-
Το εκανα με mozilla και παλι το ιδιο πεταξε.
-
Ναι το ξαναδοκιμασα και παλι λεει το ιδιο...
-
Και μετα βαζω ξανα τον δικο μου;
-
Δεν εχει περασει ενας μηνας για 7 μερες...
-
Μια ερωτηση.Ειχα το rn3 pro και ειχα βαλει την ελληνικη..Τωρα μπαινω στο mi unlock και μου λεει your device isnt supported by Mi Unlock. Πρεπει να ξανακανω αιτηση για το redmi pro;
-
Εχω κλειδωμενο bootloader. Να παω σε ξεκλειδωμα με το mi unlock tool;
-
Καλησπερα!Εχω στην κατοχη μου ενα redmi pro και θα ηθελα να του περασω την ελληνικη την ρομ.. Να πω οτι εχει MIUI 8.0 Stable 8.0.7.0 (MHQCNDG).Ευχαριστω!
-
Μολις περαστηκε σε kenzo και όλα φαίνονται φυσιολογικά μέχρι τώρα. Αν αλλάξει κάτι κατά την διάρκεια θα σας ενημέρωση παιδιά.
-
Παράθεση από ndlns: “Μία απορία για το messenger. Έχω την ελληνική ρομ stable. Δεν βγάζει το εικονίδιο αυτού που μου στέλνει μήνυμα στην οθόνη (το στρόγγυλο μικρό εικονίδιο). Το ίδιο γινόταν και με global stable. Στο παλιό Note δεν είχα τέτοιο θέμα... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν κατάλαβα καλά αυτό που θες ειναι: Πας στο messenger και πας τέρμα δεξιά στο ανθρωπάκι και μετά πας στην μέση και λέει εικόνες συνομιλητων,το ενεργοποιεις και είσαι οκ