Καλησπέρα! Πάω να βάλω chine developer στο redmi note 3 pro ενος φίλου και στην διαχείριση συσκευών δεν μου το βγάζει σαν 9008 αλλά σαν Android Phone.Τι κάνω σε αυτη την περίπτωση;
Παράθεση από ChristosMajesty: “Εχω ενα θέμα εγώ. Έχω 3 φακέλους με τραγούδια μέσα στο κινητό. Από την εφαρμογή του κινητού "Μουσική" δεν υπάρχουν τα τραγούδια. Δηλαδή λέει κενό.. Κατέβασα το vlc και μου βγάζει κανονικά τους καλλιτέχνες,αλμπουμ,κτλπ ”
Εχω ενα θέμα εγώ. Έχω 3 φακέλους με τραγούδια μέσα στο κινητό. Από την εφαρμογή του κινητού "Μουσική" δεν υπάρχουν τα τραγούδια. Δηλαδή λέει κενό.. Κατέβασα το vlc και μου βγάζει κανονικά τους καλλιτέχνες,αλμπουμ,κτλπ
Πιστεύω ότι μετά από τόσες ώρες έμαθα κάτι και εγώ.. Και εκεί που πίστευα οτι είχε πεθάνει τσουπ μετά μου ήρθε στο μυαλό η φράση ''πολύ δύσκολα πεθαίνουν''
Τελικα ολα λυθηκαν με την βοηθεια του @geoanto555 και την εγκατασταση της developer.. Σας ευχαριστω παιδια πολυ για την βοηθεια σας.. Μιλαμε ειναι αλλο κινητο με την ελληνικη
Τωρα που μπηκε η china dev και μπηκα να δω αν ειναι κλειδωμενο το bootloader μου βγαζει οτι κλειδωσε και απο κατω εχει επισης και device critical unlocked και λεει επισης false
Το md5 είναι σωστο ταιριαζει Αν κατεβασω dev και παλι μου το κανει αυτο τι να κανω; Επίσης στις ρυθμισεις το OEM Unlocking πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο ετσι;