Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
Καλη τύχη μας/μου !!! Του χρόνου gearbest δωστο μου κατευθείαν.... :))
-
αγορα xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΝαι έχετε δίκιο για το κατάστημα. Απλά έγραψα προσοχή διότι γράφει στο δεμα αποστολή : from singapore, κ προφανώς τα τσιμπάνε όλα πια. Διάβαζα σε άλλα φόρουμ ότι από την αρχή του χρόνου περνάνε πλέον τελωνείο κ τα mods για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μπλέξαμε λίγο με το τελωνείο....
-
αγορα xiaomi mi 5s
Μήνυμαοπως έγραψα και πιο πάνω, περασαν τελωνείο και τα 2 κινητά. Πλήρωσα 60 ευρώ έκαστος. :(( Και περίμενα περίπου 40 μέρες για να παραλάβω. Καλά ξεμπερδεματα.
-
Mi5s
Μήνυμαπερασα εχθές την 7.2.16 Μου κρασάρει το ημερολόγιο κ το widget του gmail δεν ανταποκρίνεται. Έκανα wipe σε dalvik/cache αλλά παρέμειναν τα bugs.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s (Capricorn) (Για πρώτη φορά)
Panilion - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα σε Ολους. Ακολουθησα τα βήματα του οδηγού κ μόλις πέρασα την 7.2.16!! Πολύ εύκολη κ γρήγορη η διαδικασία. Άλλο κινητό εγινε. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλο το Team!!!
-
αγορα xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μην το στείλουν πίσω επειδή δεν το έχεις πάρει... ” ενταξει θα παω να το παρω μεσα στην εβδομαδα , αλλα ξενερωσα.... =============== Φεβ 11th 2017, 8:41am =============== Παράθεση από NasDriver: “Μην το στείλουν πίσω επειδή δεν το έχεις πάρει... ” ενταξει θα παω να το παρω μεσα στην εβδομαδα , αλλα ξενερωσα.... Το τζαμακι το πηρα εχθες , το μεσημερι ηρθε κ η θηκη απο ebay. αρχιζω σιγα σιγα να πιστευω οτι θα παρω και το κινητο. Μιλησα και με τα ελτα εχθες παλι , μεχρι και…
-
αγορα xiaomi mi 5s
Μήνυμαεαν ειχα τελωνιστη θα τον ειχα παρει ηδη τηλ. Τες πα. Περιμενω κ θα ενημερωσω για την λυπητερη. 12 εργασιμες σημερα περασαν κ ακομη ειναι στο τελωνειο. Ειχα παραγγειλει κ tempered glass , το οποιο εχει ερθει κ απο το ξενερωμα που εχω φαει δεν εχω παει να το παρω....
-
αγορα xiaomi mi 5s
Μήνυμααπο σιγκαπουρη ηρθε. Δεν πρεπει να αλλαξε χωρα. Βλεπω κανα 70αρι+ να σκαω. Υπαρχει αλλη λυση μηπως ξερεις?
-
αγορα xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΜε ελτα την αργη. Εχω κανει 200 + αγορες απο ebay,gearbest, fasttech κτλ ποτε προβλημα. Πρωτη φορα απο geekbuying και με τσιμπησαν. Γκαντεμια , τι ναπω. ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 13-01-2017 * 03:07 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 18-01-2017 * 22:47 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ * 19-01-2017 * 10:51 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ * 19-01-2017 * 10:51 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟ…
-
αγορα xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΠροσοχη απο geekbuying. Παραγγειλα 2 mi5s με διαφορά 1 μερα το ενα απο το αλλο, και σε διαφορετικες διευθυνσεις, η αποστολη εγινε με τα γνωστα, gift +25$, αλλα μου τα τσιμπησε το τελωνειο και τα 2. :(( εχει τωρα 10 εργασιμες που περιμενω να δω την λυπητερη.
-
παιδια δεν έγραψα πουθενά λινκ. Χαλάρωστε λίγο ,διαβάστε τι έγραψα και μετά κάντε παρατήρηση. Δηλαδή ούτε κουβέντα να κάνουμε.
-
κι εγώ εψαξα να το προπαραγγειλω σε αυτήν την τιμή αλλά ... Είναι στα 469 δολάρια. Μετά θα πάει στα 500+ από τα κινεζομαγαζα. Άρα του χρόνου και βλέπουμε...
-
Καλημέρα Κ καλή επιτυχία σε όλους μας. Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Παράθεση από pechr: “Υ.Γ. και τα καλοκαίρια καβουρότρυπες.... ξέρεις εσύ !!! ” πανε οι καλές εποχές στις καβουροτρυπες... Τώρα σκάνε πούλμαν με τουρίστες , άνοιξε καφετέρια, σκουπίδια κ κόσμος ένα. Στην γοργόνα αν βάλεις εισητήριο για τις φωτογραφίες θα γίνεις πλούσιος... Κ αυτά τα είδα το 2005 που πήγα τελευταία φορά. Ασχετο με το τοπικ. Ζητώ το ελεύθερο κάμπινγκ!!