Ναι εχω το kenzo μπερδευτικα στις ρυθμισεις προφιλ Το ξαναεκανα και τιποτα..Και πριν ημουν πανω στο κινητο λογω αγχους και δεν ειχε βγαλει κανενα σφαλμα.Εκανα reboot με ρωτησε για το super user πατησα do not install και βγαζει το κοκκινο λαμπακι πανω με μαυρη οθονη.
Εγραψα ποια είναι με ακριβως που το ποσταρα.. xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip @lallasgr οχι το ειχα τσεκαρει πριν αρχισω την εγκατασταση της ελληνικης
Παιδια ολα καλα μεχρι στιγμης.Ειμαι ξεκλειδωμενος με την china developer την τελευταια. Ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω που μου εχει ξανασυμβει είναι οτι οταν βαζω το twrp και παω να κανω Wipe Data + Wipe Cache + Wipe Dalvik Cache μου βγαζει error ''unable to mount storage''. Τι κανω σε αυτη την περιπτωση;
Λοιπον περασα με miflash την China Developer(V6.4.1.4) οπως λεει ο οδηγος και στο setup δεν μου βγαζει διαθεσιμα δικτυα για να συνδεθω στο wifi και δεν μου βγαζει καθολου δικτυα
Τωρα κατεβαζω την kenzo_global_images_V7.2.5.0 απο τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) . Οταν κατεβει θα κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη θα ξανατρεξω fastboot_edl και θα κανω flash. Αμα κανω καπου λαθος πειτε μου
Σωστα ομως δεν το κανω; Τρέχω το fastboot_edl ,ο υπολογιστης το βλεπει σαν COM10 και μετα με το Miflash και με την επιλογη Flashall κατω κανω flash την ρομ
Κατέβασα απο Xiaomi MIUI Official Forum εδω την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download και χρησιμοποίησα το miflash 2016.08.30.0
Παιδια ο αδερφος μου brickare το κινητο και οταν παω να κανω unbrick μου βγαζει στο miflash Ανεπανόρθωτη αποτυχία (0χ8000ffff:Receiving hello packet . Τι να κανω τωρα;