Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool εδώ είμαι κι εγώ....
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους!
-
ισως να περιμένεις κάνα μήνα που θα πέσει ,λογικά, λίγο ή τιμή. Και εμενα με ψήνει αλλά είναι τσιμπημενο.
-
Παράθεση από Agent_92: “η καινούρια ελληνική stable για redmi note 2 ξέρουμε στο περίπου πότε θα βγει? ” Έχει βγει ηδη! Τρολαρεις?
-
Καλημερα παιδια, εμενα μου κρασαρει σημερα το πρωι τα μυνηματα οποτε παω να τα ανοιξω.εχω το Redmi note 2 prime.
-
Χρονια πολλα σε ολους με υγεια!!! παιδια νομιζω οτι φτανει πια! πολυ σημασια δωσαμε. Του χρονου παλι να μαστε καλα να ψηφισουμε- σχολιασουμε- να γελασουμε με την ψηφοφορια εαν κατσει να στειλουμε και την Παπαριζου να το σηκωσουμε....
-
Καλή χρονιά με υγεία και χαρές. Εύχομαι σε όλους, τα χειρότερα να πέρασαν τα καλύτερα να έρθουν για το 2016.
-
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!!! Παμε παιδια ξυπναμε, δευτερη μερα μετα τα χριστουγεννα, ξεσουρωσαμε πια, χωνεψαμε ολα καλα. ΟΙ οδηγιες που εχει στην πρωτη σελιδα ειναι αριστες, μονο πως παταμε το ποντικι δεν γραφει. Ειναι εντελως απλες. πως κανεις αναληψη απο Ατμ. καμια σχεση. Η Ινδια μας εχει κοντεψει. μπερντι μπερντι μιαμ μιαμ.....
-
Douze points και απο εμενα. Username Tsigiotis. Παμε γερα !!!
-
Καλημερα
Μήνυμαπρος γνωση και συμμορφωση....
-
Καλημερα
ΜήνυμαΠαιδια εγω ειπα να δοκιμασω την dev απο stable που ημουν, και εμπλεξα. Εκανα τριτη βραδυ την εγκατασταση, και τεταρτη πρωι πεταξα με αεροπλανο για θεσνικη απο αθηνα για δουλεια. το κινητο εκανε επανεκινηση χωρις λογο συννεχομενα, δεν ειχα κρατησει bagkup, δεν ακουγοταν οι κλησεις, δεν λειτουργουσε το ρολοι, ξανα επανανεκινηση απο εμενα, μεχρι που ηρθα σπιτι εχθες περασα την τελευταια stable και εστρωσε. και γιατι το ανανφερω.... Εχω την γυναικα εγκυο, και μπορει να με πηρε 30 φορες τηλ και το κι…