Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από Panilion: “Καλημέρα σε όλους κ καλό μήνα. Εγώ προσπάθησα 6-7 φορές από εχθές να το κατεβάσω. Μου κολησε σε διάφορες φάσεις. 55% 90% 33% και μια κατέβηκε επιτυχώς αλλά όταν πατούσα εγκατάσταση μου έβγαζε επιλογή να ψάξω το αρχείο στο κινητό. Όπου το έψαξα αλλά τίποτα. Τες πα, βαρέθηκα και απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις. ” Χα την πάτησα και εγώ. Ενώ "κανονικά" οι λήψεις πηγαίνουν στον φάκελο download, η κατεβασμένη rom πάει χύμα στο κεντρικό path της sd. Σήμε…
-
Καλημέρα σε όλους κ καλό μήνα. Εγώ προσπάθησα 6-7 φορές από εχθές να το κατεβάσω. Μου κολησε σε διάφορες φάσεις. 55% 90% 33% και μια κατέβηκε επιτυχώς αλλά όταν πατούσα εγκατάσταση μου έβγαζε επιλογή να ψάξω το αρχείο στο κινητό. Όπου το έψαξα αλλά τίποτα. Τες πα, βαρέθηκα και απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις.
-
- Μολις την περασα σε mi5s με fr κ δουλεύει σφαίρα. Μπράβο σε όλους παιδιά!! Ευχαριστώ πολύ.
-
-
Καλό μήνα και καλή τύχη σε όλους.
-
Γνώμες για Mi5s
Μήνυμακαλησπερα φίλε. Εγώ το έχω κάνα 2μηνο περίπου κ είμαι πολύ ευχαριστημένος!! Ειναι πολύ όμορφο κινητό. Οθόνη σούπερ, ιντερνέτ σφαίρα, Gps πρώτη φορά σε κινητό είμαι ακριβώς στο σημείο που δείχνει η οθόνη χωρίς κολλήματα, η μπαταρία κρατάει μία μέρα με απλή χρήση,τηλέφωνα ,μυνήματα ,λίγο ιντερνέτ με wifi, εκτος εάν ανοίξεις τα δεδομένα κινητής σίγουρα θα θέλει φόρτιση πάλι. Οι φωτογραφίες είναι άριστες για μένα. Ακόμη και την νύχτα με χαμηλό φωτισμό. Το ξεκλείδωμα με αποτύπωμα δουλεύει 9/10. Γενικ…
-
καλησπερα από το εξωτικό Ίλιον.
-
καλημερες σε ολους!!
-
κ άλλη μία
-
καλησπερες σε όλους
-
παμε όλοι μαζί....