Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Δοξα τω Θεω! Εκανα και εγω αιτηση μολις τωρα......το τηλ το παραγγειλα πριν καμια δεκαρια μερες......νασαι καλα lallasgr

• Παράθεση από APAGELOS: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από APAGELOS: “δηλ θα κολλαει? ” Όπως σου έιπε και ο @lallasgr στείλε μήνυμα να σου αλλάξουν την ρομ και να σου βάλουν developer . Από την στιγμή που αποκαλείς τον εαυτό σου "σκράπα" ....μην πέσεις αμέσως στα "βαθιά".. ” ok,εστειλα μηνυμα,ευχαριστω για τις συμβουλες......αποτι καταλαβα δεν θα εχει ουτε το google play ε? ” Τελικα πηρα μηνυμα οτι μου το εστειλαν με την dev rom.......τωρα ο Θεος βοηθος μαζι με ολους εσας τους σχετικους

• Εχω μια φοβια λογω ασχετοσυνης,αλλα μου δινετε θαρος,να στε καλα!!!!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από APAGELOS: “δηλ θα κολλαει? ” Όπως σου έιπε και ο @lallasgr στείλε μήνυμα να σου αλλάξουν την ρομ και να σου βάλουν developer . Από την στιγμή που αποκαλείς τον εαυτό σου "σκράπα" ....μην πέσεις αμέσως στα "βαθιά".. ” ok,εστειλα μηνυμα,ευχαριστω για τις συμβουλες......αποτι καταλαβα δεν θα εχει ουτε το google play ε?

• Δηλαδη καλλυτερα να το αφησω με την κινεζοαγγλικη γλωσσα και αν βρεθει κανενας καλος συμφουρμιτης να κανει τα δεοντα....δεν ειμαι αστερι στα αγγλικα,αλλα κατι καταφερνω...

• Ευχαριστω για την απαντηση,δηλ θα κολλαει? η δεν θα εχει σωστους Ελληνικους τιτλους ? Συγνωμη για την απορια μου,αλλα ειμαι αρκετα σκραπας γενικα....

• Καλησπερα σε ολο το forum και καλως σας βρηκα . Πριν απο λιγο παρηγγειλα το xiaomi redmi note 3 pro 32GB απο κινα (vickmall)....στις επιλογες της παραγγελιας ειχε το moulti languages και το google play. Τα κλικαρα και τα 2, οπως και μια θηκη και ακουστικα.....Εκανα μακακια με την επιλογη γλωσσας? Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικο?