Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από emc2: “μετά έκανα την διαδικασία ξεκλειδώματος, χωρίς να κάνω αίτηση έγκρισης γιατί το ξεκλείδωσε κατευθείαν το mi unlock ” Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα! Μπορείς να γίνεις πιο σαφής όσον αφορά όμως αυτό που λες παραπάνω; ” Πριν 2 μήνες περίπου έκανα την ίδια διαδικασία για ένα redmi 4a. Τότε χρησιμοποιώντας το mi unlock έκανα αίτημα ξεκλειδώματος και μετά από 3-4 ημέρες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό πως ξεκλειδώθηκε το κινητό. Ξαναμπήκα στο mi unlock …

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό είναι πολύ καλο! Μπορείς να φλασάρεις τότε τη ROM που θες σύμφωνα με αυτόν τον οδηγο ---> Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A Εγώ θα πέρναγα μια China Developer (7.3.9 και πίσω) για να ξεκλειδώσω όταν πάρω έγκριση. ” Λοιπόν επανέρχομαι στο θέμα μου. Κατάφερα να περάσω την 8.2.1.0 stable Ελληνική version σύμφωνα με τις οδηγίες σου και τους οδηγούς της κοινότητας. Πρώτα πέρασα την China Developer, μετά έκανα την διαδικασία ξεκλειδώματος, χωρίς να κάνω αίτηση έγκρ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από emc2: “Το μόνο που προδίδει πως είναι ανοιχτό είναι η αναφορά των windows στο device manager σωστά; ” Σωστά. Σε μερικά κινητά αναβοσβήνει κόκκινο το led ειδοποίησης. Παράθεση από emc2: “Επειδή δεν θα ακολουθήσω τον οδηγό τώρα αλλά το βράδυ απλά το βγάζω από το usb; και το ξανανοίγω ” Επίσης σωστά, με παρατεταμένο πάτημα στο κουμπί λειτουργίας. Παράθεση από emc2: “Και το τελευταίο είναι πως δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ελπίζω να μην είναι κάτ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτό είναι πολύ καλο! Μπορείς να φλασάρεις τότε τη ROM που θες σύμφωνα με αυτόν τον οδηγο ---> Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A Εγώ θα πέρναγα μια China Developer (7.3.9 και πίσω) για να ξεκλειδώσω όταν πάρω έγκριση. ” Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα ακολουθήσω τον οδηγό και θα σε ενημερώσω. Δυο πραγματάκια. Τώρα είναι σε edl mode και το τηλέφωνο φαίνεται σβηστό (μαύρη οθόνη). Το μόνο που προδίδει πως είναι ανοιχτό είναι η αναφορά των windows στο device manager σωστά;…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@emc2 Να υποθέσω ότι δεν σε γυρίζει σε EDL Mode σωστά; ” Με έβαλε. Από fastboot mode έδωσα "fastboot oed edl" έσβησε η οθόνη και στο pc το βλέπω ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM4)

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@emc2 Δοκίμασες με Mi PC Suite Αγγλικό και χειροκίνητη ενημέρωση από τον οδηγό εδώ; ---> Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) (2η Περίπτωση) ” Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνε μια δοκιμή και πες μας το αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια που μου προσφέρεις. Δοκίμασα με το αγγλικό Mi PC Suite και ακολούθησα τον οδη…

• Όχι δεν δοκίμασα. Είχα δοκιμάσει πριν λίγες μέρες προκειμένου να περάσω την official global αλλά δεν δούλεψε η αγγλική έκδοση. Δούλεψε η κινεζικη όμως. Το γνωστό πολυβολο. Αφού δούλεψε αυτό προχώρησα στο επόμενο βήμα του οδηγού μέσω updater.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@emc2 Το κινητό μπαίνει σε recovery mode με Volume Up και Power; ” Ναι. Μπαινει

• Καλησπέρα, Όπως είχα γράψει κάποιες σελίδες νωρίτερα έχω το redmi 4 pro. Κατάφερα να βάλω την official stable ch version 8.2.1.0 (MBECNDL) ακολουθώντας τον οδηγό (Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader). Συνεχίζω στο βήμα 2 και προσπαθώ να περάσω την Dev Rom. Την πέρασα στο φάκελο downloaded_rom κάνει το decrypt με ενημερώνει ότι θα σβήσει όλα τα data αλλα όταν κάνει επανεκκίνηση δεν μπορεί να μπει σε recovery mode λογικά και π…

• Παράθεση από zisistil: “Έχεις κλειδωμένο EDL; Αν ναι μάλλον θα χρειαστείς deep flash cable. Με τον updater δοκίμασες μήπως και στην δεχτεί; ” Πρέπει να είναι ξεκλείδωτη; Να το δοκιμάσω με (adb reboot edl )?

• Καλησπέρα, Συγχαρητήρια για την δουλειά που έχει κάνει η κοινότητα. Παρέλαβα πριν λίγες ημέρες το δικό μου redmi 4 prime. Είχε μια unoffocial κινέζικη 8.0.5.0.0 (κάπως έτσι δεν έχει σημασία, μάλλον). Το τηλέφωνο έχει κλειδωμένο bootloader ακόμα. Ακολουθώντας τον οδηγό και συγκεκριμένα την μέθοδο 3 γνωστή και ως "πολυβόλο" πέρασα την έκδοση 8.2.1.0 (MBECNDL) την stable κινέζικη δηλαδή. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Θα ήθελα να βάλω την αντίστοιχη έκδοση global. Μπορείτε να μου πείτε ποιον οδηγό να …

• Καλή τύχη σε όλους thumbsup.png