Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Screenshot

ins - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Δεν μπορώ να σηκώσω απευθείας εικόνα από το app και το σήκωσα σε site. Αυτην έβαλα το mido έχω. Στο Googleδεν μου επιτρέπετε να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές και τις κατεβάζω από sites.θελω να βγάλω εφαρμογές συστήματος.υπαρχει τρόπος; Επίσης πως θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το builtcrop?Πρέπει να αλλάξω μια ρύθμιση στην κάμερα νομίζω γιατί δεν κάνει απευθείας μετάδοση.αυτο το είχα από την προηγούμενη άρωμα που έιχα βάλει.Εκει άλλαξα κάτι και έγινε το πρόβλημα.

• Έχω πρόβλημα σε συγκεκριμένες εφαρμογές...άλλες δεν δουλεύει η κάμερα και άλλες δεν κατεβαίνουν καν.Ειναι η δεύτερη rom που βαζω από εσάς.ειχα προβλήματα και στην προηγούμενη..θα με βοηθήσει κάποιος; Σχετικά καλύτερη σε games η 9.3.28...

• Xtrv&magisk

ins - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους.Μολις έβαλα την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote4X_9.3.28_v10-7.0.zip Από ότι κατάλαβα δεν είναι root.Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το app vault και το Instagram στο Google play. Μετά διάβασα για το magisk και το κατέβασα αλλά δεν το ξέρω... Θα ήθελα μια βοήθεια γιατί σκέφτομαι να ξανά βάλω την official....