Παιδια καλησπέρα. Έκανα φορμάτ το κινητό γιατί κολλούσε λίγο και δεν μπορεί τώρα το mi account να κάνει συγχρονισμό στις επαφές και στα μηνύματα. Μου βγάζει "αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού"
Τελικα παιδιά τι παίζει με τις θερμοκρασίες στο κινητο; Να πω ότι μιλούσε κανένα 20 λεπτό στο ακουστικό και ή αλήθεια είναι ότι το ένιωθα λίγο ζεστό,ειναι φυσιολογικο αυτό; Και στο cpu_z στο tab sensors βλέπω το pa_thermal1 όταν το χρησιμοποιώ στους 71 βαθμους. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά;
Παράθεση από sioannis: “παιδια αυτά τα κουμπια που βγαίνουν στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχει τρόπος να τα βγάλουμε τελείως ;;; Είναι εκνευριστικα και χωρίς λόγο παρόλο που έκανα απόκρυψη καμία φορά βγαίνουν ίσως από λάθος πάτημα ! Ποιος ο λόγος της προσθήκης τους αλήθεια ; ” Και σε μένα βγήκαν αυτά τα κουμπιά σε Redmi Note 3 pro. Εψαξα να τα βγάλω και δεν μπορω. Ξέρει κάνει πως βγαίνουν;
Επισης να πω ότι το pa_therm1 είναι συνέχεια στους 73 βαθμους.. Και κάτι άσχετο,πριν μου έπεσε το κινητό ελαφρώς. Επειδή είμαι λίγο άσχετος,παιζει κανένα ρόλο;
Καλησπερα! Λοιπόν θέλω να ρωτησω.. Αντιμετωπίζει κάνεις πρόβλημα με θερμοκρασίες; Αυτή την στιγμή είμαι σε idle με ανοιχτά δεδομένα και chrome και στο cpuz μου λέει 46 βαθμούς. Είναι φυσιολογικό;